Kallt hus

Nu har vi jättekallt i huset igen 13 grader sovrummet i morse! Värmesystemet går inte och när vi kollade så har luftintaget snöat igen! Återstår bara att veta hur man startar om systemet

Senior

Jättekallt ute och fortfarande snö.
Jag har varit på myndighetsnätverk på eftermiddagen och känt mig som en riktig senior vilket jag ju är också.

Allergisvar

Förra torsdagen fick jag brev från vårdcentralen. Jag har ju gjort en hel del allergitester och efter mycket om och men har jag fått veta att jag är allergisk mot silke. Vi har haft språksvårigheter läkaren, personalen på lab och jag. Endast frågan om ull  kavarstog vilket de haft svårt att hitta i sina manualer men till sist togs ett prov och nu har jag fått svar. Nu vet jag i alla fall vilket husdjur jag kan skaffa!
 
 

OS

Jag men det går ju bra för Kalla och skidtjejerna men värre är det med killarna, nu åkte herrhockeylaget ut. Men i och för sig kom damlaget sist men i alla fall...
 

Hund i spåret

Under kvällens skidtur blev jag omkullsprungen av en hund. En och annan draghundsåkare har inte riktigt koll på sina hundar! Nå det gick ganska bra, jag sträckte mig lite och jag tror att hunden blev rädd!

Offentliga biträden

Men nu har man kommit på att Migrationsverket har dålig koll på de jurister som förordnas som offentliga biträden. det kom man på för cirka 10 år sedan också och det gjordes en utredning med förslag på ändringar men som alltid när det handlar om rättsliga biträden så blir det inget av ! det skulle inte förvåna mig om det kom en utredning igen!
 

OS-medaljer

a men två OS-medaljer idag! Silver till Kalla och guld till Hanna Öberg, skidåkare och skidskyttar sköter sig.
Själv har jag tjuvlånat S skateskidor ikväll och glidit runt på södra.  Mina är alldeles vita under så de behöver nog lite valla.

Tyst igen

Alfred och AK har åkt så nu är här tyst men det ligger lite leksaker o grejer här och där. Nu är det 2,5 veckor innan nästa gång.

Silkets fel

Idag har jag umgås med Alfred och AK samt sett Sina Nilsson ta OS-guld. Han är bra fin lille Alfred och väldigt förtjust i sin mamma. Men det är ju jag också!
Läkaren på vårdcentralen ringde. Nu har de ändå konstaterat att att jag är allergisk mot silke och då vet jag ju det. Inget sidentäcke för mig längre. Men vi har lagt ansenliga summor på att lista ut vad i sovrumet som var felet.
Vi har haft dit ett mögelföretag, bytt balkongdörr, garderober och säng samt rivit del av väggarna och så var det TÄCKET. Skönt i alla fall att det inte var några kemikalier i täcket!

Årehelg

Hemma efter en helg i Åre och bäst av allt var att vi fik AK och Alfred med oss hem.
Idag snöar det igen!

Ny diskmaskin

Men igår såg jag UG om bloddoping igen! Vart fjärde år kommer ett sådant program. Jag vet inte vad  jag ska säga...
Jobbade hemma på eftermiddagen och fick en ny diskmaskin installerad som ännu inte är testad

Ny diskmaskin

Vår diskmaskin gick sönder i helgen och vi har köpt en ny. Imorgon kommer den, äntligen!
Jag har snurrat runt i spåren på södra i 8 km ikväll. Kärvt.
Alfred är på skidsemester i Åre
 
 

Tisdag

Det blev en skidtur på lunchen idag. Skönt med lite dagsljus också!
Det flyger lite snö i luften och det ska komma lite mera nu men det är så lite och kallsnö så det går nog bra!
Väntar på Mats och Britt som ska komma ikväll för att köpa bil i Härnösand imorgon.
 

Ovett

När jag gick hem från jobbet i fredags undrade jag varför jag över huvud taget står ut med att ha ett jobb där man riskerar att få skäll och ovett. Varför tar en del sig rätten att bära sig illa åt bara för att man talar med en myndighet?
Jag var faktiskt så less att det satt i till i morse men i dag har det varit skällfritt så nu känns det bättre igen!
I alla fall upplyste Lasse mig i helgen att det ändå var för sent för mig att tro att jag kunde byta jobb och det är ju sant!

Snö snö snö

Det blir många snörapporter men just nu lever vi som i en bubbla med massor av snö. Med nöd och näppe tog jag mig till jobbet strax innan alla bussturer ställdes in för dygnet, Vi skottar och pulsar. Lite kul är det ändå! Vi behöver i alla fall ingen rullgardin
Enligt SMHI är det 110 cm vid Sidsjön idag! Tur i alla fall att vi köpte enöslunga ifjol
 

Snö snö snö

Det blir många snörapporter men just nu lever vi som i en bubbla med massor av snö. Med nöd och näppe tog jag mig till jobbet strax innan alla bussturer ställdes in för dygnet, Vi skottar och pulsar. Lite kul är det ändå! Vi behöver i alla fall ingen rullgardin
Enligt SMHI är det 110 cm vid Sidsjön idag! Tur i alla fall att vi köpte enöslunga ifjol
 

RSS 2.0