Hemmajobb

Har jobbat hemma idag, men eftersom jag inte lyckats ansluta till vår Wi-Fi måste jag sitta i vårt lilla rum lätt hopbind. Jag ska nog inte jobba så mycket imorgon.

För lite vårdplatser

Region Västernorrland riskerar 15 miljoner i vite för att de inte lyckats skaffa fram vårdplatser, Det blir ganska konstigt att pengarna man behöver till vårdplatser ska gå till viten. 

Obehaglig sprängning

Lena och Martin var på trevligt besök igår kväll. Vi hade förmånen att se en fantastisk match dör AIK vann med 6-0 över Färjestad mycket tack vare målvakten.
I går var det någon som sprängde Northsteam vilket  innebär gasläckor i havet. Mycket obehagligt och desutom kan man oroa sig för hur det går med fiskbeståndet. Och vad betyder detta för läget i Europa och oss?

Måndag

Styrketräning och jobb annars inte mycket.

Nummer 5

Så har jag tagit vaccin igen!

Ledig dag

Ledig dag med lingonplock och gräsklipp. Och just nu drömmer jag om den fantastiskt goda fisken vi  åt på Krapanj nian stormen.

Elände

 Men hur ska Ukrainaeländet sluta. Det blir bara värre och värre,

Dags för sprej

Cyklade över Södra till jobbet idag men det är dags för astmasprayen,

Höstpromenad

Mellan regnen hann jag ut en runda i skogen och hittade lite trattisar ...
Mycket vatten i Bredsandsbäcken
 
Fin utsikt 
 
Fina svampar
Snart hemma
 
 

Elfrågan

Men lyssnar på politisk debatt om vi måste spara el och tycker det är pinsamt att ingen törs säga att vi måste spara el , så pinsamt, när en forskare strax innan redogjort för varför det är nödvändigt. och ganska osolidariskt mot övriga Europa.

Herr Talman

Jag brukarvtycka att programmet/satiren Herr talman är kul och Det var det igår (avsnitt 5) också men slutet fick mig mycket bedövad, en bra satir som fick skrattet att stanna....

Hat??

Det är så fruktansvärt att höra om hat och hot som Annie Lööf blivit utsatt för.vad är det för. så får det inte vara i en demokrati.. och hur kan det finnas så mycket hat.

Regeringsskifte

Klart med regeringsskifte. värst blir det nog för klimatfrågorna men ganska mycket oroar jag mig för de rättsliga frågorna.

Ett gäng pensionärer

ser man på denna bild...
 

Valresultatet

Valresultatet gör inte mig glad. Kanske det inte kommer att märkas så fort men just nu hör jag en intervju med SD,s kanslichef eller dylikt men man kan bli vettskrämd,

Storm

Och på natten blev det storm, Lasse, Birgitta o jag satt ute på däck en timme
för att ha koll på båten. Men nu ärvi vid sluthamnen

Haveri

Hårda vindar och trasigt segel

Växlande vindar

 
Lite vind men nu väntas kraftigare vindar.
 

Segling

Vi är ute och seglar 

Lite skördande

Idag har jag gjort väldigt lite. Torkat och lagt in tomater och fryst in persilja.  Och stuvat mangold till fisken. Jättegott så vi ska nog odla mer mangold.

RSS 2.0