På sjukhus

Ligger nyopererad på sjukhuset. Man förvandlas till en ganska ofräsch person i joggingbyxor och okammat hår...bland alla andra som är minst lika sjuka. Jag gick in till sjukhuset till synes frisk och är nu"lagad men känner mig som ett vrak
 
 
 
 
 
 
 
 

Operation imorgon

Imorgon ska det bli operation. Väldigt gruvsamt, tänker på alla otäcka historier  man hört om narkos. Och ikväll min sista skidtur på,länge. det kändes också skumt att gånfrån jobbet. Nu dricker jag i alla fall drycker jag fått från sjukhuset och ska försöka sova. Måste stiga upp fyra imorgon för att hinna förbereda mig.

Paus

Försöker avsluta saker på jobbet vilket är ganska svårt.  Och jag tänker ju komma tillbaka. Jobbigt är det också att tänka att det inte blir någon skidåkning på flera veckor men det kan ju inte hjälpas.
ikväll kommer dock S så något positivt händer också...

Operationstid

Idag har vi varit på sjukhuset och fått tid för operation nästa onsdag. Skönt att få det gjort. lite Sjukt men jag tänkte att jag var som grisarna som föstes in på slakteriet närjag åkte till sjukhuset
sen möte i projektet. Det är bra att fylla dagarna...

Bakhalt

Just nu passar det med klassisk skidåkning på södra förutsatt att man har fäste. Det hade inte jag, men det var roligt   ändå! Imorgon förhoppningsvis besked om hur länge jag kan åka innan operationen...fast den vill jag ju ha gjord så fort som möjligt.

Lite bra saker

idag fick jag fina blommor skickad från mina barn. De är så snälla. Och en film där mina barnbarn skrattade åkte snowracer, det piggar upp.
dessutom en fin skidtur trots kylan.
 

Dystert besked

Eftersom det här är som en dagbok som inte läses av så många och de som läser den ändå  är mina vänner kan jag lika gärna berätta vad som hänt mig: Det är fortfarande svårt för mig att prata om det men det gå bättre och bättre
Efter mycket om och men har jag lyckat få en undersökning av mina besvär och förra veckan konstaterades att jag har en tumör. Det är ingen snäll sådan så nu väntar jag på operation vilket är ganska ovisst Under denna vecka kommer jag att få veta när. Ett orosmoment är förstås alla covid-patienter, jag vill ju att de ska ha tid med mig ocks!å!
Allt blir i alla fall ganska konstigt ..men jag är glad att jag har jobbet att gå till än så länge!.
 

Hög dödlighet

Men över 10 000 döda i covid 19. Det här går inte bra.  vi måste hoppas på vaccin FORT
 

Julen är slut

Idag är det tjugondag Knut och julen ska dansas ut. Men någon godispåse har jag inte fått....
 

Nysnö

Nu är det så mycket nysnö och kallt så det passar bäst med klassisk skidåkning. det Är fantastiskt vacker i skogen just nu...
 
 
 

På Hammarö

Snöstorm och lite trista besked idag. Men nu får vi mycket snö.
Men vi har varit och hälsat på våra små gullungar med bland annat en trevlig utflykt
Linnea tycker om att vandra själv och idag var förwta dagen på förskolan för henne och Astrid
 

Glädjämnen

Även när det är mörkt och trist just nu så finns det tre glädjespridare som vi umgåtts med i dag, Alfred,Astrid och Linnea. 

Oroligt i USA

Ikväll har demonstranter intagit amerikanska kongressen i tron att de upplever ett fejkat val.  Mannfår hoppas att deras styresskick håller så att det inte går illa. Och kanske vi kan fundera på hur säkra system vi har.

Helg igen

Så är det helg igen,,,,
Det är äntligen kallt ute och snökanonerna går för fullt det finns, hopp inför nästa år.

Många samtal

Så var det dags för bokslut och sammanställning av 2020 på jobbet. Jag är inta klar än men kan konstatera att jag besvarat 1 891 frågor om rättshjälp.inte Underligt att jag känner mig som en papegoja ibland.
 
 

Nytt år

GOTT NYTT ÅR. Vi firade som vanligt med Karin och Kennet och är också som vanligt trötta idag efter en trevlig men sen kväll! 2021 kan förhoppningsvis inte bli sämre än 2020 för världen
 

RSS 2.0