Skräpplock o studentbal

I lördags var det dags att städa E4:an igen. I Georgia gjorde fångarna det men här ligger uppgiften på idrottsföreningar som behöver pengar. Det är helt otroligt vad folk slänger skräp, ni som aldrig vandrat efter dikeskanten på E4:an kan aldrig föreställa er. Det är sprutor, blöjor och ett åt hittade jag t o m droppåsar samt förstås ett stort antal flaskor och snabbmatsgrejs. Äckligt! och otroligt att någon bara slänger ut sina sopor genom fönstren.
Som en kontrast var jag sedan ner och tittade på alla fina studentblasdeltagare. S var förstås jättefin men det är han ju alltid!

Fluga och skola

Kursen fortsatte idag och handlade om ledarskap hela dagen. B la ur ett genusperspektiv, tänkvärt! och svårt att ta kål på sina egna invanda dolda värderingar.  Det tog mig t e x mycket lång tid innan jag kom fram till att jag lika väl kunde föreslå S att söka jobb på hemtjänsten som att anse samma sak om AK. Skumt och ändå tror man inte att man har sådana tankar!
Efter kursen köpte vi en fluga till S studentbal på lördag. Då är jag glad att han är en pojke när man hör vad tjejerna lägger ner i tid och pengar inför tillställningen! En fluga var ju inte så dyr!

Kurs

Så var det dags för chefskursen igen. En sociologiprofessor pratade ledarskap. Mycket intressant. Föresten undrar jag om AK läser Maciavelli!  Visste ni att den som lyckas bäst är den som försöker flest gånger dvs den som inte ger upp för att det blir fel!
Jag tror att  jag ska plugga i höst!

Uppsala o Stockholm tur o retur

Alltså nyss skrev jag ett inlägg som bara försvunnit!!!Långt var det och nu ids jag inte skriva om.
Jag har alltså hunnit till Uppsala och Stockholm tor och om detta har jag skrivit en massa som jag nu struntar i.
Dessutom har jag berättat för mig själv  att jag beställt studentskyltsbild och då passade jag på att fåna mig ordentligt och fråga försäljerskan om hon inte tyckte S var fin!
Tråk/roligast idag är att AK fyller 22 och vi får inte gratta henne. Hon har förhoppningsvis roligt i Alaska istället. Ak-22 det rimmar, åtminstone uttalsmässigt!

Lördag

Idag åker AK till Alaska. Jag är sååå nyfiken på hur hon har det!

Jag tänkte lufsa mina 30 minuter idag men hur det  var så beslöt jag testa min racer (cykel) istället vilket var ok men huuuu för backen hem! Svetten lackade, men upp kom jag. Vinterns spinning kanske gjot nytta i alla fall.

I morgon blir det middag i Uppsala! Lite nostalgi kankse...vi får se

I stället för dagbok

Elvismamman hittade jag på för att jag faktiskt inte kunde komma på någit fyndigt och en gång i min ungdom kallades jag Elvis av en kompis....
Tänkte börja skriva dagbok vilket jag gjorde på 80-talet men nu är det ju  ca 25-år senare...jag testar med en blogg i stället. Min dagbok handlande om en ganska desperat människa som inte riktigt visste vad hon ville i livet. Mycket har hänt sedan dess...Jag har förmodligen upplevt den bästa tiden i mitt liv dvs mina barns uppväxt vilket har varit fantastiskt roligt. De är fortfarande roliga men nu har AK flyttat och "lill-prinsen" tar studenten nu och sedan försvinner han ut i världen för att leva sitt liv!
Kvar finns vi, en mamma och en pappa som ägnat sin fritid till barnens fritid...vad i all världen skall vi hitta på? 

Välkommen till min nya blogg!

skulle man visst säga! så välkommen!

RSS 2.0