AIK och Logica

I och för sig är hela debatten om vilket lag som kallas AIK jättefånig men jag läste på Folkbladets nätupplaga att speakern i Stockholm sa : 

”AIK tilldöms straffslag” när Pierre-Edouard Bellemare hindrades i sitt friläge i boxplay

Mer allvarligt händelse är att någon lyckats hacka sig in i Logicas uppgifter från Skatteverket där skyddade personuppgifter finns! Det är otroligt att det får hända!

 


I väntan på.....mat

Har simmat och sitter nu och väntar på att AL ska komma med mat!

Produktiv och hotellbokning

Läste i någon blaska att man var mest produktiv mellan 45 och 50! Man har paserat sin höjdpunkt alltså!
Jag letar lagom billiga och ändå ok hotell i Rom två dagar i maj som avslutning på vår (Mats, Britt, Lasse o jag) Italienresa. Jag har fått ett bud (mycket billigt i jämförelse mad annat) från ett centralt hotell i Rom men om man ser på hemsidan undrar jag....ni kan kolla runt lite på pensionebarrett.com om så får ni se..............JAg vet att adressen är knäpp men sök.....

Cykel

Jag har premiärcyklat. Det blev en tur till Limpan som ska fixa mina bromsklossar!

Hängmatta

Uterummet är iordningsställt och jag har legat i hängmattan en stund idag. Det liknar vår!

Snöfritt

Det är jättevarmt ute. Jag gick en bit hemåt och det finns ingen snö alls fast AK har åkt skidor idag! Jag fick en idé om att man snart skulle testa sätta en potatis så kanske vi har färskpotatis till midsommar.
Men det är inte bara positivt med värmen när man tänker på vad som kan vara orsaken.

Tillbaka

Tillbaka efter en tvådagars utflykt. Lasse tittar på kvartsfinalhockey och för min del är det lugnt ett tag eftersom AIK är vidare.

Kompetens

Idag har vi haft en kompetensutvecklare hos oss hela dagen så nu har vi många idéer om hur vi ska komma vidare!

Goldman&Sachs och fattiga barn

En ganska högt uppsatt tjänsteman på Goldman&Sachs har sagt upp sig och skrivit en artikel i New York Times (jag tror det var den tidningen) om den arroganta attityd som fanns på bolaget, allt enligt P1 idag1 Han har skrivit om hur banken gör allt för att roffa åt sig och lura kunderna på pengar allt medan man inom personalen kallar kunderna för idioter mm. Man kan inte låta bli att fundera på hur det står till i våra egna banker. i repotaget nämnde man b la vilken agenda bankernas "ekonomiska rådgivare" har egentligen.  Man kan inte låta bli att vara lite nojig i girighetens tidevarv!
Hörde härom dagen också om de som "skodde sig" på den grekiska ekonomins kris!
Allt detta medan antalet fattiga barn i Sverige växer och vi andra får det bättre och bättre!
På något vis måste man hitta en bättre ekonomiskt system! Men hur gör man det??


Äntligen!

Imorgon är jag redo för jobb!

Kvartsfinaler

Lasse tittar på Frölunda - Brynäs. För mig är det lugnare idag då AIK vann sindra andra kvartsfinalmatch igår och vilar idag!
Ytterligare en dag hemma, sen får vi se hur det blir imorgon. Jag har sovit ganska mycket så kanske...det blir ganska långtråkigt hemma då. Jag har sett på ett program om tigrar och hört en gubbe prata om risken för att bli dement! Sen har jag förstås sett reprisen av AIKs match från igår. Alltid kul att se vinster!
Hammarskog! Tänk så många gånger Agneta, Samba o jag var där när jag bodde i Uppsala och till sist också Lasse o AK.

Inställd kurs

Det blev ingen Stockholmsresa jag halvligger hemma med en rejäl förkylning o lite ont i kroppen i stället. I helgen var vi dock till Gävle och också en snabbis till Uppsala med AKs cykel. Saga bjöd på lunch i Hammarskog.
Här är hon och AK

KANSKE KURS!

OM jag är frisk imorgon åker jag til Stockholm på kurs i tre dagar dvs ända till torsdag. Vi får se..

Soffan

Glömde berätta att jag nästan eldade upp soffan i tv-rummet igår. Lampan bakom ramlade mot soffan och brände hål på soffan så att det rök! Jag fick hälla på en hel del vatten! Så nu ska den ut! Men det har vi ju funderat på länge!

Erik

Otroligt att Erik S har vunit NCAA (USA:s collegetävling) i kväll. Här är en gammal bild på Erik, säkert 7 år gammal! Det är i alla fall Timråspelen och jag tror att året är 2005


Sista matchen i grundserien

Det går lite trögt för AIK just nu men slutspel blir det ju!
Och varför skall Sverige hjälpa Saudi Arabien att bygga en krigsmaterialfabrik???? Skumt...

Lat söndag

Vilken slö söndag. Det var vasalopp, skidskytte och längdskidor på TV hela dagen så vi gjorde ingenting. På lördag promenarde vi dock till stan, det tog två timmar och på kvällen var vi hos Ingrid och åt.
S gör någon granskning av min ekonomi genom skolan. Det är värst vad många kostnader han lyckas hitta!

Är vintern över?

Det tinar! Kanske sista skidturen för i år är gjord eller för säsongen. Jag som tänkte köpa nya skidor.
Kanske man skulle satsa på Bruks o Fjälltoppsloppet. Det här var 2008...

RSS 2.0