Nya kollega

Mycket stress och imorgon kommer min nya kollega, Blir lite stressigt ett tag men slutligen borde det bli lugnare i alla fall.
Lunch på stan idag, ingen salladsbuffé utan i stället en tallrik med sallad som personalen plockat ihop. Och simning ikväll, ganska lugnt i Njrundahallen.

Andra sysselsättningar

I helgen har vi spelat Besserwisser med S via nätet, gick faktisk ganska bra! Annars har vi lagat ganska avancerad mat i brist på annat att göra när man inte får träffa andra

Frågor i massor

Men käre värld! hur orkar Anders Tgenell och de andra på Folkhälsomyndigheten svara på alla frågor gång på gång. Det är som om journalisterna bara frågar och frågar utan att lyssna på svaren, och ibland helt galna frågor.
Häromdagen hade radion ett inslag där Anders Tegnell skulle beasvara en krögares frågor varför han inte fick servera över bardisk!

Tandläkare och frisör

På morgonen hos tandläkaren för att byta ut en tandkrona och till lunch till frissan blev till en stressig dag menså blev inte mycket gjort på kvällen heller.

Skypemöte

Idag skulle vi ha ett barinstormingmöte via skype vilket vi inte på jobbet hade stöd för så jag fick vara med via video medan andra skypade. Inte optimalt! Man kan längta till alla återvänder till sina jobb! Och skidåkningen var inet kul, hård motvind och sockrigt

Fina spår

Södra bergets spår var fantastiska i helgen. Nu kan man bara oroa sig för vilken dag det är slut. Ikväll var det dock jättekul.
Igår (söndag på ängen)

Morgontur

Både Lasse och bilen är hemma så i morse steg vi upp tidigt och åkte en tur på Södra. Tyvärr blev jag lite stum men det är fantastiskt fint på morgonen!
spåret
 
  Lasse
Mina nya
 

Hur ska det bli?

Troligen blir det hemmajobb till sist.
Alfred är hemma från förskolan med sin hosta.
men till sist, vad ska vi leva av om vi slutar producera och jobba?

Reseförbud

Nu får man inte resa in i Sverige. Men hur ska det då bli med S? Föresten får man inte resa till österrike heller.

Corona

Cykle till jobbet och skidor på kvällen...vinter eller vår?
Mats och Britt har varit harvarit här i helgen. De kom med Dahlqvist ljusugnsbröd.Alltså ett tag till innan det är slut!
Det mesta både hemma på nyheter och på jobbet handlar om Cororna. Och S är nästan isolerad i Wien!

Virusoro

S kommer inte hem på grund av Corona-viruset. Allt verkar stanna av och börsen faller. Hur blir det med min framtida pension???
I vart fall så var det en fin tur på södra ikväll fast det är många småttingar som åker om mig

Corona hela dagen

Idag handlar allt om Corona både på jobbet, regionalt och över världen. När oss på jobbet finns en misstänt smittad och hysterin är enorm. En del vägrar besöka huset som faktiskt är ganska stor.
Men det var kul att åka skidor ikväll med snabbt före

Resa???

Reseplanering med Anders och Birgitta i helgen men frågan är om vi kommer iväg. Det verkar bli allt fler som drabbas av Corona. Och till det kommer oljekrig som gör att ekonomin går neråt.
Min Wienresa verkar inte bli av då Lasse inte ska på den planerade tjänsteresan. Men hur och när ska jag få träffa S (om inte han kommer hem istället)

Äntligen snö på väg till jobbet

Tellus
Stigen mot bussen
Hovrätten
 
 
Framme
 

Hugg

Idag tävlar skydskyttarna i världscupen utan publik.Allt för att undvika Corona.
Och min skdfärd idag blev med hugg igen. Undrar varför?

Mötesproblem

Det snöra och snöar, så mycket att det inte känns lönt att åka skidor ikväll. Istället passade vi på att åka på IKEA och kolla på eventuella kök.
På jobbet har jag varit på möte om ntt system. Åtta personer i Jönköping och jag på videolänk beskrev procenssen via post-it lapparna. Inte helt lätt når man inte ser och har svårt att höra eftersom de pratar i mun på varandra. Det kanske inte alltid är bra med vidomöten????

Resstopp?

Och nu kommer snön!
Bengt och Anette fick gulddrakar idag. Det vill jag också ha men då måste jag pensionera mig!
Coronaskräcken sprider ut sig. Nu är det tveksamt om Lasse får resa i jobbet! Och då är frågan om vi kommer till S om några veckor vilket vore jättetrist

Förvirrat

Men så förvirrade frågor journalisterna ställer om Coronaviruset! Man undrar hur man ska få fram ett relevant budskap idag?
Jag råkade svälja lite fel på bussen idag och fick hosta ,  mina medpassagerare närmast på sig flyttade sig!
Och här snöar det, nu änligen blir det nog riktigt vinter

RSS 2.0