Likördags

Nu spöregnar det! Detta blir första gröna julen på länge....men det blir ju lätt att hugga granen!
Vi har tappat upp havtornslikören idag eller havtornssockret kan man nog kalla det, mest socker och inte så mycket sprit!
 

Var är snön?

Men hur länge ska vi få vänta på skidpremiären i år. Trist trist.
Så här dags brukar vi ju ha åkt några gånger i alla fall!
Så här borde det se ut!
 
 
 

Marmeladresultat.

Havtornsmarmeladen smakade havtorn vilket innebär att den inte var särskilt god  men kanske till ost?
 
 

Om helgen

Jag har gjort havtornsmarmelad ikväll men p g a 5:2 fastan får jag inte smaka för än i morgon! Luktar inte så gott.
Stormen i torsdag slog ut vår el och var enligt utsago inte tillbaka för än fredagkväll.
Begravning i Strömsbro kyrka i fredags och sedan umänge med Lasses syskon med familj i Högbo. AK o M åkte skidor på spår som såg kanonfina ut.

Vindkraft

Ikväll använder lyser det i SingSing allt tack vare vårt vindkraftverk!

Trist

Just nu har jag så tråkigt på kvällarna att jag läst Lasses släkttidning Håbolingen där jag fått veta att Lasse o ungarna är långväga släktr med en amerikansk hockeyspelar i Färjestad. Intressant värre...
Men jag har också läst att KArlstadbladet eller vad det nu hette var arg för att Sven Heding blev adlad i början av 1900 talet. Åtnimstone lite mer intressant.
Det ska storma imorgon natt här hemma men strax före ska vinden ila förbi Flatruet där det säkert inte är så höstigt nu som på denna bild.
 

Avslöjande

Avslöjande avslöjanden om SD idag angående deras sajt avpixlat. Undrar bara om de vinner eller förlorar på sådnat? Om man får tro SIFO så ökar de ju konstant!
Föresten hörde jga på radio idag att det varit köldrekord på Antarktis nyss  -94! Vem skulle vilja gå ut då?

Julhandel

Fick något slags allergianfall imorse så jag missade dagens simning. Nu är årets målsättning i fara!!! I stället har jag handlar julklapp till AK o S samt en ny bärbar telefon hem och pressokanna istället för den jag slog sönder i helgen!

Mattesnö

Men...vistte ni att 40% av alla lärarae som undervisar i matte är inte utbildad mattelärare!!1 Det finns många saker som skulle kunna bli bättre.........
MEN NU SNÖAR DET!

Mammatakter

Idag gick jag från handläggare på RM till att agera låtsasmamma till en av våra betalningsskyldiga som dömts för brott. Han var himla arg och presenterade sig med ålder vilket ju indikerade att han inte var så gammal.  Faktiskt så slutade samtalet  riktigt trevligt, men kanske jag inte var så proffsig! Och jag har fått småskratta åt samtalet hela dagen. Hoppas han gör detsamma. I alla fall löste vi hans problem i hyfsat lugn och ro.
 

Dåliga resultat och medalj

Resultatet av undersökningen om svenska skolelevers kunskap är deprimerande men inte förvånande. Fast lite arg blir man och det är nog dags att politikerna slutar käbbla om vems fel det är och satsa...kanske på annat än utförsäljning ...
För övrigt tycker jag det var kul att Johan Olsson fick bragdmedaljen!!!

Glömska

Här är det kris! Jag har glömt koden till mitt bank-id och det har varit blankt i huvudet i två dag nu. Hoppas på en geniknäpp snart!

RSS 2.0