Semestervecka

Snart är första semesterveckan slut och vi har haft gäster på löpande band nu strax dags för dop. Ikväll lir det dock familjemiddag med A som huvudperson
 

Gamla bekanta

I helgen har vi varit på bröllop och träffat en hel del av Stockviksflickorna som jag kuskade runt med för drygt 10 år sedan! Mycket roligt
 

Ny bädd

Semester, Ak, S, M och lille A är här och nu har vi också Alaskagäster! Jag ska premiärsova i Sing Sing

Rygghjälp

Jaha så blev det ett besök hos en kiropraktor (heter det så?) som knäckte till ryggen och fick 500 kr för 10 minuters besök, nu får vi se om det blir bättre. Jag har i alla fall gått skidgång ikväll och det gick bra.
Imorgon får vi finbesök! nämligen A med föräldrar!!! Äntligen!
Rabatten vid SingSing är full i ogräs men också blommor!
 

Bärspaning

Mysko ont i skuldra, nacke gjorde att det bara blev cykel idag men på kvällen en span i skogen. Lite blåbär, kanske hyfsat med hallon och kantareller som ska få växa till sig och jag hoppas att de inte plockas av någon annan.  Efter utflykten en koll å rosorna mot Perra som är himla fina nu!
 

Maxin är såld

Vi har haft svårt att bli av med Maxin men i lördags la Lasse ut en annons och dagen efter var den såld så nu har vi bara en båt och ett problem mindre men visst var den trevlig den där jättevarma sommaren
 
 
 

Läskunnig redan!

Trevligt att notera att A är  intresserad av litteratur  redan, se här bara!
 
 

Ful pion

Har varit ute och sprungit (lufsat 4:an) och ska strax åka och hämta L på flyget! I morse fotograferade jag vår absolut fulaste Pion, det är bara det att det känns så fel att kasta växter!
 

Överraskad!

När jag kom hem stod det en blombukett och väntade, Lasse, som åker med AK och Alfred till Oslo, kom ihåg vår bröllopsdag.Fint. Ändå är jag lite avundsjuk på honom som får vara med Alfred idag, fast de åker nog mest bil!
 

En u-båt??

Eventuella u-båtar i Gävle hamn. Jag undrar vad min svärfar hamnkaptenen i Gävle skulle sagt om han levde?
Lite avundsjuk är jag på Lasse som åkte till Karlstad och träffar lille gullet!

Riga

En trevlig helg i Riga med syskon och respektive. trevligt och gott. Finlandsfärjorna från förr finns inte längre numera lite bättre ...men bilderna blev mörka och nästa osebara? någon som har bilder att låna ut kanske?
 
 

Minnen???

Hörde en intervju med Torgny Lindgren som påstår att man inte har några minnen dvs han har samma tes som Mats angående barndomsminnen tror jag. 

Räkkäk

Räkor på Casinot med Anna-Lena och hennes kompis Marianne, trevligt!

Sommar ändå

Inte jättevarmt men ändå sommar...Lasse och jag lufsar runt i skogen några kvällar i veckan och faktiskt.. Och tre bad på Dyket hitills!! Nyponrosen blommar fint (brukar vara några dagar)
 
 

Potatis

I helgen har vi tagit vår sista balja potatis och denna gång blev det faktiskt så pass att det räckte till mer än middag för två
 
 

RSS 2.0