inte framme

Mycket försenad sitter vi i loungen i addis, en upplevelse det också!

Lejondags

Snart dags för lejonen igen!! och andra små och stora djur
 

Rugby

Igår kväll såg jag en bit av WM-finalen i rugby mellan Nya Zeeland och Syd Afrika men vilka typer...och vilket konstigt spel, som en ormgrop!!! Kanske  rugbymatch är nå´t för kommande resa!

S ringde!

Ha! äntligen ett knep för att få tag på S i telefon. Jag skickade ett mejl som sa att jag ändrat en kod men han måste ringa för att få veta den!!! Han ringde!

Omgjord

De utbytta glasögonen sitter nu på näsan och jag är nyklippt!
Vi ska nu byta router och hoppas att tv:n uppför sig ordentligt!

Körövning

Nu är det dags för Dotter Sion igen och lite nostalgiminnen av mamma samt en massa annat julaktigt. Undrar bara varför altar aldrig sjunger melodistämman som man kan.  Det är ganska lätt att ramla in i den.
Rovön september 2008

Dagens...mest hockey

Ja så blir det en översyn av vår verksamhet, för vilken gång i ordningen vet jag inte men nu har det pratats så länge att det blir bra att det kommer igång!
Har varit till "Limpan" och hämtat en hockeyklubba åt en av killarna i Staffans J18-lag. Ärendena tar aldrig slut, men det gör inte så mycket heller!
Just nu är jag våghalsig och kollar på AIK som möter Växjö men ska nog ut och lufsa för att lugna ner mig! Nu gjorde AIK självmål dessutom så jag sticker ut!!!

Trasig TV..

Igår fiskade vi igen och som vanligt utan napp. Kanske vi borde gå en kurs.
Ikväll funkade inte digital-TV:n Lasse o supporten pysslade en lång stund vilket slutade med att vi måste köpa en ny router för 1000 spänn. När vi pratat färdigt och trodde oss vara utan TV i vänta på ny router testade vi och vips funkade allt igen!

vad SD kan skriva, citat förslag från Expressen

You may think bombs are bad but there nothing compare to snöslask
 

Pain riche

Hörde på radion idag att det bara var äldre som sa pain riche numera, så då vet man...
En Costa Riicapippi kanske
 

Glasögon

Ibland kan man bli förvånad. Jag fick ju köpa nya glasögon efter förlusten i Antibes. Fick dem för två veckor sedan men jag har inte gillat dom. Jag tycker att glaset är för tjockt, inte alls som de förra, så då sa jag det till optikern och vips så ska jag få ett par nya! Fantastiskt men jag skäms också lite, det är ju verkligen ett i-landsproblem!

Palt

Idag har jag testat att laga palt. Jag rev potatisen för grovt och det var svårt att få ihop smeten men kanske man kan lära sig...Olyckligtvis är det en 2-dag så jag har inte kunnat smaka.

Konferens

Har varit på verksamhetsplanering i Söråker. Men också en föreläsare som pratade personlighetstyper och som vanligt så fick jag veta att jag är en hippsomhappperson! inte så kul men obotligt!

Inför resa

Idag diskuteras malaria på tv hela tiden och nu är frågan om man ska äta malariatabletter eller inte...biverkningarna ser inte så trevliga ut men inte heller att få malaria, vi får se.
Bra i alla fall att Nobelpriset gick till forskning om detta!
Ser ni Buffeljorden på vandring i Serengeti
 
 
 

Boktips

Vi har haft sångcafé på kören. Vi sjunger allt lite falskt ibland.
Just nu läser jag en fantastisk bok, "Boktjuven". Den är dessutom filmatiserad men den får jag kolla på när jag läst ut boken!

RSS 2.0