Nya grannar snart

idag flyttade våra grannar Björn och Anette efter 19 å på Tellus. Det blir färre och färre kvar, kanske man borde fundera.....

Simmat klart

Sista simningen i utebassängen för i år. Nu blir det inombud.

Must

idag har vi lämnat äpplen för must och fick tillbaka 33 liter samt äppelkompost,
 

Båten är uppe!

Så är det vardag igen. Jag har cyklat till stan och via södra hem så nu är jag ganska trött. Mats o Britt har varit här i helgen. med eras hjälp har vi nu tagit upp båten . Det blev inte mycket segkat i år heller.
Här kommer en bild på finaste skolpojken!
 

Ofrivilligt möte

Jag har åkt tåg hela dagen. Från Stockholm till Sundsvall har jag överhört möten Mot min vilja. Men man kan undra om det inte finns några ämnen som inte lämpar sig för digitala möten i en tågkupé .
saknar ungarna.

Lämning

Har lämnat på förskola och skola och ska slappa en stund.jag Har dragit på mig en jobbig förkylning, det är smittsamt med barnbarn.

4 år

idag var stora 4 års dagen. Vi har firat med bad, presenter och skoj men dagen slutade med att Linnea insjuknade så nu får vi se.

Äppelmos men ingen svamp

Vi har gjort första omgången äppelmos. Det är ganska stökigt. Dessutom har jag letat kantareller men trots regnet hittar jag inga.
Astrid har fått ta bort en tand så nu har hon glugg till det kommer en ny om ungefär två år.
 

Inga segel på båten

En otroligt regnig helg som var ganska trist och sedan jobb idag. Cyklade över bron dit och över skogen hem, men det är inte klokt vad dålig kondition jag har. Och nu har vi tagit bort seglen, etapp ett av betupptagning. 

Surströmmingsjakt

Regn,regn och åter regn. Jag har köpt surströmming. Det verkar vara en jakt och en del hamstrar! Synd bara att det mest finns filead strömming.

Blåsten Hans

Det är oväder i hela landet men här har vi just nu bara mycket blåsigt. Ovödret kallas Hans vilket känns ganska opassande...
Idag är Mats klar med sin behandlig och slipper pendla mellan Staan och Umeå  varje dag. Skönt

Lat helg

Regn över hela landet. Det känns som hösten är nära.
I helgen har jag varit ganska slö och inte plockat särskilt mycket bär, bara 2 liter hjortron.

Små bär

I år är det många men små blåbär. 
Det känns som sommaren nästan är slut men det blev ändå ett varmt och skönt bad.

Karin-dag

Nu har jag jobbat i tre dagar och ska nu vara ledig i några så jag hoppas på bättre väder! Det är dags att plocka blåbär om det ska bli några.
Idag tänker jag på alla Karin och särskilt på AK och mamma. Karin-dagen är den enda dag jag kan komma ihåg att vi firade ibland.
 

RSS 2.0