VM-GULD

Efter egen skidåkning har jag sett svenska tjejeran ta vm-uld istafett. Så himla roligt!

Mer barnbarn

Jo men mina funderingar handlade naturligtvis om de barnbarn som väntas. Så roligt och spännande!
Jag pratade med mitt nu enda barnbarn och det är mycket roligt med honom!! Numera kan han säga mormor också!

Saknar mamma

Idag saknar jag så att det inte går ringa till mamma och dela mina glada funderingar.
 

Pension?

Jag vet inte hur det ska gå att bli pensionär om några år men just nu känns det som jag inte heller har tid att jobba. Jag vill ju vara med Alfred, resa och åka skidor också. Så tokigt att staten inte tiilåter halvtidsjobb efter 65!

Träning på södra

Det var ju trist att flickorna körde ihop idag på wm-sprinten...men silver blev det ju i alla fall. Själv har jag åkt en mil i superfina spår ikväll och sett att återväxten här i Medelpad i alla fall är god. Det var massor av ungar på södra när klubbarna tränade tillsammans.

Motionstimme

Tog motionstimme i samband med lunch idag. det blev en härlig stund solen på fina spår. Det gäller att passa på innan snön är borta.
 

Vad händer

Vad är det som händer i vår omgivning. Sverige har kontroverser med Ungern, Kina och Guatamala. Jag tror att det är olika orsaker men det är inte en trevlig utveckling i världen.
Ser en dokumentär om Silbersky men jag vet inte varför Gulllou uttalar sig som en expert fattar jag inte. Men det är ju bra att Silbersky redogör för reglerna om merkostander när man väljer ett biträde som inte finns i närheten av den domstol där målet ska handläggas.

Helg i Kramfors

Vi har varit i Kramfors och ätit god middag hos S samt tittat på Kramforsalliansena J18. Den här gångebn utgjorde ett behandlingshem hejaklack! Ganska kul.
Dessutom har vi stakat två varv runt Sidsjön med resultat att jag har ett lättare ryggskott

Gammal?

Såg skidskytte på TV. Är man gammal när ens barns kompisar kallas veteraner?
Eller är man gammal när man börjar tycka att det är fånigt att göra alla möjliga variater av semlor när en semla borde vara just en samla dvs bulle mandelmassa och grädde?
 

Planetring

Nu blåser snön bort. I stället för att åka skidor åkte vi till Birsta och köpte nya skidbrallor till Lasse.
Och så har vi platerat basilika, persilja och timjan, snart så...

Kan vi klara oss?

Än är vi på benen, dock är jag ganska seg och inte så alert i skidspåret.men en gulligare smittkälla än detta får man leta efter. Saknar honom så...
 

Tidig hemfärd

På lördag åkte vi hem så att Alfred fick vara sjuk i lugn och ro.Han var jättesjuk! Men nu verkar det bättre!
Väl hemma har vi varit lite hängiga själva men idag gick det hyfsat att åka skidor.
På jobbet har jag pysslat med att pruta på en jätteräkning ochsvarat svt på frågor om brott utomlands.

Egentligen vab?

Vi har semester för att vara med Alfred  men egentligen så kunde vi vabba, stackars Alfred är sjuk och orkar inte så mycket.

Ledsen pojke

Alfred kände faktiskt igen oss och följde glatt med hem. Men inatt har han varit så ledsen. Jag tror han har ont någonstans  men var? Det är svårt när han inte kan prata. M har nog inte sovit särskilt länge!

dåliga lastbilar

Men man kan bli upprörd över alla lastbilar som krockar och lägger sig i diket här och där, Vi har stått i kö och kört väldigt sakta däremellan från 4 till elva mellan Sundsvall och Västerås , I  morgon får vi belöningen , om nu Alfred vill åka hem med oss

Vinterhelg

Lördag på södra och sprinttidtagning och söndag blev en skottardag. det kom massor av snö och snöslungan var inte så pigg på att starta. Så ikväll var det - 15 och ruggigt kärvt i spåren. Faktiskt kändes som man inte kom framåt alls
Nu förbereder vi några dagar med Alfred!

RSS 2.0