Stress

Nu är det stress på jobbet gen. hinner inte göra något ordentligt me å andra sidan hellre För mycket än för lite.

Tillbaka

Hemma igen efter några intensiva dagar på Hammarö. Här kommer en suddig bild på småflickorna
 

Uppskjuten resa

Vi skulle ha åkt till Karlstad idag men nu har vi skjutit upp resan några dar så att jag förhoppningsvis kan ta hand om små sjuklingarna om några dar. Istället blev det åter en mötesrikndag.

Medarbetarsamtal

Jag har idag haft mitt sista medarbetarsamtal, tror jag. Inte så meningsfullt men det blev inte så mycket prat om min utveckling förstås. Snart får jag ta ansvar för det själv.
 

Frost

En dags hemmaarbete räcker för min del. Jag får ryggskott.
Nu har vi fått årets första frostnatt så nu har nog ringblommorna fryst. Jag tog in två igår som är ganska fina men nu är det slut
 

Åre och miljön

Vi var i Åre med Karin och Kennet i helgen. Myndket trevligt förutom att jag kom hem med någon slags magsjuka som jag tror beror på musslorna jag ätit på restauang där.  Idag jobbar jag hemifrån för att inte smitta andra om det skulle vara magsjuka
Efter lördagens vandligt tog vi en tur bland alla nybyggen som finns. Det är helt förbluffande hur många lyxvillor som finns där och ska tjäna som semesterbostäder. Med tanke på de miljöfrågor vi står inför känns det oanständigt när man ser det och dessutom kan man absolut också ifrågasätta sitt eget konsumtionsmönster.
 

Saknad

AK skickade en bild på Alfted som jag så gäna skulle vilja skicka till någon som på riktigt var intresserad och kom på att jag har ingen (mer än Lasse förstås men han har ju också fått bilden). Jag  önskar så att mamma fanns ....fast kanske morbror S?

Nya rutiner

möten möten, det är allt jag gör på dagarna. Och hemma har jag infört att,an måste köra roddapparat. I fem minuter, varje dag. Undrar om det kommer att hjälpa muskelförslappningen men fem minuter ät för att det ska vara enkelt att göra.

Dokumentär

Jag har nu sett fyra avsnitt om metoo-dokumentären. Mycket intressant men vad blev det sedan. Kanske och förhoppningsvis har det blivit bätttre  men bland annat alla nätkränkningar verkar i vart fall inte avtagit. 

Hittepå språk

Hemma efter jobbet och snart iväg att simma, på tv, n går mästerdetektiven Blomqvist från sisådär 1960 eller så. Vad idylliskt det ser ut. Det var där jag snappade upp rövarspråket vilket AK och jag kan kommunicera med fortfarande ...bobekokvovämomtot 😊

Lingon o tjäder

Vi försöker göra höst. Vattentunnorna ärr tömsa. Men vi hann förstås plocka lite svamp och det lilla behov av lingon  som vi har.

På vägen hem e ofta vi ser djur när vi är i skogen.såg vi en tjäder men det int

Ensam

Vi är ju bara fyra på mynidgheten men idag är det bara jag här. Ganska trist faktiskt!
 

BNP

Med tanke på allat vabb och sjukskrivning som kommit i efterdyningarna av corona kan manundra hur produktiva vi är. Enligt SCB har BNP också sjunkigt med 4 % i augusti vilket är rekordstort.
Men det kan förståss finnas många förklaringar och en månad säger inget enligt rapporten. Antaligen har bristen på halvledare mera med BMP att gröa gissar jag

Inkomstgränser

Jag vet inte hur många gånger vi haft diskussionen om att inkomstgränserna för rättshjälp borde höjas och idag var det dags igen. Inget har hänt sedan 1999 och inte lär det göra det nu heller.  lite märkligt med en social skyddslagstiftning.


Utflykt i höstfärger

Trevlig helg med Lena och Martin.  Vi hamnade vid Thailändska paviljongen vilket var länge sedan. Men Indalsälvsvägen i höstfärger är fantastiskt.

RSS 2.0