Bra tips!

Tack för alla fina tips...pärlplattor tror jag blir bra"
Annars har jag inte ens trränat idag. Jag har så himla ont i ryggen så jag tänkte vila bort det...om det nu går?
AK fick igen på skatten, vi andra har inte fått igen våra deklartioner än. Som vanligt när Lasse är borta åt S och jag fiskpinnar!

Rastlös

Jag är rastlös! Vill hitta på något men vet inte vad!
den som vet något kul som inte är allt för långt bort kan ju lämna förslag! dock inte dans eller broderi!

Skidskytte o spinning

Damernas skidskytte idag var otroligt spännande och tänk att Helena Josnsson vann totala cupen! Fantastiskt!
Idag har jag varit på spinning med ledaren som visar videos under passet. Dagens värsta var en tjej som misshandlade en kille gul o blå. jag är nog helt ute som inte fattar vitsen! Förutom jag var juockså deltaarna under 30 och det var fullt! Nåväl jag blundade så fick det bra!
Hoppas AK är frisk idag! Vi har börjat plocka i huset så att hon ska få plats i sommar!!!


Romsås

S har gjort högskoleprovet.
Idag åt Lasse och jag röding med romsås och då kom jag att minnas romsåsen från Uppsalatiden, Agneta!  Hur gjorde du den och vad var det i den?

En sjuk gumma

Idag var det så fullt i simhallen att vi praktiskt taget simmade på  varandra! Det är för trångt!!!
Lilla AK är sjuk, hoppas hon får lite blåbärssoppa...

Gipsfri

En blid från S o min fotoutflykt har blivit tavla. det blev faktiskt ganska bra...S och jag var på Piccolo och åt lunch, han backade te gånger!!!! Det blev en lång men tevlig lunch. Han har tagit bort gipset idag så förhoppningsvis försvinner kryckorna snart också.
AK har haft ett prov idag. Vi saknar henne här hemma. det är länge sedan nu! Snön på Sing Sings tak har snart smält och med lite tur så böåser det snart så pasas att vindkraftverket funkar
Nu har jag varit på spinning två dagar i rad och det känns.Jag har fixat att bara äta frukt o grönt på kvällen i tre dagar!!!!
Jag tror jag ska ta ledigt någon dag och försöka simma långt.bara för att testa.

Rubriken som fick barnens farmor att skratta

mitt iallt elände är följande:


Mödravård för hund och katt

en veterinär i Skåne har öppnat en mödravårdsmottagning. Farmor tyckte att de skulle ha en förlossningsklinik för älgar o vargar också!


Nyttig kost

Idag iddes jag simma 2000. det är inte ofta eftersom det blir ganbksa långtråkigt men nu simmade jag och tänkte på att jag ska införa fikaförbud på kvällarna utan efter middag får jag bara äta grönsaker o frukt. Så kvällfikat blev, morot, kålrot bär och apelsin. Nytiigt va! Undrar bara hur länge detta håller i sig. Jag läste en artikel om vad som var nyttigast av allt och det var mycket väntat som äpple, bär mm men också choklad (mörk och god) och te!!! och körsbärstomater. Man undrar hur seriös artikeln var. Körsbärstomater var med men inte vanliga!!! Innehåller de inte samma sak????

Kvällen innehöll också två trevliga telefonsamtal. Lena och AK ringde. Lena konstaterade att hon nog blivit lite gammal...på träningen skulle de göra upphopp och samtidigt sparka sig i baken, Hon sträckte sig men jag undra  om jag överhuvud taget kan.......vänta...........jo jag kunde, men hu vad klumpigt!

Hockey är inte kul just nu men vad ska jag hitta på!?

Det går så illa för AIK så nu vill inte jaq titta mera.

AK ringde och hade haft det bra i Chicgo och bäst är ju att hon kommit tillbaka till Marquette välbehållen!

Kanske är det ett välfärdsproblem men jag känner mig lite deppig just nu. Jag skulle vilja göra något trevligt och avkopplande, vad det nu kan vara. AK tyckte att jag skulle åka dit och det skulle verkligen vara trevligt.

Nytt försök med vindkraftverket men också sorg

Mats o Britt har varit här i helgen, alltid trevligt. På lördag kväll fick man vibbar från mamam o pappas umgänge i 50-års åldern. Vi kunde knappt hålla oss vakna! utan sov nog lite i omgångar allihop.
Mats o Lasse har monterat vindkraftverket på en stång och nu hoppas vi på vind!
Imorgon blir en tung dag på jobbet. Vår arbetskamrat Viola avled i lördags. Allt från diagnos till detta gick så fort...Vi är alla ganska chockade över förloppet

Kanske blir det sommar i Bonnstan i år igen


Tjock

Att vara lagom tjock som jag innebär att man lever 2-4 år kortare kan man läsa idag. Nu gäller det bara att inte bli tjockare! Föresten är Västernorrlänningar tjockast så jag undrar om det hjälper att flytta?

Diverse och baddräkter

Det är hektiskt på jobbet. rekrytering, ovanligt mycket ansökningar men på fredag ska vi relaxa på eftermiddagen. Hoppas det blir bra.
S har fått biljetter till AIK:s första match dvs han ska till staan nu på torsdag och blir där några dagar. Även om det kanske är fånigt så blir man faktiskt gladare till mods över AIK:s oiväntande avancemang! 
Alshammar blev fick inte behålla sitt världsrekord därför att hon hade dubbla baddräkter. det skulle en kvinna som simar samtidigt som mig på tisadgar också ha. Hon har nog haft samma baddräkt i 10 år och den är hudfärgad! Det ser ganska skumt ut!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

jag säger bara det AIK AIK AIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
För den oinvigda  kan jag berätta att de gick till semi efter förlängning!

en artikel som publicerades för länge sedan

läste jag idag
En medarbetare so, jobbat på RMr gjorde sig till hjälte och berättade för en journalist hur hon struntade i att följa lagen för att hon tyckte synd om en kategori människor....jag visste det men att stolt berätta i en tidning??
AK ringde och hade fått skjortblusen jag skickade. Den var ok låter det som.

och här kommer en sommarbild


En slö dag

dvs jag gjorde ingenting egentligen.
Jo praatde med AK som är på väg hem.

Som du ser så syns knappt vår häck nu heller...

vilket den inte gjorde -91 heller berättade S för mormor som fick sig ett gott skratt  (häcken var då ca 1 dm)

Tellusvägen idag


Ord o AK

I ansökan om rättshjälp i dag skrev advokaten att de aniecipierade att ärendet askulle anhägigöras i tingsrätt! Jag fick leta länge innan jag fick veta vad det betydde. Det är som när Eva S sa att en sökande antichambrerade, det n. Numera vet hela RM vad det betyder men ingen visste det flöre hon sa det!!!!!
Nyss pratade jag med AK som verkar må bra, då så!!!!


Kalas

Matilda fyller år i dag så S och jag har varit på släktkalas. Vi köpte ett presentkort men det är ju lite vanskligt med alla konkurser i stan! Undra om det blir en spökstad av Sundsvall och de flesta andra städer i Sverige.

Kanske den stad som inte byggt ett skitfult köpcentrum utanför stadskärnan är den stad som kommer attt vinna på det till sist. vad ska vi med alla tomma lokaler både i stan och i Birsta?

Släkten från Matildas andra gren var där som vanligt och höll låda! och på lördag är det dags för nästa kalas i Bergsåker!

Glada hockeysupportrar i huset

AIK vann i Linköping! och S jublade över Timråseger i Jönköping! Stackars Lasse får deppa själv på sitt hotellrum då Brynäs åkte ur i kväll.
Jag åkte skidor sent ikväll. det var jättehärliga spår och jag tyckte själv att jag var ovanligt bra men tiden räcker ändå inte för Ski.maraton. Isbjörnarna kommer att äta upp mig!
Undrar just hur AK har det i Maine?

Om matmärkning

Om man vill veta vad maten innehåller kan man läsa på www.aktavara.org. Mycket upplysande men man blir lite rädd faktiskt.
Affären henmma hade gjort egna semlor sopm de sålde.Jättegodda med varm mjölk till,

Fisk

Jag kommer inte ihåg men jag hoppas att ungarna fick fisk till middag jätteofta när det var små. Jag har idag läst och hört att personer som ätit mycket fisk får bättre resultat på IQ-testerna!


Det är skumt..

Det är svårt att förstå varför  läkaren på Karolinska blev häktad! Eller hur det kan komma sig atthon blev åtalad över huvud taget. Det verkar overkligt att häkta en människa för detta, vad är risken, ´rymning eller förstörande av bevis.

Lite tänker jag också på omständighjeterna kring mammas död! Hon dog kort efter att hon fått en dos morfin...Även om jag fortfarande är föruindrad över detta så kan man väl inte säga att läkarens ordination var brottslig???

Snart nya tapeter

Vi har påbörjat förberedelserna för omtapetseringen av hallen. Det var  mer grejer än vad vi kunde tro.Vi har också hunnit med en skidtur i det fina vädret.


Fredag

Idag var Birgitta o jag på hospice och hälsade på. Det var otroligt fint men också väldigt svårt och sorgligt! Allt var mycket smakfullt men lite konstigt tyckte jag det var med den sorgliga klassika musiken som spelades överallt i huset! Men de hade en hund! som säkert är till glädje för patienterna.
Man blir lite nedstämd efter ett sådant besök och så måste man bestämma sig att verkligen leva så länge man kan! Jag ringde AK i kväll bara för att höra att hon var nöjd o glad.
Det är lite svårt att skriva om något med vardagligt efter detta men jag var på spinning igen men de hade bytt spinning-ledare och den som nu vikarierade spelade omelodisk hårdrock som inte inspirerade mig ett dugg så det var ganska långa 45 min.
Nu ska jag laga lite mexi-mat som vi ska käka när Lasse kommer hem. S är hemma och det är trevligt!

jaaaaaaaaaaaaaaa och cykelsadlar och rekrytering

AIk vann!
Som vanligt fick jag "sockerdricka" i foten då jag var på spinning igår. Har länge funderat på nya cykelskor men så pratade jag med AK igår natt. Hon påstår att det beror på sadeln. Själv tänkte hon köpa en damsadel till racern! Hon har säkert rätt .
Jag saknar henne väldig mycket.
Idag när jag skulle gå på spinning hade jag glömt skorna så det blev en lång promenad i stället...

Vi skall rekrytera en vikarie på jobbet. det är en hel del människor som är arbetslösa och dessutom kan jag säga att av de 20 ansökningar vi hitills fått kan man gissa att alla som söker inte vill ha jobbet...

en dyster dag

S och jag har ätit pastagratäng fast jag inte borde. Jag tränar och tränar och magen växer! Idag var det spnning på schemat men formen var inte god.
Det händer tråkiga saker på jobbet som  gör att jag känner mig lite nere så nu ska jag sätta mig och prata med min lill-prins för att må lite bättre!


Tillbaka

efter några dagars utflykt runt Sverige. Först Staan och träff med släkt o vänner. Mats o Britt var snälla och skjutsade mig tilld etr vingliga planet som tog mig till Uppsala för en trevlig kväll med Brita! och sedan pendeln till Stockholm för att gå en mycket meningslös kurs om statens arbetsgivarpolitik. jag blev inte klokare av det och ingen annan av mina kurskamrater tror jag!

RSS 2.0