Hemma

Hemma igen efter Stockholmsresan och  nu ska jag inte jobba imorgon! Hoppas på skidåkning!

Lidingö

På kurs i Stockholm  eller rättare sagt Lidingö. Men egentligen undrar jag vad jag  gör här! Jag är ju egentligen 

Bussbråk

trevlig kväll med gamla RM på Saffran men trist att inte Sussane är med.
På bussen hem var det slagsmål men som tur var hamnade de utanför bussen vid en hållplats och sedan kom de aldrig in igen. 

Skidåkning nr 1

Första skidåkningen på sladdrigt underlag vid slalombacken med det funkade! Till att börja med behlver jag ju bara hotta balansen!
Dessutom har jag bokat en vecka med hela familjen i Bruks senare i vinter, längtar men nu gäller det att träna!

Trevlig helg

En trevlig helg i Staan. Och än en gång,,,vad staan växer. 

Snö

Idag kom första flingorna snö. Det snöade lätt för 33 år sedan också när S kom till världen. Tyvärr är han så långt bort så det dröjer till jul innan jag får träffa honom.

Missiler

Missiler har slagit ner i Polen. Just nu känns det väldigt skakigt i världen.

Promenader

Mycket promenerande har det blivit helgen. Först stavgång till Södra på lördag och sedan en lång tur i Selånger på söndag. Men nu får vi hoppas på snö snart. Träffade några "stockvikare" i afton som sa att de hört att Staan har 2,5 km jättefina spår. Kankse...

Utflykt

Astrid är fortfarande sjuk men ida6hsr hon varit hemma med sin pappa och de två andra och jag har varit på utflykt till Mariebergsskogen.
 

Utflykt

Astrid är fortfarande sjuk men ida6hsr hon varit hemma med sin pappa och de två andra och jag har varit på utflykt till Mariebergsskogen.
 

Sjukligt

Idag blev en annorlunda dag med barnen. Astrid blev sjuk så vi fick ta det lite lungt och titta på en hel del Brandman Sam.
 

Barnvecka

Dag ett för mitt mormorsprojekt. Jag är med  dem i veckan och har gruvat mig ganska mycket! Men idag gick det ia alla fall fint. Och igår var vi och kollade på Alfreds skridskoskola vilket gav vibbar från alla hocketräningar vi varit på genom åren.

R och shopping.

Nya glasögon och en stor utgift. Det är bara att hoppas att jag kommer att gilla dom bättre än de nuvarande. Dessutom har vi shoppat födelsedagspresenter och nya vinterskor efter tre års letande. Jag tror att mina gamla är cirka 7 år.
och jobb hemma. Egentligen jobbar jag mer än vad som är avtalat så nästa vecka ska jag ta det lugnt med mina små barnbarn och lyssna på Linnea som rrrrrrrrrrrrullar på orden

Ont och upprörd

En svår natt med ont i knäet men nu är det bättre. Funderar till och med på om jag inte kan cykla igen snart,
Och jag blir så upprörd över att frågan om utlämning till Turkiet ens kommer på fråga. Nu var det Turkiets ambassadör som uttalad Sig i frågan.

Halka

Så var det dags igen. Jag har cyklat omkull (halkat) så nu sitter jag här med ett ont knä och har svårt att gå. Hur skalden bli att vara med småbarnen.

RSS 2.0