Attjo!!!!

Det är nog pollensäsongen som gör mig helt slut, orkade inte cykla upp hela backen idag! Imorgon ska jag träffa någon som kallar sig läkarassistent för att prata astma o allergi. Ska bli spännande att se vad det är för en filur. Träffen har jag fått tjata mig till, egentligen tycker vårdcentralen att jag ska gå och sätta mig på drop in dvs akuttid men det känns ju dumt att tillbringa en hel eftermiddag på vårdcentralen bland en massa sjuklingar då det ju inte är en akutsjuka jag har!

Plättar

Lite städartagen och dessutom har jag stekt 25 plättar idag (för de som är uppvuxen söder om Ånäset så har jag stekt 25 pannkakor) så nu luktar jag stekos.
 
 

Bin eller inte

Törs inte titta på hockeymatchen....men jag trodde de skulle vara över när jag kom från biodlarkursen.
Idag var det mera positiv att ha bin så kanske....men det var ju det där men björnen?

Västernorrland

Det verkar inte vara så lyckat att bo i Västernorrland om man vill ha vård i tid enligt Mittnytt. Det är svårt med hur många sjukhus man ska ha förstås...
Inte lyckas man sälja Timrås ishall heller!!!
 

En fundering

Man kan bli förskräckt över hur arga människor kan bli om de anser sig missgynnade och att
deras ilska riktar sig mot andra utsatta grupper!
Det är en fundering som ofta dyker upp när man har samtal från folk som vill ha juridisk hjälp eller annan hjälp!

Upprörd

Men så upprörande med situationen för flyktingarna på Medelhavet! och EU:s fullständiga oförmåga att hjälpa till!!
 

För att blunda

Lika bra att inte titta på hockeyn! Ser mannen som gick upp för en kulle och kom ner från ett berg i stället, riktigt rolig!

Musik

Nu sjunger vi vårsånger...ganska roligt. På TV:n pratar de om Trazan och Banarne, jag trodde att de var glömda för länge sedan!

Allergi

På Carolines 25-årskals! Men just nu har jag mycket allergibesvär så det gick inte så bra!
Och AIK vann! Skönt

Buller o allergier

Telefontid idag men varför ringer folk och pratar medan de diskar, går omkring i en folkmassa o dyl så att det är svårt att uppfatta vad de säger.
Undersökningen om det astmaframkallande sovrummet pågår? är det den nya sängen, en blomma, en död råtta i väggen eller nåt annat som förstör min sömn är frågan!

Biodling

Inte är det roligt med en 2-dag när det bjuds på kladdkaka på jobbet!
Karin och jag har varit på biodlarkurs och fått ännu för frågetecken om det är möjligt för oss med bin? Och hur vet vi att inte någon är allergisk?

Blåsig cykeltur

Jag sov hårt i natt så jag missade att det var mycket hård vind i morse. Glad i hågen tog jag cykeln och fick trampa på lätta växlar även utför backarna på vägen till jobbet! Ett hårt träningspass blev det

Cykeldags

Från skidåkning till premiärcykling till jobbet! Ganska trevligt det också och start på våren!

Åre

Tillbaka efter en bra vecka i Åre med familjen. Alltid bäst att träffa barnen! Och så en kul kväll med nästan hela familjen From. Mycket skidåkning och så fiske i tre dagar. resultatet blev en fisk enligt nedan som tyvärr var för skadad för att skickat tillbaka i Åresjön! I alla fall mitt livs minsta (men den var god)
 

RSS 2.0