Segeltur

Hemma efter en tvådagarssegling inklusive abborrfiske i KattskärS

Jordgubbar

Vi var i Ängomsbodarna och plockade 3 l jordgubbar idag, men oj så mycket jordgubbar de hade och så goda! Det är sant att jordgubbarna är bäst som Norrlänningar

Snart

Två dagar kvar och en fasta innan semestern!!!

Aftonaktivitet

S o jag var ut till Limpan i afton. S köpte skor och jag testade en elcykel. Ganska kul faktiskt!
Avslutade med ett besök på Lörudden där jag stoppade i mig en fantastiskt god abborre. Och så stor! Var finns dom?

Fotuttryck

På radion idag beskrev en journalist hur några människor "fått in ena foten i de kriminella gängen men gärna vill ha in båda fötterna" Ett för mig nytt sätt att använda uttrycket.

Hårfärg o klippning

Jag vet inte hur det blev...Jag missade slingtiden hos frissan igår så det blev en annan frissa som slingade idag än Anna som vanligt. Och nu undrar om jag är grå eller blond? ett tag tänkte jag grön! men Lasse säger blond. Vi får väl se när jag tvättat håret.
Det enda som blev klippt idag blev dock gräset!

Onödig stress

Försenad till frissan och försenad därifrån cyklade jag som en dåre hem för att hinna. Nu sitter jag här o väntar på Lena, Martin, Mikael, Lasse o Staffan

En vanlig dag...

En gaska fin dag. Men inte så att det gör så mycket att jobba!
Domstolarna verkar trappa ner så det är ganska lugnt
Rosorna som bara Perra ser! Jag ska köpa en till som är vänd mot vårt hus.

Blomning trots allt

Trots det trista vädret så är det blomstringsdax här hemma. 
Och här är vår nya vattentunna som fortfarande luktar whiskey
 
 

Kväner

Gräsmattan på framsidan är klippt trots regnet. Jag har smakat en av årets jordgubbar som förstås är mycket godare än köpese.
Alltid lär man sig något nytt. I Sverige (mest Tornedalen) finns det en ursprungsbefolkning som kallas Kväner eller i alla fall vi de betraktas som ursprungsbefolkning! Jag måste nog kolla vidare men skumt att jag aldrig förut hört om detta!

Skidgång och e-hälsa

Ser nyheten om säkerheten kring e-hälsolagringen som debatteras. Inte vet jag, men jag tycker att representanten för e-hälsomyndigheten inte låter helt betryggande....fast kanske det är koftan på damen från MSB som ser  så trygg ut att jag hellre tror henne.
Och jag har gått skidgång uppför Södra i kväll i stället för att fasta idag. Få se om det funkar lika bra! I alla fall får kondisen en utmaning,

Flytt

AK o M flyttar in i sitt nya hus idag och vi önskar att vi kunde vara där och kolla och hjälpa till men det är en bra bit dit. Vi får tjå oss ett tag! Kanske det är bra om de får bo in sig utan en massa tips de inte frågat efter också!
Föresten ringde det en berusad människa idag på jobbet och undrade varför vi inte skickat någon räkning. Jag fick personnumret och talade om att vi gjort det och att räkningen var betald varefter personen lite sluddrig ropade
- Det var som fan har jag betalt också!!!

Lite elände

Finvädret är slut och det regnar igen. Vår fläktförändring blev inte vad vi tänkt oss. Rätt vad det är får vi bygga om hela köket!!!och så är det tre veckor kvar till semestern fast det kanske är bra med tanke på vädret!

Badpremiär

Det måste vara rekordsent premiärbad men i brist på sällskap tog jag cykeln till Dyket i afton. Jag var dock inte ensam  badaspirant i det varma vädret när jag väl kom dit. Klockan sex var det fortfarande massor av folk som badade! Nu är klockan strax nio och det är fortfarande jättevarmt

Mera skäll

Det är konstigt men varje sommaren blir det en hel del underliga telefonsamtal på jobbet och många som gärna skäller på oss för att lagstiftningen är som den är. Det är svårt tydligen att hålla i sär begreppen.
 Vår krasse just nu!
 

RSS 2.0