Utveckling med hinder

Idag var vi på ett inledande möte om hur utvecling av ett nytt system för vår verksamhet ska gå till. Fantastiskt att det kommer när vi blir underbemannade på måndag-.

Lunchtur

Skidtur på lunchen idag.Soligt kallt och fint och massor av skolbarn.
Och på eftermiddagen bokrea så nu har jag lite läsning igen

Virusoro

Coronaviruset sprider sig och Lasse har åkt till Indien. Ska man vara orolig? Dessutom är det tydligen oroligt i Indien
Men jag har haft en fantastiskt tur på Södra i afton. Träffade en bekant från AK:s skidtid som gick skatekurs och kanske det vore en idé istället för att harva runt som jag gör

Kryddrensning

I helgen har vi varit på Mats och Malins trevliga bröllop och bott på Hussborgs herrgård en natt.
Och ikväll kom jag mig äntligen för att rensa S låda med överblivna saker som inte kom med till Wien. Det var några kryddburkar med utgånget datum så det blir ett besök på glasåtervinningen imorgon.
 

NOR

Susanne, Karin och jag har fått Nor idag, så nu är jag innehavare av en herrklocka. Tänker att Lasse får använda den innan någon av barn eller barnbarn får ärva den.
I vart fall åt vi en god och trevlig middag på Rå där vi också tackade av Bengt och Anette så nu finns snart inte RM

Teknikstrul

Fantastisk skidåkning ikväll. Bara ett problem, bilen ville inte öppna sig trots försök. Jag fick ringa Lasse som var på Arlanda. han fick låsa upp bilden via appen. Ibland är det lite riskabelt med ny teknik också.

Ny tävling

Men vilen idiotisk sprinttävling det var i Åre ikväll fast kanske det skulle passa som en egen gren.
Det finns ju VM i utförsäking så varför inte VM i uppförsåkning.
Jag har shoppat kläder till helgens bröllop. Kan man ha byxor när det står klädsel kavaj

Matmisslyckande

I helgen tänkte jag mig en etiopisk middag så jag köpte kryddor och mjöl och vidtog förberedelser hela veckan före. Grytan kokades på söndag kväll. Vid avsmakning visade det sig att den inte gick äta. det var aldrelses för starkt och brödet sjag jäst hela veckan var mycket dåligt så i all hast blev det carbonara.
Idag har jag lagat äppelkräm och trodde att jag kunde äta då äpplena kokat men nu sitter jag häör med ett svullet öga som gör ont.
Men de nya skidorna funkade jättebra fast på söndag var det så blött i spåret så att jag knappt orkade 5 km

Nya skidor

I afton har Lasse och jag varit och köpt oss varsina nya skateskidor! Inte kunde jag ana att jag skulle bli ägare till ett par Fischer. Imorgon ska de testas! Men till att börja med får de bara användas om det är bra med snö och inga genomslag!

Vantväder

Möte hela dagen om rättshjälpsblanketten och sedan en fin tur på södra.
Idag tog jag mina vantar jag fick av mamma 2005 och som alltid får mig att tänka på henne

Vilka frågor?

Ser på aktuellt och alla konstiga intervjuer och debatter. Nästan alltid ställer programledaren frågor som de redan har fått svar på. Jag antar att politiker och andra intevjuvoffer måste undra  om de ens lyssnar på svaren.
Alfred håller på att skaffa en kollega till sitt borrmaskinjobb.
 
 

Kan man vara ledig?

Det är svårt att begripa vad man ska göra som penionär om man, som i helgen, är lätt uttråkad på söndagskvällen!

Hotellslingan

Ja så var det årets första hotellslinga, jag fick stanna och pusta ut några gånger men kom runt!
Hos doktorn idag berättade jag om mina "stumattacker" vilket han misstänkte var astma så nu ska jag göra något slags astmatest!

Lite oro

Snart slutar Bengt och Anette och det finns massor att göra och ännu inga ersättare. Här gäller det att ta det lugnt.
Nästa vecka har jag två heldagar bokad för besök om myndighetens framtid vilket är spännande men  det finns ju nu också jobb som ska göras!

Trafikstockning

I morse var det så många föräldrar som skjusade och släppte av sina barn vid Åkersvisskolan så att det inte gick komma fram med bilen! Man kan undra hur långt från skolan som barnen bor?
 

30-års firande

Åter vardag. I helgen har vi varit i Åre och firat Tellusvägenboendet 30 år tillsammans med Karin och Kenneth. Vi är de enda två familjerna som bott här hela tiden.

Innan vi kom till deras stuga åkte vi skdor i Björnen? En hemsk upplevelse. Jag blev otroligt trött och skidorna gled inte alls. Nu funderar jag på att köpa nya skidor

Det går inte redigera texten ovan så det får väl se underligt ut

RSS 2.0