På Södra

Semetser idag och en dag i tidtagarkuren på Södra men numera är det ju bara reservklockor vi kör...kul att träffa gamla bekanta i alla fall och se nya talanger.På herrsidan ser det faktiskt inte så ljust ut!
I alla fall så blev den en egen tur också på mina  fina skidorsom jag gillar så mydket och har ärvt av AK. Jag tycker de är så fina. Bredvid står den ycket välanvända  snölassen!
 

Missnöje

Ibland ringer det minnsöjda människor till jobbet. Idag var det en person som önskade att jag skulle brinna i helvetet!
Annars har jag dock mest varit på möten idag!
 

Min dag

Taxin var så sen i morse att han fick köra aldeles för fort till stationen sen fick jag springa, jag hann nätt och jämt kasta mig på tåget. Sen blev det referensgrupp hela dagen. det hela slutar troligen med att jag läger ner mig själv.
Lyckligtvis hann jag ta bort plogvallen i morse i väntan på taxin för när jag kom hem fanns en ny!
 

Fullt på berget

Det blev ingen skidåkning i kväll. Det fanns ingen parkering på Södra! Så nu får vi nog vänta med egen skidåkning till SM är över. det var inte spårat heller efter snöfallen ...jag går och lägger mig

Funktionärsmöte

Vi har varit på funktionärsmöte inför SM. Alltid kul att träffa gamla Stockvikare! Så nästa vecka är det dags igen. Spännande

Bilurspårning

På väg till kvällens skidåkning fick vi hjälpa en bill loss som försökt köra i spåren från LV5 till Sidsjön. det gick inte så bra att köra där!

Kulturminister

Men det var väl märkligt vad kritik nya kulturministern får innan hon ens börjat! om allt möjligt faktiskt. Jag vet inte vad man väntar sig, att det ska vara en etablerad person från kultureliten, som kulturprofilen kanske?
Jag tror inte att alla försvarsministrar varit miltärer innan de tillträdde och säkert vet jag att det inte alltid är jurister som är justitieministrer.
 

Skidstadion

Vi har åkt skidor på Rännösjön i Matförs i helgen. Starten på spåret går vid vad som enligt annons i tidningen heter SCA-stadion, vilket visade sig vara samma gamla lilla stuga där nummerlapparna delades ut vid Matfors loppet när barnen var små.
 

Snö

Nu har det äntligen kommit snö så det blev till att skotta innan jag åkte till jobbet.  Tungt! dessutom var det ohyggligt kärvt att åka klassiskt idag! Skidorna gled inte alls så jag är ganska trött. Det var helt enkelt inte kul

Kanske regering

Ja men nu kanske det blir en regering, ett tag åtminstone...
Och här snöar det för första gången på länge. Det var kallsnö så det gick kärvt i spåret idag

Brexitröra

Jaha nu blev det inget brexitavtal. Vad nu det kan innebära men rörigt är det
Själv har jag åkt runt på Södra ikväll och nu hoppas jag på mera snö!

Miss i regeringsförhandlingarna

Men hur kunde S, L,MP och C tro att de skulle få igenom ett avtal utan att V fick något! Det var ganska dumt faktiskt. Nu får vi vänta lite längre eller så blir det nyval!!!
I helgen har Anna-Lena och Lars varit här och vi har sett AIK vinna över Timrå

Brottmålskrav och grytor

Idag har vi varit effektiva på jobbet. Vi har framställt småkrav till ett värde över 1,2 miljoner.
Jag har handlat till rådjursgrytan Anna-Lena och Lars ska få imorgon. Bara hoppas att det är gott!

För mycket mat?

Just nu går det ganska dåligt med min 5:2 eller också är det julmaten!

Budgetlöst

Men vilken idioti med en budget utan regering! Hur kunde de komma på det? Nu är det en massa saker som inte fungerar! Hörde om risken för sjukdomar som kommer via vilda djur  på grund av att SVA inte fått pengar och begränsningar i kulturskolan! Det är väl klart att man inte kan fixa en statsbudget utan att ha regeringskansliets resurser eller också är de bara dumma!
Vi har äntligen fått prata med Alfred idag efter ett uppehåll. Han hoppas på sin leksaksko och är glad!

Skidhelg

I helgen har vi åkt och tittat på skidor samt varit utre och ätit med Bosse och Agneta.
Nu har vi sett dokumentären om 1969 och minns inte riktigt allt.
Jag har färdigställt uppgifterna inför årsredovisningen och undrar hur det ska bli med RM nu när en efter en ska gå i pension!

Pension?

Ännu ingen regering! Hur länge ska det dröja och till vilket pris!
En mycket jämnårig kompis till mig har gått i pension, vilken tankeställare! Är det möjligt och vad ska man då göra! Hon har skaffat hund men det kan ju inte jag!

Bokslut

Bokslutsdags. Vi tar fram några uppgifter varje år och det känns lika osäkert om vi gjort rätt varje år. Det var fantastiskt på Södra idag och vi saknar ungarna

Nytt år

Så var det nytt år. Rådjurssadeln var god och som vanligt är vi trötta på nyårsdagen. AK, M och Alfred har åkt och imorgon åker S. Jättetråkigt. Här en bild på vår nyårskille
 

RSS 2.0