Dukoral

I måndags tog jag en slurk Dukoral och nu har jag ont i magen bara för att jag inte vill ha ont i magen i Kina. Det närmar sig och jag vet inte vad jag kan förvänta mig....


Middag med familjen

Läste i Norran i dag att norrlänningar (Västerbottningar, Norrbottningar och Västernorrlänningar) är de som oftast äter middagen tillsammans med övriga familjen! Hur nu det kommer sig, men det är ju trevligt!

Arkivering

Lasse är på väg till Bankok (visst ser det konstigt ut stavas det verkligen såhär?) och AK är hos Lina så jag har passat på att äta min hemliga passion....fiskpinnar, mandelpotatis och citron.
Annars har jag ägnat dagen åt att, tilsammans med Domstolsverket, tillverka en strategi för arkvering av elektroniska handlingar. det finns ingen vägledning men Riksarkiver kräver att vi ska ha en! Men de har ingen själv att visa upp ! Konstigt att förelägga andra att följa deras föreskrifter utan att själva göra det!. Man är pionjär alltså!
Passar det inte med en blomma här dvs min extremt taggiga ros:


Hallå Hejsan

Ofta när jag får samtal på jobbet inleder folk så eller  Hallå, Hej! eller Hallå Goddag! men , varför?

En seg dag

Ska strax gå ner och värma fiskburgaren till AK som är på väg hem från skidtävlingar i Piteå. Hon har varit både åkare o ledare. det ska bli kul att höra hur det var!
Idag har jag bara varit trött och latat mig! och så har vi varit och gjort av med pengar i Birsta. Fast det är ett ganska trist ställe.

Brev på villovägar

Jag har varit på spinning igen, vad gör man inte när det inte går så bra att åka skidor.
AK har sökte ett antal utbildningar som skulle vara inne 17:e januari. Hon var i USA då så jag hjälpte henne. Vi skickade in den 16:e efter ganska mycket möda. Nu står det på Studera.nu att ansökan kom för sent (den 25:e februari!) Vart har de fyra kuverten varit i en månad? Konstigt? Jag tror att institutionen missat. Det är i alla fall sällan som posten skickar brev fel och fyra stycken????

Lettiskt besök

Nu vill Lettlands justitiedepartement komma och hälsa på oss igen! De måste tycka att vi är roliga på RM. Sist var strax före  den ekonomiska kraschen så jag trodde att de lagt ner alla planer...
Men detta betyder att jag måste vässa min engelska som ligger i träda

Nytt bord

Lasse o jag har köpt ett sidobord som vi ska görmma stereon i. Annars får jag använda bordet till att sätta tvättkorgen på när det är dags...dvs när tvättvindan tinat fram.


Lång arbetsdag

Det blev en lång dag på jobbet. Väntade på att Lasse skulle hämta mig och han kom halv nio. Men det blev mycket gjort. Jag hann också med ett spinningpass men ack vad trist, det får nog bli skidor imorgon.
 Åt lunch med AK samt handlade en fin blus åt henne!

Fin vinter

AK har vallat mina skidor, jag har alltså numera ny glidvalla också! Och ännu en dag som var fantastisk i skidspåren. Här gäller det att ta tillvara denna fantastiska skidvinter! Men dessa bilder är från lunchen i lördags!



Kreditkoll

Idag fick min svärmor ett meddelande om att ett apoteksbolag skickat en faktura till ett bolag som skall kräva in belpppet. de har gjort en koll av hennes kreditvärdighet. Det krav som apoteksbolaget hade var 17 kr! Jag undrar vad det kostade att göra kollen!
Det funkar så att hemtjänsten tar ut apoteksvaror och sedan får åldringarna en faktura. Jag undrar hur de gör om pensionären inte är kreditvärdig men behöver medicin?
För övrigt tycker jag det är skamligt att övriga världen lämnar libyerna i sticket!

Skidåkning

Lite desperat är jag för att det snart inte är lika fina spår längre så det blev skidåkning ikväll igen! AK var på Stockviksträning men hon är väl för gammal för att ha mamma med sig, så jag avstår.

Japan o Libyen

Men hur kan man få bygga kärnkraftverk i ett jordbävningsområde som de gjort i Japan! Är det girigt eller hur kan detta komma sig?
Och varför kan man inte snabbt införa en flyförbudszon över Libyen innan allt går åt flatters. Iblad måste byråkratin gå lite fortare.
AK o jag tog en härlig skidtur ikväll och jag var snabbast i år!!!!

Juholt

Tråkigt med hockeyn.
Om Juholt som nu kanske ska bli ny partiledare för s läste jag ett inlägg i AB idag: "ett plus för det fina håret och de buskiga brynen. Vem har sagt att man måste vara flintskallig?"

Pyssel

Idag borde man ha varit ledig och kollat på skidskytte! Helena E fick VM-guld!
Jag har dock fixat håret så nu är jag lite blondare än igår! AK städar ur sina garderober så nu får Erikshjälpen lite att sälja!  Och jag har halvers om halvers städat mitt skrivbord på jobbet dvs lagt papperen i mera jämna högar!
Jag fick en påminnelse på Lasse o S golfavgift! Och den har jag betalat. Irriterande!


En sommarbild, det finns ju hopp!


Slött

Jag tror det är dags att köpa en stegräknare igen. det blir alldeles för mycket stillasittande i mitt liv. Men det är så himla isigt ute att det är gruvsamt att gå ut! Men det blir bättre i sommar.

Tragiskt

En av skidföreningens juniorer har avlidit i en tragisk olycka! Så gräsligt hemskt och stackars familj!

Stafett mm

AK fyller i en CV och övar sig på att skryta! Hon är ganska dålig på det.
Under skidstafetten blev det intervaller på band på Helex. Jag sprang o sprang och märkte inte för än stafetten var slut hur trött jag var. Man det blev ju silver i alla fall!

VM-Guld

Vilken fantastiskt spännande sprintstafett det blev för tjejerna. Och VM.guld! Dessutom är tjejernas lopp så mycket roligare att titta på...det är fullt ös från början till slut medan killarna åker omkring och bevakar varandra!

Snart löneförhandlingar

Det blev ett snabbinkallat ledningsgruppsmöte idag! Om löneförhandlingarna!!!Nu är det dags igen!!!!
I stället för att träna blev det tillverkning av cesarsallad!


RSS 2.0