Flametanz

Och nu kommer rosorna vid SingSing
 

Maskrosor

Kan ickså vara fina 
 

Almedalsveckan

Jobb idag och bad förstås när det är så här varmt.
På nyheterna handlar det mest om den urtrista Almedalsveckan! Politikerna  säger massor men mest ingenting. 

Ormpromenad

30 grader varmt, det blev bad både på Dyket och hemma i havet.
Dessutom mötte jag årets andra orm ! 

Midsommar

En bra midsommar med hela familjen är slut. Både besök på norra och dans runt stången hemma samt trevlig Midsommardag med familjen From
 
 

Tandlossning

Hoppas tandfen kommer!
 

Besök

Vi har besök, här är två av dem. 
 

Äntligen

Bilen är tillbaka, 

Utan bil

Nu har jag varit utan bil två dar, så beroende man blir...hoppas på en hyrbil imorgon. jag körde på en trottoarkant i måndags och pajade ett däck. Det verkar svårt att få tag på sådana, och inga reservdäck så bilen har åkt bärgare till verkstan

På väg hem

Sitter  i loungen och väntar på flyget hem från Wien  efter en mycket trevlig helg.  Vi har b la testat vin i Mailberg, träffat Marinas pappa och Andrea , badat i Douau och ätit gott. Nu ska jag hem och förbereda för midsommarveckan!

Julklapp

Trevlig julklapp , vinprovning i Mailberg 
 

Åldersnoja

Simmade i Dyket idag, väldigt blåsigt .
Anna-Lena skickade bilder på återträff av hennes gymnasieklass och är väldigt snopen! Har jag också förändrats så mycket på 45 år!

Val

Dags att packa för utflykt till S. Vi har förtidsröstat för länge sedan så valstojet behöver vi inte bry oss om. Varför blir det så mycket pajkastning?

Helgsyssla

Det har varit varmt i helgen, Lena o Martin har varit här. vi har hunnit bada och segla lite med focken. Storseglet är inte uppe än.

RSS 2.0