Segt

Lite segt idag...det blev sent och nu ska jag packa !

Medarbetarsamtal

Väntar på att Anna-Lena ska komma.
Idag har jag haft medarbetarsamtal och konstaterat att så mycket utbildningar kan det inte bli fråga om för en tant som mig. och faktiskt så hittar jag inte heller något som passar. Men utveckling av framtida system är ju inte så trist heller.

Ingen regering

Och inte nu heller har man lyckats hitta en regering. detta kommer nog att ta tid.
Lasse och jag fick hockeybiljetter av Kenneth så vi såg Timrå HV i lördags, men ganska dålig match men det värsta är att det går dåligt för AIK också
 

En gammal bekant..eller inte så gammal

Idag på Myndighetsnätverkets juristträff mötte jag en Stockviksåkare som slutade år 2000 vid 16 års ålder. Inte helt lätt att känna igen! Hon minns särskilt att S som väldig liten och att de brukade turas om att ha honom i knä! Ja det var tider

Ifrågasättande

Bomber per post i USA. Obehagligt!
Aldrig någonsin har det under en månad varit så många som velat ifrågasätta andra personers (ofta motpart) rätt till rättshjälp.  Varför?
Alfred har utslag med olika besked om vad det kan vara, höstblåsor, svinkoppor eller vattkoppor!!

Ont

Jag har så ont i min sätesmuskel så jag tror jag måste ringa och försöka få en tidigare tid till naprapaten.  Det är inte kul och jag kan ju inte sluta gå. Hur skulle det bli? Lasse och jag var och gick på Södra ikväll och det är svårt att komma uppför backarna!

Burre-Busse

Idag kom jag att tänka på Burre-Busse. Jag skulle vilja ha tag på originalsagan så jag kunde berätta den för Alfred. Mamma berättade fritt och det gjorde jag också och nu kommer jag inte riktigt ihåg. Kollade lite på nätet och fann att den mycket korta sagan Burre-Busses nya kläder skulle kosta cirka 350 kronor för ett ganska använt exemplar. Någon som kommer ihåg hur sagan var?

Vad är så småningom

Men nu har så småningom inträffat och vi har fått vårt Ljusugnsbröd från Släppträsk! Julen är räddad och kanske också en och annan bryta innan dess! Så småningom var 14 dagar!
 

Telomerer

Usch, jag ser fråga Lund och nu får jag oroa mig för att mina telomerer tar slut...det är antagligen därför pappa dog som dog av en vanlig förkylning.
Man kan få veta både det ena och det andra i det programmet, men det är inte allt man vill veta
 

Varm helg

En otroligt varm oktoberhelg har det varit. Jag cyklade runt södra i kortbyxor och t-shirt  på söndag. Lördagen var vi i Kramfors på J-18 hockey och som vanligt god middag hos S.
Utsikt från uteplatsen! Vi grillade! Men det är inte utan att det känns lite olustigt med värmen

Om dagen

Det är väldig stressigt på jobbet, än det ena än det andra och så en massa grejer som måste kollas upp.
Jag har för andra gången denna vecka tränat styrka, väldigt tråkigt men allt enligt naprapatens instruktioner, t o m 12 minuter i flaxmaskin!

Regeringsfrågan

Men hur ska regeringsfrågan lösas. De bara virrar omkring och låser in sig i hörn,

Guld

På lunchen var Susanne och jag på en guldsmedsaffär och dit kom det folk som sålde guld. det var inte dåligt vad de fick betalt. En person fick 12 000 som hade lite trasiga ringar och annat som såg helt obetydligt ! Bara synd att jag har sådant!!

Införskaffande av godsaker

I helgen har vi varit vid ett naturreservat mellan Stöde och Holm dvs vi hamnade där av en slump. Där fanns flodmusslor men det fanns också vad vi sökte

Vi var på fredag ute och åt med Lars och Anki och kom att tala om tunnbröd från Släppträsk så nu har vi beställt 5 paket var som enligt Stenberg ska levereras så småningom!

Tråkigt

Läste på facebook om min kusindotter Ida som fått veta att hennes dagar är räknade. Så tråkigt för hennes familj och mina kusiner. 
 

Indien

Ser programmet Världens sämsta Indier med nöje. Aldrig någonsin har Indien varit min drömresa men när vi nu har varit där så finns så många intryck efter resan! Vackert, rika och fattiga och en massa folk!
 

Åter styrka

Efter ett års uppehåll, åter på gymmet, allt p ga mitt onda ben .Men det är ganska trist, nu gäller det att hålla ut!
På kvällen hockey på O´Learys med Anna-Lena och Mariann. AIK vann !!!! 

Regnbåge

Till sist lyckades vi ändå få fisk. Lasse och jag drog upp varsin regnbåge! så det blev fisk till middag!
 
 

RSS 2.0