Resplaner

Idag har jag tränat i flaxmaskinen (crosstrainer) ganska jobbigt! Flygresa till seglingen är beställd! Kanske en fin seglats i nästa år igen, men nu med ny besättning.
 
 

Bullbak

Idag har jag bakat saffransbullar! Gott

Postrutiner

Lena och Martin har varit här på besök i helgen b la har vi letat trasmattor på julmarknad.
Nya posthanteringsrutiner på jobbet efter att en tingsrätt fått ett brev med pulver. Visserligen visade det sig vara choklad och vaniljsocker eller nåt sånt men det blev i alla fall ny ordning

Personuppgifter

Under eftermiddagen har jag varit på Myndighetsnätverket och fått veta en hel del om skyddade personuppgifter.
Intressant.
 

Vanlig kväll

Bakat matbröd och tittat på när Uppdrag granskning granskar sig själv. Ganska konstigt faktiskt! När det nu går så illa för AIK kan man oroligt fråga sig om de ska möta Timrå i något kval??? I alla fall går Timrå bra i Allsvenskan!
För ett drygt år sedan var vi i Sydafrika, skulle ha varit skönt med ledighet och resa nu..
 

Ska Brännan läggas ner?

Läste att Brännanskolan sökte rektor och detta skrev man
"Vi söker en rektor till Brännanskolan åk 6-9. Brännans upptagningsområde genomgår just nu omfattande strukturförändringar. Den skolverksamhet som idag drivs på Brännanskolan ska flyttas till Kaplanskolan. Skolan ska få ett nytt namn - Lejonströmsskolan - och organiseras för åk 7-9 , med upp till fyra paralleller. "
Va?
 

Mariann

I helgen har Mariann somnat in. Nu finns ingen kvar av ´mammas syskon med ingifta. väldigt tråkigt men jag är glad att jag hann besöka Mariann när vi var i Staan sist!

Halka

Halkigt värre. Tog på mig icebugsen för säkerhets skull och i den passar inläggen!
Nyheterna pratar fortfarande om vad som ska hända i Trumphamerika...
 

Stundande födelsedag

Men nu får AIK skärpa si!g!!
Imorgon fyller S 27 vilket vi firade med b la tårta i helgen.
En hastigt gjord hjortrontårta som vad ganska god
 

Skidfint och ond fot

Men ikväll var det fint på södra, bättre och bättre men nu kommer regnet, Lite problem är det med min fot, jag undrar hur länge den funkar men nu ska jag till en ortoped i alla fall

Innehållet i media just nu

Radio och TV:s rapportering om det amerikanska valet börjar likna radioreferaten från skogen då det är  nattorientering! Dessutom är det så mycket så man inte orkar...
Jag kan förstå att det är besvärligt med snön också i Stockholm ibland men just nu är faktiskt rapporteringen och insändarna lite för mycket. Man kan tro att det kommer som en chock varje gång det snöar! I¨
Men jag har tagit en sväng uppe på Södra ikväll igen. Jättefint!
 

Ny president

Jaha så blev det Trumph som vann det amerikanska presidentvalet. Inte så kul men nu får vi se hur det går .Det kanske inte är så konstigt när samhällena går mer och mer isär. Segregation är aldrig bra. Jag tror det var sossarna som hade slogan "Alla ska med" och det är nog vad som krävs om inte demokratierna ska klappa ihop.
 

Premiär

Rekordtidig skidpremiär blev det på Södra kväll på vingliga ben. Behöver träna balans. Var också till Stockstugan för att köpa åkknapp, men de hade inte kommit än. Där var det i alla fall fullt med skidåkande små barn vilket glädjer ett Stockvikshjärta!

Skotta, skotta

Man ska inte klaga när snön kommer så här tidigt. det är minsann inte ofta! Men det är mest puder så kanske det inte är så mycket när den packas ihop senare. Lasse har kört den nyinförskaffade snöslungan. Jag har kollat på den men själva startproceduren verkar kräva ett särskilt körkort så vi får se hur det blir. I alla fall är jag mycket nöjd med snön även om vi igår var väldig nära en seriekrock då alla bilar bara gled omkring på E4:an.
I helgen har vi varit på turné i Stockholm, Uppsala och träffat syskon. Trevligt alltihop
Vår uppfart ikväll
 
 

Lite orolig

Lite, lite snö! Men oro för S som är på väg till Karlstad

Infrastrukturavgift

Även denna månad har jag en räkning jag betalat på 9 kronor för att jag åkt över Sundsvallsbron. Måste vara på gränsen att det lönar sig att skicka ut räkningen! Dessutom är bron alltid under renovering! Verkar vara ett riktigt fuskbygge!
 

Solen

Läste idag att solen är uppe i drygt 8 timmar nu, resten är natt.
 

RSS 2.0