Så kom snön

Det har kommit blötsnö i mängder, tugt så jag skippade träningen idag och har skottat i stället.Fast jag borde träna med tanke på den dåliga kosthållningen i januari.

Fin och dyr utställning

Som jag  nämnde förra veckan  var vi på en så fin utställning om Inger och Lasse Sandbergs sagofigurer. Så trevligt och roligt för barnen. Trist  var att det kostade 100 kronor per vuxen, så min undran är om inte 100 kronor exkluderar en del barn också!
 
 

Saknar

Åter i vardagen. . På vägen hem "svängde vi förbi Agneta och Hans. Mycket trevligt. Så väl hemma saknar jag AK och hennes små men också alla trevliga fikastunder Agneta och jag hade för si så där 35 år sedan. det är faktiskt det jag saknar mest från Uppsala.

Sista dagen

Sista dagen för den här gången. Vi var på Värmland museum och lekte oss igenom ett rum med Inger och Lasse Sandbergs sagofigurer. Och så har vi förstås sett på tv-programmet Stora maskiner så nu vet jag en del om hjullastare mm.

Ledig bonnstakammare

Jag känner mig lite sliten, ryggen funkar inte som förr, dags att börja träna, så jag orkar med gullebarnen.
Mats ringde och sa att han hört att Boströmskammaren var till salu om vi var intresserade. det är dock svårt att tänka sig hur det skulle funka att sova där.
 

semestersysslor

Idag har jag åkt kana från en balansboll, byggt torn som man kan slå sönder med en hammare och promenerat med en jättebarnvagn mm. Ett bra sätt att ha semester på.

ibland fiår man lära sig saker av tvååringar också

Jag är mormorledig en vecka. Här är fullt upp, idag biblioteket och skogsvandring.
i skogen hörde jag och Alfred ett ljud  som jag påstod var en motorsåg men han rättade mig och beröttade att det var en skördare.
 

Bakåtsträvare

Pratar med S som har varit på tyskalektion.
På jobbet är det inte roligt när vi ska vara med i ett utvecklingsarbete och får känna sig som en bakåtsträvare hela tiden. Deltagarna som inte jobbat med rättshjälp har en massa ideer som inte känns bra men till sist får man säga att någiot låter bra ändå bara för att inte vara en gammal surtant.
Lyckades inte åka 30 minuter skidor idag. Jag tog helt slut efter 20 och är forfrande darrig, antagligen inte helt frisk ändå.

Några funderingar

Nu har jag varit bussresenär ett tag och kan konstatera att bussreandet måste vara ett enkelt sätt att bli sjuk.
Och vad betyder det att rysslands regering avgått?
Och till sist, jag var och simmade idag igen och kan inte sluta fudera på varför det är så vanligt med gubbar som faktiskt simmar väligt sakta ändå tycker sig platsa i snabbanorna?

Snölängtan

Ser ett program om vintern i Norden och SAKNAR snön. Det är så fint men i stället för en skidtur blev det simahllen idag!
 
 

TV-tittande

Helgen har vi ägnat åt att kolla på vintersport men inte utöva. Ganska trist men nu är vi på bättringsvägen.
 

Årets cykelpremiär

I dag är första gången sedan jag flyttade till Sundsvall som jag cyklade till jobbet i januari. Det gíck fint förutom att min förkylning inte släppt så jag blev jättetrött.

En vanlig dag

Idag har det regnat...och vi saknar snö. Lite deppigt.
På jobbet sitter jag och funderar på hur jag ska få till årsredovisningen
 

Tingspredikan

Blogg.se var nere igår så gårdagens händelse fåg noteras idag.
Jag var på tingsgudstjänst igår något som förekommit i samband med varje nyår sedan 1600 talet. Numera är det långt i från alla domstolar med kyrkans hjälp har detta på programmet men det var i alla fall ganska trevligt och en mycket bra flöjtist som spelade. Kyrkakaffe efteråt också.
Nu fick jag också tillfälle att se GA-kyrkan ordentligt och den är faktiskt jättefin

Trettondag

Trettondagen, och sakta men säkert kanske vi blir frskare. I vart fall orkade Lsse gå 1,1:an idag. Annars har vi inte gjort något förutom att boka boende tíll nästa jul som bliri i Österrike

Inget nyrårsfirande

Det blev en annorlunda nyårsafton för oss. Vi var sjuka så vi sov över 12-slaget. Nu idag har det dessutom visat sig att Lasse har lunginflammation så det är gansak eländigt. En apotekare visade idag vad vi skulle kunna äta när vi får besöka av förskolesmittade barnbarn, vilket vi nog bör komma ihåg i framtiden.
Bokslutsarbetet tog hela dagen idag. Jag gck hem 17.30 då jag var klar.

RSS 2.0