Tomt tjänsterum

I kväll när jag gick hem från jobbet kunde jag ha slutat för gott. Jag har städat ut mitt rum helt för att de ska kunna storstäda imorgon! Hittade både smått och gott, gamla frågesporter från fester. Och en hel del utredningar om rättshjälp som inte resulterat i något.
Undrar om vi kommer till jobbet imorgon. Här har skolorna ställt in och det har gått ut och sagt  att om man kan stanna hemma så ska man göra det. Vi får se hur det ser ut i morgon bitti men jag har flera möten inbokade ...

Bilprovning

Bilprovningsdax för polon, det gick bara fint! och sedan har jag varit och lämnat allergiprovsblod för att kolla om jag är allergisk mot silke! Jag ville testa ull också men det kunde de inte hitta!!!!
En mil skidor i fina spår.
Så här ser det ut dagtid på väg till
 
 jobbet
 

Snörapport

Vi har mycket snö och mer kom det idag; så här såg det ut mot Hovrätten på vägen hem
och nästa bild är tagen från vår entré
men mest snö i Sverige nu har de i Kittelfjäll, 145 cm, allt enligt SMHI
 

Nytt ord

Har ni hört ordet tupprepa? Eller har ni varit med om det?
En kvinna kommer med en idé, ingen reagerar. En man upprepar den och alla är nöjda och tycker den är jättebra!

Uppsalatripp

Trevliga dagar i Uppsala först Linas releaseparty på Studentbokhandeln med mycket folk och intressant. Och förstås alltid trevligt att träffa systrar, svåger och en del syskonbarn och syskonbarnbarn! Nu återstår bara att läsa ´Simson också!
Idag fika med systrar och svåger och sedan en dryg väg hem. Väl hemma så hade det kommit ÄNNU mera snö som packat ihop sig så det blev kvällens träning att skotta

Det har vänt

En bra helg med skidåkning både egen och på TV. Äntligen lite sol. och jag undrar om vi ska odla grönkål i sommar?
 
 
 
 

Väderväxling

Trevlig kväll med jobbet hos Britt-Marie som nu blivit pensionär. När jag gick till bilen var den -12 och här hemma, 8 km söderut, var det -8! vilka kontraster.
 

Snö

Och det snöar. Nu är det bara att vänta på plogen!

Kärringskate

Jag undrar om jag givit kärringskaten ett ansikte. I helgen när jag kom på södra ropade Svingan och undrade varför jag åkte klassiskt idag. Hon hade hört på stan att jag åkte skate....och en sak är säker jag åker då och så på 1:ans växel vilket visst är lite skamfyllt om man ska vara en duktig skidåkare.
Alfred har premiäråkt bob idag
 
 

Orolig helg

En orolig helg: Vår lille pillergubbe Alfred har lyckats få i sig något vasst och skurit sig i halsen. Han och hans föräldrar har fått åka ända till Uppsala för att söva och kolla att det inte fanns något vasst kvar i magen, vilket det turligen inte gjorde! Nu verkar det dock vara prima liv igen!

Ny bil och snart ny bok

Ny bil, en Volvo som är jättefin men den känns ganska "tjock"
Hörde Lina på radion, det ska bli spännande att läsa hennes nya bok Simson!

Inte mycket

Kollat på skidskytte och fastat. Inte mycket har hänt!  Varje dag på jobbet har vi något problem med vårt system. Kanske det indikerar att vi borde få resurser till ett nytt! Lite sommar kanske...
 

Sent från jobbet

Idag blev vi sena, Eftersom vi väntar på en ny bil så har vi bara Polon som Lasse åkte till Kramfors med. Dessutom blev han sen så jag fick vänta på jobbet (det var kanske inte nödvändigt men det blev mycket gjort i alla fall)
Passade på att skriva en överklagan som hängt över mig. Klockan 18 slocknade lamporna i alla fall och gick inte tända igen så jag fick vänta i mörkret.
Någon skidåkning blev det inte heller

Visum och snö

Idag har jag påbörjat visumansökan till Indien. Många frågor vill de ha besvarade, till och med vad mina föräldrar heter och vilken religion jag tillhör. I alla fall var frågorna så omfattande att jag inte hunnit färdigt idag.
Åkte skidor hemifrån igår i ett fantastiskt vinterlandskap men lite av det vackra blåste bort sedan,,men det var ok på Södra ikväll i alla fall.
 

Skolgång

Det är massor av snö och plogbilen kommer titt som tätt.
Från och med i år har man inför 10 årig obligatorisk skolgång, fast det trodde jag redan fanns Alfred får alltså inte skolka från 6-års..

Namnsdag

Idag har Alfred namnsdag! i alla fall enligt AK och det ska väl firas!!!
 

Mera bokslut

Bokslutspysslet fortsätter. Vi har fått in mindre ärenden i år men å andra sidan är vi ju färre också så jag vet inte riktigt vad jag ska säga...
Alfred med familj åkte på nyårsafton så nu är här tomt, ibland kan man hitta en skallra eller nåt men nu är det bara att plocka undan-

Nyår och arkitektur

Nyårsfirande med boende på Knaust och en fantastisk meny på Casinot.
. Ibland får man tita upp på husen i Sundsvall och förstå varför arkitekterna valde att utse stan till Sveriges vackraste
eller Knausttrappan här till andra våningen
 

RSS 2.0