Blåbär och flykt

Kanske var det sista sommardagen igår, När Lasse o S spelade golf plockade jag blåbär. Det finns gott om det men det gör ont i ryggen att plocka länge.
Men det är ju lugnt och fridfullt. Det är inte utan att tankarna går till alla människor på flykt. Läste idag att var 5:e Syrier flytt!
 

Dagens..

Bolt vann igen!
Lasse har varit på världscupsökarmöte. Spännande om det blir av.
 

Åldrande

När jag blir gammal vill jag drabbas av Gerotranscendens. Hörde på radio om en tant som gjort det. det är en slags personlighetsförändring som ofta är i positiv riktning. Man kan tex bli väldigt barnslig...tanten var ute och lekte med ungarna! De ringde på ibland och frågade om hon ville vara med!
Samma program berättade dock om en annan tant som nu bodde på äldreboende och var ledsen för att hon inte fick hjälp att gå och simma. Det låter väldigt tragiskt!
Pappa låter inställd på att flytta! Hoppas att han då får hjälp att göra det han vill...men han har inte drabbats av gerotranscendens.
 
 

Bestyr

En kväll med VM. Lasse bakar tårta till sitt jobb. Själv hade jag plockat hallon till vår fastarefterrätt men de har nu gått till tårtprydnad!
 

Årets sista bad?

Dyketbad med Brita men kan det vara årets sista??? I alla fall verkar det ju bli allt kallare men ikväll vad det skönt

Surströmming

är visserligen gott men nu har jag ätit det 3 dagar i rad så nu tror jag att jag har ätit färdigt för i år.
Idag har det varit fiskvila i alla fall. Lasse och jag har cyklat till Dyket för ett skönt dopp och därmed klart oss från Bredsandsdimman ett slag.

Havsmat

Surströmming, rökta räkor o rökt abborre i Vikarbodarna med jobbet. Trevligt o gott. Abborren var större än någon abborre jag någonsin fått. Var finns de?

Besök

I går blev det inte så mycket skrivet,. Brita var på besök och det blev prat ända till läggdags!

Hallon

1 liter hallon nedfrysta i småpåsar blev det idag med hopp om att det ska bli några goda efterrätter! Lite besatt av bärsparande är jag.
Tog ett dopp i havet innan plockningen men det blir nog aldrig riktigt varmt i år!

Semestern är över

Tillbaka i jobb efter tre veckors semester med segling Karlstadsbesök o Skellefteåbesök denna kalla sommar. Det får väl gå ändå! Här gastarna!
 
och så lilla Ida-Maria som vi haft besök av och träffat i Staan
 
 
 

Resa

Hemma och vänder, Hammarö-Sundsvall- Skellefteå

RSS 2.0