Passen igen

Nu har US svängt angående personer med b la svenska pass men problemet kvarstår ju för en hel del människor i världen som har t ex Syriska eller Iranska pass. men nu antar jag att man lyckats få tyst på de flesta protesterna!
 

USA:s nya inreseregler

Egentligen borde vi alla låta bli att åka till USA så kan de sitta där utan turistindustri!!! Ett sätt at göra Amerika litet!

Bakhalt

Varje dag får man göra vilka idiotiska saker Trump hittar på!
Jag var också ganska dum då konstsnöspåret var jättefin men jag åkte en isig Hotellslilngan vilket var BAKHALT

Trumpbekymmer

Det finns många saker att bli upprörd över varje dag nu när amerikanarna röstat fram Trump. Idag oljeledning över siouxernas mark och indraget bidrag till organisationer som arbetar med barnbegränsning. Hur ska detta sluta? Han vill göra Amerika stort igen och var det inte något liknande en viss man sa om Tyskland på 30-talet också?

Ingen spruta

Idag skulle jag få en cortisonspruta för min onda fot. Efter att läkaren upplyst mig om att då blir det ingen skidåkning på två veckor la jag ner projektet i avvaktan på sämre tider! dvs ingen snö.  Kanske i samband med seglingen?? Då belastar man ju inte så mycket

BB och Agneta

Hörde på Mittnytt att en av Sveriges högst rankade förlossningsavdelningar  finns i Sollefteå som nu ska läggas ner. Lite underligt faktiskt! Men ABF har ju en kurs där i hur man förlöser i bil!
Om man googlar på syster Agneta kommer denna bild upp. Snygg! Undrar när det är taget?
 

Anna_maria

Glömt berätta att i helgen smakade vi l ´amarone Anna-Maria. Gott gott men nu slut

Världen

England vill brexa och snart dags för Trumph? Och Kina vill värna om klimatavtalet! Lite ombytta roller...hur ska det gå?
 

Kvällsnöje

Först en härlig skidtur på Södra och sedan har vi sett Kramforsaliansen förlora mot Sundsvall (J18)

Hur ska det bli?

Snöstorm i södra Sverige och här blåser det och snö/regnar det för fullt. Hoppas på snö på Södra i alla fall!
Hur ska det bli i US med deras nya president som inte verkar helt ok!

Lånförsäljare

Ikväll ringde en kille från ett företag som "inte ville sälja något" men han ville förbättra mina privatlån. Vilka lån tänkte du då på frågade jag. Han tänkte specifikt på mitt billån påstod han. Mycket märkligt sa jag eftersom jag inte har något! Vi avslutade samtalet med egentligen blir jag arg, vilket fult trick att ringa och påstå en massa saker som de inte vet något om. Jag äger ju inte ens någon bil!!!

Vårdcentralen

Såg "Fråga Doktorn" ikväll och undrar vart alla människor bor som uppmanas gå till vårdcentralen med alla möjliga åkommor som jag helt säkert vet att man inte skulle drömma om att gå till vårdcentalen här med...
Lite fin skidåkning ikväll

Snö o besök

Nu har det snöat hela dagen och det var kärv kallsnö viket jag fick känna av under dagens skidtur. Men nu blir det nog mera spår öppna! Och nu kommer AK o M så det passar alldeles jättebra!

Biljetter

Ganska lugnt på jobbet och ingen skidåkning utan rodd. det snöar febrilt så förhoppningsvis blir det bättre skidåkning imorgon i stället!
Köpte konsertbiljetter till en Motowngrej idag och hädanefter ska jag aldrig säga att det är dyrt att gå på hockey,
Detta var otroligt dyrt! 

Nytt år

Gott Nytt År! Nyåret firades hos Karin o Kenneth med god mat! Men jättelite folk på Tellusvägen vi tolvslaget!
2016 var ett dåligt simår med desto bättre skidår så jag får väl vara nöjd ändå. I kväll när jag åkte skidor funderade jag en stund på varför det egentligen är så kul att harva runt en 1,5 kilometersslinga. Men kul är det! Men visst kan man drömma om ett längre spår....
liksom sommar
 

RSS 2.0