Slut på telefontiderna

Från och med 2020 har vi inte telefontid länge utan folk ska få ringa hela dagarna få se hur det går. I år har jag i alla fall haft 1110 samtal under telefontiden.
Tänkte visa en del av mina julgäster
Småflilckorna
 
S och Alfred
 

Julen är över

Så är julhelgen över. Vi har haft en bra helg men flera sjuka särskilt småbarnen

Mera jobb

Möten om vad som ska hända med RM och en massa jobb med det ökade antalet rådgivningar. Antagligen kommer antalet ärenden ha ökat. när jag ska sammanställa till årsredovisningen.
Och Astrid har varit på sjukgymnastik, lilla gumman.
 
 

Hel tand

Hos tandläkaren och nu är tanden hel igen! Det gjorde inte ens ont! Mycket nöjd över min tandvårdsförsäkring vilket innebär att jag kunde gå därifrån utan att ta fram börsen.
Och sedan hann jag handla lite julklappar så nu är det nästan klart för jul. bara matlagning kvar

Tandproblem

Jaha,  skulle äta en kola och nu har jag en trasig tand. usch . Får ringa tandläkaren imorgon och någon knäck får det inte bli i jul.
Nu längtar jag mest efter att barn och barnbarn ska komma .

Luciahelg i Staan

 En helg i Staan. en fin begravning av Inga britt, trevligt musiqiiz som Anna Lena och jag med respektive förlorade mot våra storebrorsor med fruar, men kul ändå.
Äntligen fick jag också möta smålucior då Ida-Maria och Tuva kom till Mats och Britt och lussade..
Lite oro förmörkade, då Linnea först slagit huvudet och sedan fått hög feber. Idag verkar hon ändå må bättre.

Julbord och narkotika

Julbord med jobbet på Knaust ikväll så nu är jag proppmätt. Är detta riktigt sunt. Tur att jag hann med en skidtur på lunchen.
Ett tv-program ikväll om narkotikakonsumtionen, och återigen finns det en stor mängd ”vanliga” människor som aningslöst göder de kriminella nätverken

Tunnbröd och glögg

Idag kom tunnbrödet helt oväntat från Släppträsk, Julen är räddad.  Jag beställde. det i oktober och fick då veta att de inte skulle baka än. Men det blir nog en sväng till Kåge också när vi är i Staan.
ikväll trevlig glöggkväll hos Janne och Lena men fin utsikt över stan

Dagens..

Ganska kallt och ett fint vinterlandskap, Skidåkning och strax avfärd mot simhallen det vill säga jag har inte jättetråkigt...

Anna


Idag får vi gratulera Mikael som fyller år och gratuelra alla Annor till exempel min egen lilla gumma och min guddotter. Eller tänka på faster Anna som inte finns längre. Jag vet att hon dog 1986 strax efter att AK föddes. AK fick en present av henne bara för att hon skulle heta Anna! Vi fick en slant som vi köpte ett sliverhjärta för. Undrar var hon har den?
Dessutom är det dags att lägga lutfisken i blöt om man nu täkte luta den själv

Snart pepparkakor

Sent i kväll fick har jag tillverkat årets papparkasdeg så nu är det bara att sätta igång med baket i helgen.
 

Nytt varmvatten

Imorgon blir det ny varmvattenberedare (efter nästan 30 år). Huset börjar bli gammalt ändå känns det som nyss  vi flyttade in. Undrar om mamma tyckte att Torpvägen 8 också var nytt vid 30 år? 

Nya glasögon

Möte om vår webbplats och regn och rusk.
Jag hämtade mina nya glasögon, dyra och just nu känner jag mig lite missnöjd med dom. det är svårt att välja bågar när man inte ser...
Och så simning, nu går det crawla mer än 2/3 av sträckan.

Boktips

Just när är jag lite deppig över alla dåliga nyheter och allt dåligt som händer i världen. Har lust att bara glömma allt så jag gick til bokhandeln och fick tips om en så bra bok! som jag  började läsa. Den handlade om en väldigt svarsjuk människa som led av endometrios! Jag har nu lagt boken åt sidan och läser om Stigmansliden i stället, Tjuvskyttekungen blir ingen deprrimerad av.

RSS 2.0