Inga möten

En heldag med bara ärendehandläggning och inga möten, bra. Jag behöver få undan lite så det går bra att ta semester.
 

Vabb

Ak och M vabbar hela tiden. Det är den största anledningen till att jag kanske ändå kan tänka mig att bli pensionär, om jag kan vara till någon hjälp
 

Varken pigg eller fiskelycka

Antagligen börjar min kropp bli lite sliten. Jag skulle röja mig fram upp på en kulle i lite oländig terräng (allt för svamp o fiske) och har nu en muskelbristning eller liknande framsida lår. Tristare är att vi inte ens fick någon fisk. Vi är verkligen dålig på att fiska.

Blomkål

Notarieavtackning med Budapesttårta, gott. Men min ambition att ta semester varje vecka lycksdes jag inte med idag.
jag köpte b la blomkål på REKO-ringen idag och fick en jättestor kål. vet inte hur jag ska lyckas laga upp allt.

Ålder o tävling

Idag fyller Mats år. Ganska mycket faktiskt. Hur gick detta till? Snart fyller Anna-Lena pensionär också .
AK och S har sprungit varitt motionslopp. Forftarande fast de är 30 + båda är det lika intressant med hur det går. Jag vet inte varför det är så engagerande!
På bilderna de skickat verkar de ha gått från röda tävkingskläder till orange båda två...fast AK som sprungigt tjurruset verkar mest lerig.
 
 

Utvisning

Ibland är lagstiftningen inte i fas med verkligheten. Just nu diskuteras det om en treåring som ska utvisas utan att han någon som tar hand om honom i Nigeria. Treåringen har funnits i ett fosterhem sedan födseln. 
Man får hopas att utvisningen i alla falll vtill slut visar sig omöjlig.

Skörd

Helgen har ägnats åt att ta tillvara på lite av höstens gåvor.
och därefter plågsamt förbereda för kontroll efter tumöroperationen. Jag drack 4 liter vätska på fyra timmar! Huvva! Men kollen verkar ok och då är det ju bra ändå

Torsdagen

Jobb hemma på förmiddagen. En kontorsstol vore inte fel.
Träffade Suanne på kvällen. Så trevligt och skönt att parat om allt det som vi förut pratade om dagligen. 

Ommöblering

Vi flyttar runt möbler för att få en bra kontorsplats till Lasse. Det blir nog mest hemarbete för honom hädanefter. Men vi har mycket skräp att antingen kasta eller spara några år till.

Karl Marx Hof

I våras såg vi ett tv-program om arkitektur där man pratade om ett bostadshus  i  Wien som byggdes på 1920-talet och var en originell arkitetktur och ett av världens längsta hus. Av en slump klev tunnelbanan och hamnade framför huset. Väldigt intressant hus 
Men jag kan aldrig komma ifrån att den gula färgen på huset påmionner om slakteriet på Sunnanå

wien

Hemma igen från Wien. God mat lite utflykt och Wien marathon.. Men framförallt trevligt att träffa S.
Väl hemma igen har vi gjort en fin rosa äppelmos.

Saknad

 
Nu är det länge innan vi får träffa de små...

Sara och förbudsförslag

I Östesund har man beslutat förbjuda fotgängare i skidspåren. Det borde fattas ett här också! 
I Staan verkar invigningen av Sara  vara på gång. En intressant byggnad som på bilden jag tog för några veckor sedan har likheter med lutande tornet i Pisa.
 

Restriktionerna hävs

Nu ska cuoronarestriktionerna hävas. Undrar om det inte är för tidigt,. man kan önska att fler kunde vaccinera sig
Ikväll såg vi en dokumentär om 11 september och just nu känns det inte bra att ha en flygbiljett... minns förstås  att S och  jag  kom hem från USA den dagen...Lasse blev kvar där några dagar
 

Svampar och badväg

Svampplockningen utökades till Karl-Johan som Lasse var duktig på att hitta. dessutom har vi hittat landvägen till Borgasand vilket jag undrat över i i ungefär 20 år. Men vilket fint bad

Ledig

Ledig dag, jag övar på ledighet. Cyklade i regnet till vårdcentralen och sedan tcykelturbtill Södra via blåkryss. Drachbsaft på ängen och sedan hem. Det var förmiddagen och nu ikväll är jag ganska trött i benen. Jag måste träna om jag ska kunna Bli pensionär.
Har äntligen fått tid för uppföljning av vinterns operation och typisk nog fick jag tid när vi ska till S. Men det gick byta men jag vill ju inte att det ska dröja för länge.

RSS 2.0