Hel båt

Nu är båten hel. Och det är 22 grader i Dyket. Det vill säga det är VARMT 

Trasig båtmotor

Igår blev det sjösättning men tyvärr så startade inte båtmotorn så nu ligger båten kvar och vi kan inte få den till vår båtplats. Idag blev det test med nya batterier men det hjälpte inte så imorgon blir det nya ideer

Första bad på Dyket

I helgen har vi premiärbadat på Dyket! Också det är nog rekordtidigt!

Djurskådning

På dagens promenad såg jag en orm och en hackspett.  Årets första orm blev till och med räddare än jag!
Lyckades ändå cykla uppför backen hem efter lunchen i stan med Susanne.  Ändå är cyklingen hopplös just nu med alla vägarbeten 

Styvmorsvioler

Hos fysioterapeuten idag med alla mina små åkommor. Lite inflammation här o där och ett träningsprogarm.
På vår lilla gräsplätt som vi inte klipper för binas skull växer just nu massor av stymorsvioler.
 

Trött

Cykel till jobbet och genom skogen hem. Lite deppig för att jag inte orkade upp för Amerikabacken. Kan det vara åldern? Eller allergin. Dags att öka träningen kanske!
 

Gräsklippning

Gräset är premiärklippt  vi har sovit länge och jag var jätteallergiskt men Nu har jag identifierat problemet, svärmorstungan blommade så nu är den borta.

Födelsedag

Värdens finaste 7-åring.
 

Premiärbad

Årets första bad. Det blev i Vänern i år!
 

Hos AK

HOS AK  och idag blev det äntligen bad med Astrid.

Musiksmak

Förmodligen är jag en gammal  tn4 som inte har kontakt med nutiden men har lyssnat på sammandraget av Eurovision och tycker att det  mesta låter bedrövligt skrikigt!

Nya däck

Nu har jag nya däck på bilen som också är ombesiktigad. Dessutom fick jag testa en eldriven X1:a medan de bytte däck!  Trevligt.

Troll

Ser ett program omb"trollfabriker" vilket i och för sig är ruskigt men jag har svårt att låta bli att tänka på Karius och Baktus. Eller varför inte Rulle men Nicke Lilltroll, han är nog för snäll.

Ombesiktning

Idag har jag besiktigat bilen och fått en tvåa dvs ombesiktning. Det har jag aldrig varit med om tidigare. Det var hål på båda bakdäcken, nu blir det nya däck på onsdag bara BMW fått hem nya. 

Lite äldre

Jaha så har man blivit ett år äldre. Firade födelsedagen med att leta Cuprinol, måla ett bord, simma och äta sn marängtårta som jag bakade sant pratade i telefon

RSS 2.0