Tänker jag sakta???

Såg ett dabattprogram på TV om fetma. Anna Skippers gubbe påstog att tjocka tänkte saktare!!!!Öevrhuvud taget fick han och frugan prat en hel del. Man kan ju undra varför inte mer utbildade personer fick säga nåt. Jag skall göra ett snabbtänktstest på tid och sedan banta och göra oim  det så får vi se...måste bara hitta på testet...

Disigt eller vitt

Började dagen med crawlkurs. När jag gick därifrån till jobbet och tittade mot stan såg Sundsvall lite skitig ut. På min näthinna fanns fortfarande  en bild från en mindre men vitare stad..


Svalbard!








Hemma igen efter 76 intensiva soliga timmar! Vi har åkt skoter (21 mil) åkt skidtävling samt hundspann! En oförglömlig upplevelse. Här nedan kommer ett antal bilder!

Påbörjad preparering av skidspår


Hundar o renar


artktiiska renar på promenad i Longerbyen


Hundspanntur

Isbjörnsspår


dvs så nära vi kom en isbjörn

Mina reskompisar


Vinterkläder fram!

Idag  har vi plockat fram pjäxor o underställ mmi. Det är lite underligt att ta fram vinterkläderna igen.
Jag undrar om AK gick till tyskalektionen som bayrare eller ej??
Jag skäms lite för att jag ska åka skoter på Svalbard, isbjörnarna behöver ju inte mer naturförstöring än vad som redan finns!
Lasse har reklamerat vindkraftverket och det var verligen ett tillverningsfel så vi ska få ett nytt!

Finlandshättor

Vi tänkte åka någonstans med barnen men hur skall man hitta ett datum som passar alla???Det går inte.

När vi skall åka till Svalbard måste vi ha Finlandshättor enligt kravlistan för att få åka skidtävlingen. Finlandshätta är tydligen det norska ordet för rånarluva!! Vi har i alla fall köpt sådana

Snuva och mexikan

Det har vait en snuvig men trevlig helg. Lena o Martin har varit här på besök. Lasse, S o Martin har konstaterat att vindkraftverketr inte fungerade.Reklamation väntar!


Såg på AK:s blogg att hon visat sig i en ny skepnad, Lasse trodde inte att hon ville visa sig som Mexikan men vad är skillnad met den bayrare hon visade upp på sin blogg,,,.

Förkyld eller allergisk

jag vet inte vilken men det är helt täppt i näsan och ögonen är minimala.
Alltså gjorde jag ingenting idag för att kurera mig snabbt som attan. Imorgon blir det en kukelmukelgubbe som ska kurera min rygg kanske!
Dessutom ska vi på begravning, gruvsamt.

Om Degerman och pappa som gjort mig nyfiken

Har ni läst Expressens närtbilaga idag, om Degerman. Så här sog det:

Burksamlaren dog som mångmiljonär

Han var klädd i en sliten blå jacka, och på cykelstyret trängdes plastkassar fyllda av tomburkar - dag ut och år in.
Ingen som såg Curt Degerman, 60, kunde i sin vildaste fantasi ana vad han gjorde med panten.
Nu, när "Burk-Curt" är död, efterlämnar han 124 guldtackor
Men det var väl känt. Jag tror att jag skrivit tidigare om hur släktingarna beskrev  honom i hans dödsannons i Norran De skrev ...Han var som han var... Men Burk-Curt?Jag minns också när Leif vikarierade för Degerman....

En annan sak..Jag pratade med pappa idag. Han började berätta något men avbröt sig och sa att det kunde han inte berätta än...men det var en rolig sak...jag försökte pressa honom men han vägrade och sa att det var något roligt!!!!NHar någon nå´t bra förslag...


Flyyyyyyyyyyyyt

Idag har jag börjat crawlkursen. den var väldig grundläggande så vi började med att öva på att flyta. Det gick bra men jag får försöka dölja mina häxegenskaper! Men det var bra att börja så grundläggande. Då kanske man kan crawla en bit sedan. Det blir ju svårare sedan när man skall börja använda styrka mm. Efter kursen simmade jag och övande flytandet dvs väldigt lugnt i och avslappnat  en halvtimme vilket gick på samma tid som när jag verkligen försöker simma fort!!!!
Kvällen har ägnats till att fixa en siststasekundenansökan för S...

Motion o kalas

Idag blev det spinningpass och födelsedagskalas (Caroline Å fyllde år). Dessutom blev det soligt ocgh fint mitt på dagen! Ungarna cyklar fram och tillbka på gatan dvs det är vår. Lasse o jag har sått lite fröer sen får vi se om de överlever till utplanteringen!  Vi har också köpt sättpotatis....
Pollenhalten är olidlig, i alla fall kliar ögonen ständigt.

Äntligen

kunde jag hänga ut tvätten. Den torkade nästan men jag fick pulsa i snön för att komma ut till tvättstället.
Det har varit en kanondag,
Jag läser Svensk Maffia just nu...men de organisationer som beskrivs är ju egentligen bland det mest tjollriga jag läst om. Att det ens är möjligt att de får någit inflytande...

GLAD PÅSK

Vi firar med att gömma ett påskägg som S hittade med en gång och ikväll ska vi på middag hos Karin o Kenneth

Fjädrar

Godispåsen är laddan men än har det inte dykt upp några påskkärringar!
Jag har svårt för påskfjädrar sedan programmet om hur dun och fjädrar plockades så det blir en fjäderlös påsk

Mamma och lite annat

Det är fler än tidigare som skriver till oss på jobbet och påstår att derat motpart lurat till sig rättshjälp. Det är svårt och känsligt.
Brännanskolans aula har brunnit idag...
S letar jobb för fulla muggar...
Det är i dagarna två år sedan mamma dog och det går inte en dag utan att jag tänker på henne. Fortfarande tänker jag ibland att jag ska ringa. Jag saknar både dialogen och skratten! och påskfirandet!

Förberedd på skäll

Imorgon ska jag få skäll av en arg sambo till en tjej som har rättshjälp.Nästa vecka ska jag få skäll av en arg person som ska betala sin motparts  rättegångskostnader. Eller kanske de är på semester så de inte får mina brev...man kan hoppas! Men de flesta är faktiskt ganska trevliga..
Strax är det bara en månad kvar till AK kommer hem och då är nog snön borta. Kanske hon kan bo i Sing Sing redan då och säkert kan jag hänga ut tvätt...Den här bilden är en månad gammal och snart hänger lakana där!

Promenad och skatteåterbäring

Eftersom ryggen inte är ok än så blev det ingen spinning utan en promenad så får vi höra om jag ens får ta upp mina ryggproblem imorgon på vårdcentralen.
S och jag åt någon slags panerad fisk med en av S komponerad god sås, men utan att smaka såsen pressade jag citron över fisken vilket blev ruggigt surt!
S ligger i och söker jobb och jag får igen en ganska bra summa på skatten..jippiii, jag tror jag ska göra nåt kul för pengárna, en resa kanske.


Sportnytt

Så fort fotbollssäsongen börjat blir sportnytt trist. Man visar ointressanta snuttar från alla världebns matcher,  Vem bryr sig? Nåväl TV4 visade ialla fall sekvensen med Per Ledin fön några år då han sägera att snart är råttet mågat!!! Mycket kul!
Min rygg är inte helt ok än. Jag vet inte hur detta ska gå!


Läkarbesök

I dag blev det inte många timmar på jobbet. Jag var på vårdcentralen 2 gg och hittade en urinvägsinfektion. fast det visste jag ju. Men nu äter jag anibiotika och kanske kanske ryggproblemen släpper! Doktorn var lite lur på att ryggontet var njuront!

På vägen dit hröde jag åter Stefan Einhorn takla om att de veerkliga vinnarna i livet är de snälla!


Överanskande

S hade städat och gjort jättefint i köken när jag kom hem! Jättekul! Eftersom jag har så himla ont i ryggen så blev det inget spinning i kväll. Jag premiärgick i gympadojorna för året i stället, och det var mycket skönt.

RSS 2.0