Titta vad jag hittat

fint va?
från KM 2011

Regn

Behöver man regnjacka i Serengeti tro? Det verkar så plus att det verkar ganska varmt och ändå varmare ipå Zanzibar.
 

Knuff mm

Mycket ska man vara med om...en lilla Fridolfliknande gubbe knuffade mig hårt när jag var och simmade och dessutom skrek han! Han tyckte att vi alla skulle simma i en rad efter varandra!
Två grupper idag, en av dem (de stora domstolarna) var faktiskt riktigt frågvisa och intresserade. Men snart är det äntligen slut!
AIK vann mot Färjestad ikväll vilket var tur då AK var i Karlstad och kollade (så hon slpp skämmas menar jag!)
Här kommer en liten blombild!
Nyponhäcken som ofta ser skräpig ut kan också ett kort tag ha fina blommor!

Knuff mm

Mycket ska man vara med om...en lilla Fridolfliknande gubbe knuffade mig hårt när jag var och simmade och dessutom skrek han! Han tyckte att vi alla skulle simma i en rad efter varandra!
Två grupper idag, en av dem (de stora domstolarna) var faktiskt riktigt frågvisa och intresserade. Men snart är det äntligen slut!
AIK vann mot Färjestad ikväll vilket var tur då AK var i Karlstad och kollade (så hon slapp skämmas menar jag!)
Här kommer en liten blombild!
Nyponhäcken som ofta ser skräpig ut kan också ett kort tag ha fina blommor!

Nu via video

Det blev inte så mycket bättre med presentationerna när det blev över videolänk. Det var som att prata med ett antal dockor som satt helt tysta och knapp rörde sig. Trist! Det påminner om att göra en presentation för ett antal högstadieelever. Det är nästa omöjligt att få dem att reagera.
Funderar på att måla en tand svart och färga håret grönt få se om det händer nåt!

Från video till telefon

Det blev inget videoföredrag istälet ville de nordliga lagmännen ha dragningen via telefon. Ganska trist och misslyckat. När man inte ens kan se de man pratar med och saknar respons! Trist och dåligt!
Idag var det kärvt i snön så skidåkningen var betydligt trögare än i går. dessutom var inte luftrören så glad åt den 13 gardiga kylan!

Skidor o fågel

Det blev en skidtur efter jobbet. det var helt perfekt före!
Kollade lite om vår resa som snart ska bli av. Undrar om vi träffar på en sån här fågel?
Vad det nu är för något?

Återbetalning

Idag ringde en kille som blivit återbetalningsskyldig för sina försvarakostnaader. Vi har krävt och han har betalat. Nu, si så där ett halvår efteråt har han kommit fram till att domstolens beslut var fel så han ville att vi skulle betala tillbaka pengarna! Jag upplyste om att vi inte kan ändra domstolens beslut varpå han utbrast
- Vilket jävla u-land. Jag ska emigrera!
Efter mycket resonerande kom har fram till att han skulle kräva skadestånd eftersom han lämnat fel uppgifter till domstolen så att de beslutade om att han skulle betala när han rätteligen inte skulle betala alls enligt honom. Han avslutade samtalet med att be mig fara åt helvete!
Lite kul är det allt när folk är så där jättearga!
en sommarbild kanske
 

Bullar o presidenter mm

Istället för skidåkning blev det bullbak, men så har vi också bullar för några månader framåt.
Ingrid var här och smakade bullarna på väg hem från Gävle där hon följt Saga till optikern.
Obama är idag installerad som presidet i fyra år till. Sverige har fått en ny jämställdhetsminister vilket tydligen behlvs eftersom det inte hänt något på lönefronten i den frågan på väldigt länge.

Tandblekning

Nu vet inte jag varför allt blev stort men ok,
 
Mina tänder gulnar så jag kollade lite om tandblekning på nätet och då hittade jag denna fantastiska konsumentupplysning!
 
"Att bleka  tänderna med BeconfiDents tandblekning är enkelt och säkert. Våra produkter är  tillverkade i USA och därför lämnar vi givetvis alltid 100% nöjd kundgaranti.
Veckorevyn gav oss dessutom 5 av 5 i betyg vilket vi är extra stolta över"

Flytt

 
Nu kommer kylan igen! Och snöskottningen! Men snart är det dags för Tanzania, spännande!
Saga flyttar på äldreboende imorgon. Hoppas det går bra!
 
 
 

Föredrag

Jag ska berätta för alla domstolschefer om rättshjälp nästa vecka. Det ska ske via länk vilket inte känns särskilt kul. Antingen kan jag sitta i en liten kur med ett jättelitet bord framför mig eller också ensam i en av rättegångssalarna. Jag vet inte vad som är värre? Det där med videolänk är inte alltid särskilt trevligt faktiskt!
Snart ska vi få veta hur det var med Lance Armstrongs doping och här är en bild från girot 2009 som vi bevittnade

Hans

I flera dagar har denna bild legat överst bland de bilder jag ska scanna. Hans? Varför finns det så få bilder på honom?  Är det för att han var borta nästan jämt. När den här bilden är tagen tror jag att han fortfarande är sjöman och bara hemma på semester? När jag var liten och läste aftonbön läst vi alltid, Gode gud bevara mamma, pappa, Brita, Agneta, Mats, Ylva och morbror Hans som är ute på de stora haven!
Jag tror mamma var ganska orolig! och jag undrar om inte Hans var ganska olycklig?

Möten

Idag har vi berättat för Bolagsverket hur vi hanterar kostnadsräkningar från juridiska biträden. Det är alltid kul att veta hur andra tänker också. I vår blir det en massa sådana möten. Det är dags att lära sig göra snygga power point presentationer!
Och AIK vann!

Typiskt

att de andra ska skjuta så dåligt nu när Bettan både åkte och sköt bra! Jag pratar om skidskyttestaffetten förstås. I övrigt tror jag inte någon i familjen tyckte det var särskilt kul med hockey igår!
I Norran kunde man idag läsa att det galopperat omkring hästar på Sunnanå idag. Ja jag säger då det, kanske de letade slakteriet? Eller har Roger några hästar  på sin gård?
 

Tisdag

Simning blev det. Annars bara jobb och slöande hemma. Fiskpinnar en gång i veckan när Lasse är bortrest.Jag har sett hela del 1 av Hitlers tid. Det borde alla se, man kan dra många slutsatser... 
Känner mig lite hängig men bara lite...man kan väl inte få flunsan när man tagit flunsavaccin.
 
 

Schindlers list

Lasse o jag såg Schindlers list igår. Man kan inte sluta förbluffas sig över hur grym människan kan vara. En sak är att det finns galningar men alla de som utför maktahavarnas uppdrag! Vaför? Är det rädsla eller kan man indoktrineras att tro att vad som helst är ok? Hur mår alla dess illdådingar resten av sina liv?
Och just nu ser jag ett program om Hitler. Men hur kunde någon tro att en sådan gaphals hade något vettigt att säga?

Besök i Gävle

Hemma igen efter en helg i Gävle. Vi har b la besökt Solberga äldreboende i Bergby med Saga som ska flytta dit.
En liten sommarbild kanske
eller denna

Det är mycket nu

Skidor, skidskytte och hockey på TV. dessutom ska man hinna träna själv. Man borde kanske ta semester! Men det är väl för sent påtänkt! Kan vänta till det blir mera sol!
S har åkt till Umeå idag. Lasse undrade om detta var sista gången de kom utan att ha semester!

Bokslut

Dags för årsbokslut! Idag blev det lite stuligt men det mesta var inte vårt eget fel. Nåja nu är det gjort! Och så har jag kommit igång med simningen igen. Ifjol blev det 125 000 meter. Kanske jag kan öka?

Nyårsdag

Trevligt nyårsafton har medfört en slödag. Men AK har åkt och Lasse o S har skottat uterumstaket. Själv har jag mest tittat på TV

RSS 2.0