Varning för mörk choklad

Idag har jag läst i Expressen att om man äter 85 mörka chokladkakor så dör man (troligen). Intressant!
För övrigt blev mina bullar ganska goda men som väntat inte så snygga!

Inga skor

Jag kom mig äntligen för att åka till sportaffären för att köpa nya springskor och jo då de fanns den modell jag ville ha nu fint blå men inte i min storlek! Nya kommer om två veckor! Tur och retur Brista i onödan alltså! Men jag köpte en tunika som jag tänkte ha som klänning men väl hemma så undrar jag om den inte är för kort för en människa i min ålder!
I alla fall var det dumt att slösa en fin kväll på handlande

Bullbak

Efter att för 30 år sedan givit upp bullbakförsöken har jag ikväll försökt baka en halv sats kanelbullar. Vi får se hur det går men som vanligt ser de inte så vackra ut!
Dagens stenansikte kommer här
tuffare än så här kan det inte bli i Värmland

Midsommarhelgen

Midsommarafton blev en dag med cykling gräsklippning och en mindre sillunch och grill hos Karin o Kenneth på kvällen, I helgen har vi också seglat upp båten i ett  ganska kallt men fint segelväder. Tyvärr fick vi inte upp storseglet men egentligen tror jag att jag skulle klara mig med att segla med focken!

Sagas pion

Kollade mina noteringar från juni flera år tillbaka och kan konstatera att pionen är mycket punktlig! Någon gång kring 20 juni blommar den. Här är årets version! den har blivit lite större med åren!
 

AK o A

Cykel till och från jobbet med nordlig vind dvs det gick lika fort hem som till jobbet!
En liten bild på två fina
AK är fotograf
 

Trevligt och svårt

Hemma igen efter en fin segelvecka i Kroatien väl hemma var det så fint här också så det blev årets premiärdopp i Dyket igår. En dag hamnade vi mitt i en regatta, ser ni seglen i bakgrunden?
Blommigt och fint var det hemma också. Rododendronblommorna är fina just nu men tyvärr växer de på kal gren!
Lite ruggigt på vägen hem idag träffade jag en storgråtande flicka. När jag följde henne till sin mamma snyftade hon fram att mamma slog henne och storasystrar också! Vad gör man? Mamman surrade och försökte säga nåt men det slutade med att hon gav mig någon broschyr om Gospel Tract and Bible Society och jag försökte säga något om att bon skulle sköta om flickan och skällde på storasyster som försökte slå den lilla flickan!

Biobiljetter

Idag var det sommaravslutningsdag på jobbet med olika stationer mest skytte. Mitt lag vann och till pris fick vi biobiljetter så nu igen har jag biobiljetter som jag aldrig kommer att använda.! det är minst 10 år sedan jag var på bio.

Träningsväg

Jag har fått en pulsklocka, den är väldig intressant, det finns ett program där man kan kolla sina turer genom att man riar upp sträckningen! Jag hade den på mig när jag klippte gräsmattan idag, det blev många streck!!!! Ungefär som när en tvååring ritar

Orolig värld

Det är en skakig värld vi lever i med krig i Syrien och på en hel del andra ställen och återkommande terrordåd, nu i London. Och jag kan förstå pappas oro för alla tillkommande släktingar. Nu har vi vår lilla gullegosse att oroa oss för också men också kolla på och vara glad
 

Musslor

Väntar på att Anna-Lena ska komma. Vi ska äta musslor! Gott och tydligen klimatbra!
 
 

RSS 2.0