Växande stad

Hemma igen efter en tripp till Staan. Det blev till och med en middag på restaurang i den omtalade bygget Sara, Mycket fint.
Men staan växer åt alla håll! Snart går det inte att känna igen sig.Jag skulle åka från Anna-Lena på Morön till Mats och Britt på Sunnanå och fick ta vägen förbi gamla charko i Degerbyn, inte lätt!
Nu är i alla fall ljusgnsförrådet påfyllt!

Hammaröcovid

Familjen på Hammarö har covid. Det verkar som de flesta har eller har haft.
Hoppas bara att de inte blir så sjuka.

Oro

Det verkar ganska hopplöst i Ukrainafrågan. Undrar hur det ska sluta?
Småflickorna är sjuka, jag gissar att det blir karantän ett tag.

Cykelresa.

ledningsgrupp igen men nya medlemmar. Det verkar bra. Men ett av många möten...
En kul sak är att vi planerar en eventuell cykelsemester efter så där 15 års uppehåll. 

Längtar

ängtarLängtar efter småbarnen
 

Förkommen handling

Kaos , förra veckan fattade jag beslut om att inte lämna ut en handling för att vi inte hitta den med andra ord den fanns inte och nu har vi hittat den, den var felsorteraf.Bra visserligen men ganska pinsamt.

Minskad avgift

Kollade lönebeskedet nu när pensionsavgifter och sånt är borta på grund av min höga ålder så blir det några tusenlappar mer i plånboken men å andra sidan växer väl inte pensionen.

Ledig dag

semesterdag vilket var nödvändigt men också dumt eftersom jobbet inte blir utförtt.
 
Men i alla fall hann jag både ta en längre tur på skidor och simma samt dricka kaffe hos Anders och Birgitta. En ganska bra dag alltså.

Utökning

Nu tinar det Men det blev en tur i alla fall. 
Mötena har börjat och fikarummet är fullt igen. Just nu är vi sex stycken på myndigheten.Och jag har en eventuell fråga om att jobba halvtid efter april. Vi får se men jag vill ha tid med de små
 

Ändrad stil

På grund av vädret blir det nu skate i stället för klassisk skidåkning, men det varvningen förhållanden på Södra idag.
Och så är jag klar med årsredovisningen för sista gången.

Demokrati och lite andra funderingar

Är det inte konstigt att två stormakter sitter och gör upp hur andra länder ska agera. Jag tänker förstås på Rysslands och USA:s möte i Genève idag (tror i alla det var i Genève)
Har lyssnat på introt till dagens demokratiföreställning och påminns om mitt examensarbete, kanske dags att tacfram det och läsa. Om jag inte minns fel så kom jag framtill att de teoretiska modellerna av demokratibegreppet behövdesompletteras med möjlighet att tillgodogöra sig information dvs läskunnighet.. 

Namnsdag och oro

Idag har August namnsdag dvs S! Annars känner jag inte så många August förtom att man kan täna på morfar förstås!
Det är oroligt österut. Nu är det i Kazakstan och en hel drös andra frågor i gamla sovjet. 
 

Syssla efter april.

Trettondag idag. En lugn dag men årets första Hotellslinga blev det i alla fall.Det gick dock trögt i kylan. Brottsofferjouren vill att jag ska bli samordnare när jag blir pensionär men jag känner mig tveksam. Jag vill inte engagera mig så mycket att jag inte har tid för mina barnbarn om de skulle behöva lite hjälp.

Till mig själv

 
Lägger ut en bild till mig själv att titta på när jag pensionerat mig och saknar jobbet...kanske det blir bra med lite lugn och ro. Det är lika fullt på andra halvan av skrivbordet.
Just nu tror jag faktisk att vi inte kommer att klara av våra uppgifter, vi är för få. Nu kommer två nya men det dröjer innan de är i full gång....
Och ändå vill jag inte vara sysslolös

Slask

Slaskig snö idag. Kankse det förbättrar spåren men just nu är det kladdigt och kommer att bli halkigt!
Vi hade eventuellt tänkt åka till Staan i trettohelgen men nu harvi bestämt oss för att avvakta med tanke på den skenande coviden
Man kan undra hur länge detta ska pågå??
 

Nytt år

Vi firade in det nya året hos Karin och Kennet. Även Janne o Lena var fär trevligt och sedan kom 1 januari. Som vanligt helt utmattad. Det är länge sean man klarade av att vara uppe halva natten.
Åter på jobbet och sista bokslutet men jag gorde faktiskt inte så myckert så det går nog fint att bli pensionär.
 

RSS 2.0