Slut på 2010

Jaha då var 2010 strax slut.
Många saker är jag nöjd med detta år;
Jag simmade Vansbro med mina släktingar
Jag lyckades simma över 120 000 meter under året
och så förstås att jag lyckades fixa Historia A

sen finns det ju förstås också saker som inte varit så kul, som kanske inte beror på mig men i alla fall...oro för nära o kära har varit en ganska stor del av året.
Nu hopaps jag i alla fall på ett bra 2011.!

GOTT NYTT ÅR!

Vinst o gnäll

Idag fick vi ett mail från en person som faktiskt hade en ny variant av gnäll han påstod att vi JK och ett antal diomstolar var "fullkomligt innehållslösa"!
Föresten; AIK leder elitserien över nyår!!!!!
Lasse o jag åt en hummer till middag vilket jag aldrig gjort förut men jag tror räkor är nog så gott!

Impulsköp och juridik och utebliven träning

Har gjort ett impulsköp. Skulle titta på en stereo och nu står den i vardagsrummet och skräpar dvs den har ingenstans att placeras.
S och jag har gjort JÖK-frågor. Svårt....det är mycvket jag glömt och föresten har jag aldrig tyckt att skuldebrevslagen varit särskilt kul och nästan aldrig är den aktuell när vi handlägger rättshjälpsansökningar. TUR!

en bild till från min Bonnstapromenad
Nu börjar det kännas besvärande att  inte kunna träna,  råd om hur man snabbt tillfrisknar önskas!

Hockey

Jag har varit med S och sett Timrå få stryk mot Färjestad.
Annars är det lite lugnt här pga en lättare förkylning så blir det ingen träning, synd!

Åter I Sundsvall

Efter en trevlig julhelg...och kall är vi hemma i vårt kyliga hus.. PÅ julafton fick vi chansa på att vi var rätt när vi skottade fram farmor o farfars grav. Allt var översnöat. S tog en vinterbild på kyrkan

Pappa frös men var ganska envis om vart graven fanns


På annandagen var pappa o jag på födelsedagskalas hos Ernst som fyllde 82 år. Det var kul med Leif o Anna-Lena samt delar av deras familjer och Lotta o Marianne samt några syskon till Margit. På vägen dit passade jag på att fota bonnstan i vinterskrud....


Det var mycket snö i Staan men ännu mer när vi kom hem till Sundsvall. Tack o lov hade snälla grannar kört snöslunga hos oss!

Juldag

Än så länge är juldagen lugn. Lasse är sjuk, pappa sover halva dagen! S, Johan o Mats har åkt skidor och jag har bakat lussekatter i pappas köksmaskin.Jag ska nog köpa en sådan själv. Nu i kväll ska jag till Anna-Lena.
Julafton var trevlig med got mat och gott sällskap! Det var bara AK som fattades!

Snart jul

Julen närmar sig. Ikväll blev det glögg med Karin o Kenneth. Men det är alltid lite tomt att veta att AK inte är hemma!
Imorgon åker vi till Staan och efter lite tvekan pga vädret kom skidorna med.

Städa, träna, handla,

Städa, träna,  handla, städa, träna, handla. Men så var vi en sväng till Åkerlunds med paket också. Trevligt.
Föresten har jag nått årets simmål idag mer ärn 120 000 meter. ÄNTLIGEN!  det blev många meter på slutet.

Kärv snö

En skidtur i kärvsnö. Lika snabbt utför som uppför! S o jag har åkt skidor och Lasse har påbörjat gravningen av lax.
Och jättegrattis Agneta på fördelsedagen

Snö

Idag är det nog bäst att stanna hemma. Vet inte om det finns några skidspår heller. det har snöat oavbrutet sedan igår...Lasse o S gjorde ett tappert försök att skotta fram solpanelen men den har nästan försvunnit igen

Julbord

Julbordet med jobbet var jättetrevligt. Vi var på Lörudden vilket innebar ganska mycket fisk.
S har kommit hem så nu  är livet lite roligare!

Tji kaka

Hade tänkt baka en kaka till fikat på jobbet imorgon, vilket var ganska misslyckat. Först skulle jag vispa ägg o socker då jag insåg att jag ju lämnat elvispen i Umeå. Något ströbröd hade jag inte heller så det blev havregryn o krossade skorpor. I alla fall tog jag matberedaren och skulle göra 1 1/2 sats vilket gjorde att det nästan svämmade över i matberedaren. Nå jag rörde ihop och hällde i formarna då jag insåg att jag glömt bakpulvret så det har jag försökt röra i i formen! Nu ska jag gå ner och smaka de inte så vackra kakorna. Om de är för fula men ändå ätliga vet jag i alla fall säkert att S kommer att äta upp dom när han kommer hem!


Arga människor och fläsklägg

Idag hade jag telefonjouren på jobbet och blev kallad tom i huvudet och dessutom så skrek en person
-dra åt helvete din jävla idiot!
Lite förvånad blir jag ändå.
Tvättmaskinen och diskmaskinen krånglar och jag lagade fläsklägg till middag!. Mindre gott faktiskt! Jag pratade med pappa om luciafirandet på Brännan och han sa att han trodde att det var morfar som tyckte det var kul, kankse det!

Lucia

är det idag. Vi hade lussetåg på jobbet. det är svårt att inte tänka på vårt luciafirande hos mormor o morfar. Anna-Lena, Charlotte o jag turades om att vara  lucia och Mats o Leif var givna tomtar. Förmodligen hade Brita o Agneta rollen som lucior innan vi blev tillräckligt stora. Jag undrar hur vi lät egentligen! Jag kommer ihåg att mormor sa att det var fint i alla fall...

Skidor o jobb

Det är inte ofta som jag har känslor inför hur nämnden avgör mina ärenden när det är klagat. Men idag skulle jag ha kunnat dricka en flaska skumpa då nämndavgörandena kom och nämnden kom till samma slutsats som jag!!!!
Lasse o jag åt lunch på Invito. Lasse hade varit hios tandläkaren och var bedövad. Han borde ha ätit soppa!
S ska åka skidor med sina internationella studenter idag. de ska åka klassiskt men han har ingen valla på sina så han ska lära ut klassisk skidåkning på skateskidor vi får se hur det går.
Lasse o jag har åkte ett kortare pass på Södra idag. Jag är helt slut i överarmarna. Det är nog för lite muskler där!
Och AIK leder elitserien!

Köttbullar

S ringde först pappa och fick hans köttbullsrecept och sedan till oss för recept på såsen. Så nu kan vi hoppas att han kan göra goda köttbullar åt oss!

Kalops o bad

Jag har kokat kalops och simmat. Målsättningen med mitt simmande är 120 000 meter under året. Jag har inte lyckats någon gång men nu har jag bara 9 600 meter kvar så kanske om jag ligger i....och får vara frisk.

I sista sekunden

fick vi iväg ett litet ynka paket till AK. Det kostade 339 kr och Lasse berättade att han skickar papper till USA och då kostar det ca 1400 kr/ton. det är skillnad det!

Klockfest

Igår var det Klockfest i Kramfors. Vi blev hämtade av en taxicahffis som måste få låna toan innan han kunde fortsätta. Middagen var på Kramm, en ganska stökig tillställnig med massor av folk dans och julbord. Vi och de andra Sundsvallarna avslutade kvällen med att gå hem till en kille som hade källaren full med stenar eller rättare sagt mineraler av olka slag och från olika ställen i världen. En del från Varuträsk faktiskt.
Binningarna på mina skidor gick sönder idag (dvs A Ks skidor) så i väntan på reparation får jag åka på ett par mindre bra skidor men jag har ett par i alla fall....(dvs AK:s)....

Nytt på fötter och ögon

Det var 17 grader i stan så jag tog "finlandshettan" på när jag gav mig ut på skidturen. Dock var det bara 10 grader uppe på södra. Idag har jag dessutom permanetat ögonfransarna och köpt finskor vilket jag inte gjort sedan jag bröt foten dvs snart fem år sen. Men hur ofta använder man sådana här skor. Fast kanske man kan ha dom på jobbet!

Snabbhetsträning

PÅ facebook så jag en film där Båga sprang 400 m på Stockholms stadion. Då är det lätt att begripa varför jag var kvar i startblocken när hon gick i mål när vi sprang 60 m på gympan! Filmen var från 78!
Jag klev upp tidigt och simmade i morse. Alldeles ensam i bassängen var jag i en halvtimme! Försökte simma fort!

RSS 2.0