Misslyckad jobbdag

Inge rolig dag på jobbet! Tänkte bara göra i ordning för bokslutet men det funkar inte alls så nu sitter jag här i ett för övrigt tomt hus och väntar på supporten som kanske kan lösa mitt problem...så här sitter jag och grämer mig över att jag missar Alfred och AK samt skidåkningen idag!

Årsslut

Snöblask och halka. Ledig dag men imorgon blir det jobb för att fixa inför bokslutet!
Såg rapports årskröninka, men vilket dystert år det varit!
På det privata planet har det ändå varit finemang, vi har ju fått Alfred

Mellandag

S har åkt men vi kar AK, M och lille dillkillen kvar några dagar till.
 
 

Jul

Det snörar och julen är avklarad, julafton med Ingrid ´med familj och juldagen hela familjen From. Idag Södermans men nu stundar några (två) lediga dagar med Alfred m fla!

Midvinter

Nu är det som mörkast! Det värsta är över! Men i år var det mer ok än vanligt p g a skidåkningen

Att fylla år

Idag fyller Agneta 67! lite skumt, på något vis så föreställer jag mig att vi aldrig ska bli äldre alltså evigt unga och inte gamla som typ mormor och morfar...ologiskt men så känns det
Här är mina systrar någon gång kring 1955!
 

Skarviken och ost

Såg ett fantastiskt program om ett hur i Skarviken utanför Burträsk och hörde historien om Ulrika Eleonora Lindström som fick 500 kr  av sin fosterpappa. Det använde hon till att utbilda sig till mejerska vilket ledde till att hon uppfann Västerbottensosten, den godaste av ostar men jag har hört att kossorna måste ha ätit Burtäskgräs för att det ska funka, undrar om det är sant

`Mysko klocka

Lite trist på jobbet just nu. Det händer inte bara bra saker! och så är folk lite arga. Tur för mig att skidspåren är fantastiska just nu så jag har i alla fall gjort en runda på berget idag. Nu klassisk skidåkning, hu vad jobbigt. Det tycker tydligen också min träningsklocka som säger att jag gör av med mer kalorier när jag åker klassiskt ! Hur vet den det? Jag trodde att det bara var en klocka med funktionen att mäta avstånd

Marängbak

Regn, regn i stället för snö så det blev ingen skidtur ikväll. Men jag har bakat lakritsmaränger så nu är det bara att ta fram hallonen

Lucia

Inte mycket luciafirande! det kanske är sant att firandet håller på att försvinna!! I alla fall fick vi en lussebulle och glögg på jobbet!
Åkte Hotellslingan ikväll. fattar inte hur man kan säga att den är medelsvår. Den är megatung! Sedan blev det en lussebulle till i min ensamhet. Lasse var tur och retur Holland idag.
Brevlådan har frusit så jag kan inte ta in posten
Men nu sitter jag och grottar ner mig i nostalgi och ser något slags Luciaprogram från i morse. En tjej sjunger O Helga Natt och nu undrar jag om någon mer musikaliskt bevandrad människa än jag kan säga om Hans (morbror) sjöng rent när han sjöng den (jag tror det) fast det fnissades glatt i vardagsrummet hos mormor och morfar!

Julshopping

Nästan alla julklappar klara. julefriden kan komma! Bäst är att Aldred med familj + s kommer!
 

Norarieinformation

Tydligen är det problem med bloggen men vi gör ett försök. Idag information till notarierna, alltid trevligt eftersom de ofta är frågvisa!

Kartläggning

Åkte buss till jobbet. Från det jag vaknade till jag klev in på jobbet tog det 1 timme. Ganska bra men då åt jag ju inte frukost.
Jag kartlägger hur det ser ut med rådgivningarna på jobbet just nu. Sådana arbetsuppgifter gillar jag och har nog gjort så länge jag minns. När jag var liten sammanställde vilka sorts bilar som passerade på Skråmträskvägen! Inte så intressant för någon  men av någon konstig anledning tyckte jag det var kul.

Finland

Finlad fyller 100 och jag sitter och tittar på en serie om det men längtar efter Linnas romaner och annat om händelsen.
Annars lilla julafton med Mariann och Anna-Lena och först en jättefin skidåkning på södra

Lite hemlängtan

Lite skidåkning och hämtning av skidknappar idag. Ganska gott om snö men så här i advent kan man ibland längta hem lite. Undrar hur spåren på Vitberget är?
 Bild tagen 2010 i Bonnstan

Skidor igen

Såg på VC i skidor i helgen och Johanna Ojala pratade om returbenet! Åkte skidor ikväll och kom fram till att det är returbenet som gör ont! det är ganska fint på södra men nu är jag ganska feg...hoppas det går över!
Vi fick en bild på vår lille jaktgubbe!
 
 

RSS 2.0