En dag

Det har varit ett rejält åskväder och dessutom regnar det in i uterummet. Jag hann cykla hem ändå och AK hann paddla innan det åskvädret drog igång rejält, skönt.
S har blivit av med alla sina nycklar och jag har bokat en fyradagarsresa till Portugal i augusti!


Mycket att göra och dåligt avtal

Mycket att göra på jobbet!och många besök hux flux. På onsdag kommer Statskontoret och imorgon skall jag skicka inbuda till ett gäng kineser! Våra löneförhandlingar är klara. Ingen kul läsning. JUSEK koncentrerade all sin kraft på domarna och struntade i oss andra. Det tar emot att gå ur men jag vet inte...i de 20 år jag hört till JUSEK domstol har de konsekvent satsat på domarna!
Hemma har jag klippt gäs och köpt mjöl så nu kan jag baka. På torsdag blir vi fyra i hushållet! Jätteroligt!

Diverse besök.

En trevlig helg med syskon m respektive o pappa och så AK o Lasse förstås. Förmodligen lämnade vi något smaskig på golvet i uterummet för i kväll har vi haft besök av en skogsmus.

Stockholm

UD besöket var bra! Nu sitter jag och äter bananglass som AK o hennes komplsar tillverkat

Kryssning

Spelpengarna blev en kvällskryssning. Trevligt!

Nytt smycke och fula växter...

Idag blev det impulsköp eller impulsbeställning. Jag har beställt ett hängsmycke som skall tillverkas av lite guld o de två pärlor jag fick i Kina! Intressant!
Brudspriean på framsidan är jätteful nästan hela året men någon vecka så här mellan vår o sommar är den fantastisk. Det är svårt att tänka sig att ta bort den just nu...

Även det snart äckliga plommonträdet är just nu ganska fint

Utökad gästlista

AK sitter i telefon och fyller på gästlistan till i helgen! Trevligt, men undrar vart de ska sova.
Hörde idag att hundar  är mer farliga för miljön än stadsjeepar! Fast det var arkitekter som räknat ut det dvs de var inte vetenskapsmän inom miljöområdet.

Morfars födelsedag

Idag skulle morfar ha fyllt 122 år om han fortfarande varit vid liv. Det måste ha varit från hanns fördelsedag som jag kommer ihåg att Auriklerna blommade på Brännan!
Kanske vi fick saft blandat med sockerdricka och fantasitårta!!! Jag har kvar plastsugrören med sked på!

Putsade fönster

Nu är alla fönster utom ett putsat! Men allt blev inte snyggt. Målaren har spillt en hel del.
AK har sprungit vårruset

Bordet

Bordet är på plats, såhär såg det ut innan oljan

Det var i alla fall bekvämt!

Nytt bord

Imorgon kommer vårt nya uterumsbord. Hoppas nu att det inte är för stort eftersom jag drivit igenom att vi ska ha den större varianten. Tänk om bordet inte ryms...jo det gör det ju men tänkl om det blir jättetrångt!

Motion

Det blev inget utebad idag, istället spinning så nu är jag lite trött. Lasse o AK har cyklat och S vilar tydligen benen efter gårdagens cykling från Staan till Umeå.
Pappa blev lite yr i morse och ramlade men nu ikväll verkar det inte vara någon fara.


Firande

S kom verkligen fram till Staan efter en lång cykeltur i motvind. Pappa hade trillat köttbullar åt honom så det var nog värt turen.
I kväll har jag firat AK:s 25 årsdag och mitt 25 års jubileum som mamma.


S cykel

Mamma skulle ha fyllt 85 idag!
S har fått sin racer.. Han tänker cykla till Staan i morgon. Undrar hur det ska gå???Det måste vara svårt att ge upp också! Hur ska han då ta sig fram?? Kanske ha ringer sin mamma!!!

Vatten

Ett åskväder drabbade cykelturen i morse...när jag kom till jobbet rann en stril av vatten i tingsrättens väntsal. Jag tror att Anders F teori om att design ibland är viktigare än funktion har spelat in vid byggandet!

Här en bild av vattnet mellan Grisslehamn och Åland

En ny släkting

Igår kom min lilla släkting Otis till världen! Trevligt!och fantastiskt roligt för Kajsa

En sommardag!

Men vilken dag! Omkring 20 grader hela dagen. AK och jag lunchade i Kyrkans hus och satt ute i solen! Cykelturen hem var också härlig.
Orsaken till att AK och jag åt lunch ute berodde på att jag tvärnitade på vägen till jobbet så att AK:s lunch åkte ut på bilens golvmatta. därefter var nog inte hennes lunch så god

SM Guld till Sundsvall

Dragons vann. Ganska kul. Både AK o S var där och nu är S ute i Sundsvallsvimlet och firar!


Nya stolar och golfklubbor

A K och Lina sitter och gör religionsuppgifter. Lasse o jag har köpt två nya stolar till framsidan de gamla från Torbjörnsgatan 1986 har säckat ihop. Stolköpet var lite komplicerat då säljaren på Plantagen inte först hittade stolarna på lagret. Vi fick vänta så länge så vi fick en bukett som ursäkt.
Jag fick ett paket med bussgods idag som jag inte alls kunde fatta vad det var. Jag hade inte beställt något så jag ringde och kollade. Det var golfklubbor skickade från Johan i Södertälje. Med andra ord, paketet var inte till mig utan S! Och jag som trodde på en överanskning!

Vårväder

Så blev det tidig vår igen. Ialla fall så har det snöat!
AK och jag lunchade på Piccolo idag, dvs sallad och så blev det sallad till middag. Ganska enformigt.
Här kommer lite terakottagubbar!

Tårtkalas

Jaha då har jag blivit ett år till. Fika på jobbet och sedan tårta med AK, Lasse, Ingrid o Matilda. AK gjorde en mastodont-tårtbotten! så nu har vi tårta en hel vecka!

RSS 2.0