Ny chef

Det tar tid att smälta att jag måste äta en massa tråkiga mediciner så jag känner mig lite deppig.
I vart fall har vi haft avtackning av Robert (lagmannen) i helgen och imorgon kommer en ny chef. Efter alla dessa år med olika chefer så vet jag att man kan aldrig ens gissa vad det ska bli nu. Lagmän är ju mer eller mindre allsmäktiga så det är bara att vänta och se.
Den här gången har jag i vart fall en lätt väg ut om det inte blr bra...

Så trist

Så trist, jag fick hjärtklappning igen idag och hamnade på akuten och nu har jag förmaksflimmer och kom hem med nya trista läemedel och en förmaning att inte ramla! Det är inget kul att det bara går utför.
 

Höst på gång

Nu är det verkligen höst. Vi badade i söndags och det var nog sista gången. Men det är skönt svalt att sova

Förlorade vänner

I tidiningen kan man läsa att en kompis från Uppsala och på sätt och vis också Sunnanå har avlidit. Jag vet inte alls vad han haft för sig sedan början av 90-talet. Det är konstigt vad många människor man  träffat och umgåtts med som bara försvinner ur ens sammahang. Trist men kanske det är så livet är.
Det finnns många tappade kontakter, faktriskt fler än vad som kommit till. En ganska tråkig utveckling i livet

Familjevecka

Hemma  igen efter en vecka med våra barn. Först Nice några dagar för att äntligen träffa S
 
och sedan blev det ettårskalas på Hammarö
 
 
 
 
 

Lunchplock

Bra utdelning på lunchpromenaden. kantarellerna var inte planerade de bara fans där bland blåbärsriset!
 
 

Kvällsbad

I kväll blev det änligen ett kvällsbad. Det är så härligt när det är varmare i vattnet än i luften.
Det har varit hemarbete idag igen. har också tagit covid-19 prov på mig själv vilket inte var så skönt. det gjorde ont. Dessutom känner jag mig frisk igen...men nu får jag vänta till fredag inan jag kan gå till jobbet

Hemmajobb

Idag och några dagar till jobbar jag hemma, så gott det går. Har lite ont i örat och i bihålorna. Inte alls mycket men nu i Corona-tider får man vara föriktig. Och imorgon får jag fatt på datorn så då blir det inte bara telefon och mejl.
Äntligen har vi lyckats fål blommor vid huset där vi har terasssen
 
 

Varm helg

En bra helg, faktiskt en riktig sommarhelg. Vi seglade med Anders o Birgitta på lördag och på kvällen satt vi ute på vår altan hela kvällen utan att frysa.
 

Kanske Frankrike

Vi har en biljett till NIce för att träffa S men frågan är om inte Frankrike är Coronastängt när det är dags! Under tiden vi väntar får jag fortsätta med min ambition att plocka 0,5 l blåbär per dag

Explosion

Vilken hemsk smäll i Beirut igår. Vem vet var mer det finns sådana tickande bomber av lagrat sprängämnen?

Blåbärsplock o fortsatta högar

Även om det finns gott om blåbär så finns det i år också gott om plockare, Man få gå längre in i skogen för att hitta större mängder.
Och så här såg min arbetshög ut igår (den har tyvärr inte krympt)
 

Åter på jobbet

Hörde en professor som tron att Covid 19 kommer att finnas för evigt men att den nuvarande pandemin är i början. Inte så lovande. I vart fall har vi haft en rolig kusinträff, tyvärr utan mina storasystrar som är Corinaisolerade. En seg dag efteråt men vi kom hem med Arjeploghjortron som vi fått av Lena o Martin. Bärförrådet fylls på. Idag med hallon. Börjat om efter semestern idag vilket inte var så upplyftande...en inte så liten hög väntade

RSS 2.0