Trött, trött

Ojojoj, vi är i Bruksvallarna och idag var det 0 grader och snöblandat. Jag blev jättetrött på förmiddagsträning och efter lunch blev jag ännu tröttare av den korta bit jag åkte. Det var sugande snö. Lyckligtvis finns det pool på Walles där vi bor så jag kunde relaxa lite.
Ensnna sak är att trots att jag åker ganska mycket skidor hemma så blir jag toktrött och stum här, undrar vad det beror på

Inlåst

Det är ganska svårt att veta hur man ska träna när det bara slaskar så det blev simning idag.
Batteriet på låset tog slut så jag fick klura lite innan jag kom ut sen blev det att använda baksidans altandörr till vi satt in nytt batteri.

Fel snö

Det snöar så där att det inte ens går åka skidor, så det blev ytterligare en kväll framför TV,n. Eftersom jag jobbade i dag så har jag kollat Skid-SM men nu är det slut på tävlingar!

Teater

Jag kan inte komma ihåg att jag varit på teater sedan jag flyttade till Sundsvall 1988 men i lördags blev det av. Susanne och jag såg Jag for hem till bror och sedan åt vi en supergod middag på stan. Mycket trevligt.
Och idag har jag glatt mig åt att Skellefteå SK:s tjejer fick brons i SM-stafetten!

Ny våg

Igår köpte vi en ny våg. Orsaken var att för att byta batterier på den gamla vågen måste man ha en massa grejer som vi inte hade. Nu väger jag olyckligtvis mer på den nya!

Klimatpolitik

Kritiken mot regeringens klimatpolitiska mål från klimatpolitiska rådet är svidande. undrar hur långt det får gå.och vissa tar till rent trams för att förkasta rådets rapport.

Koll

Jobbat idag. det är ganska intressant att notera hur yngre personer resonerar. Och vilken koll de har på varandra via sociala medier., 

Tyst

Lika fint på södra idag....men nu har jag inte träffat någon människa och pratat påmtvå dagar, det blir lite konstigt. Bra med jobb imorgon.

Finväder

Australienplanering på fredag och besök av Mats och Britt på lördag. Trevlig helg. Och idag har jag åkt två skidturer i det fantastiska vädret.. imorgon ska det också vara fint så jag flyttade arbetsdagen till onsdag.
 

Födelsedag

Födelsedag hos Ingrid ikväll. Gott fika och trevligt

Svaga händer

Trillade  i skidspåret idag och fick återigen be om hjälp för att få av mig skidan... ska köpa nåt så att jag får mer styrka i händerna,

Drag av allt

Ser programmet om vår personlighet och  Inser att jag har drag av alla "etiketter " men det har vi väl alla.
i skidsp idag var det tungt att andas och syresätta, antagligen är jag inte helt frisk.

Nya skidor

En slö helg med tvtittande i väntan på att bli friskare. Idag åkte jag lite försiktigt för att testa mina nya skidor, jättebra, men bara ett problem, det är jättesvårt att få av sig skidan. Jag fick be en gubbe om hjälp!
 

Badminne o NATO

Läser en artikel i DN om ett barn som just lärt sig simma och glädjen med det.  Då kan jag inte låta bli att tänka på vårt bad förra veckan. Lasse AK ock jag och de små var ensamma i barnbassängen gen och kunde leka fritt.  Det var en sådan där stund då man bara var...
och så är 200 års neutralitet förbi, Sverige är nu medlem i NATO. Undrar vad det egentligen betyder.

Ännu lite sjuk

Inte frisk än men jag testade att "promenera "på mina nya skidor och pjäxor.

Olika förslag

Det har varit väldigt lite skriverier om att utredare om lotterier inte alls föreslog förbud utan krav. Undrar  om det kommer något lagförslag.
Låter ruskigt om forskningen avseende negativa effekter för sociala medier.

Sjuk

Så blev jag sjuk,Det blir man nästan jämt av små barn.Men just den här gången vet jag inte om det är de som smittat mig och då hoppas jag att jag inte smittat dom.
 

Skidtur

Nu har dom åkt så här är tomt och tyst,. Vi åkte turen från Södra och hem en fin dag, här är tre hjältar 
 

RSS 2.0