Ingen pension imorgon

Om jag skulle göra som man kan tro innan det närmar sig så skulle jag jobba min sista dag imorgon. Ganska ok att det inte blir så fast vi var aldelses för få och stressade Idag
Nu får jag gruva mig ett tag till istället.

Det går framåt

Äntligen en positiv händelse i Coronavärlden. Ungarna får spela en match eller genomföra en lokal träning i veckan. Det går framåt,
Och det är nästan snöfritt i skogen så det gick bra att cykla hem idag.

Älgdyk

Kollade  på klippet om de första älgarna som simmar över Ångermanälven. De har också olika inställning till bad precis som vi människor, en del vadar försiktigt i medan en av älgarna faktiskt dök i!

coronaeländet.

Corona, Corona, Corona ....när ska detta slut..eller hur ska vi få slut på det. 
Här i Västernorrland har vi mest smittade per capita just nu, obegripligt varför. Och jag vill snart komma vidare i min kontroll efter operationen men det hinns visst inte med.
 

Hängig

Hängi efter sprutan blev det inget förutom jobb.

Dos 1

Vaccinering nr 1 avklarad. Fick sitta och vila i 15 minuter efteråt  bland en massa jämåriga. De är numera en ganska grå skara.
Sköterska som vaccinerade var inte purung heller. Hon hade npg inte arbetat med dator så¨många gånger....
Träffade en gammal kollega när jag väntade men hon fick tala om vem hon var. Det är inte lätt att se vem som gömmer sig bakom munskydden.

Men nu....

Får också vi under 65 vaccinera oss. Jag harven tid imorgon halv två,,,,
och hur ska det gå för AIK ikväll, vinna eller försvinna.
och härutanför sitter en kritvit katt och mumsar på en mus. Bra att de håller undan. Men det är bäst att den tvättar sig innan den går hem 

För ung

 Ungpunka för andra gången på en vecka...
idag försökte jag boka en ledig vaccinationstid som finns imorgon. Men det blev jag nekad då jag var för ung....inte 65 än.🙂

Vårbudgeten

Idag munhuggs man om vårbudgeten, men varför är de så arga. Faktiskt så tycker jag att de är lite skrämmande med intoleransen som smugit in hos alla partier...och misstroendet.

Punka

Tänkte ta en cykeltur på väg hem och cyklade mot Bydalen, jobbigt men besvärligare var att jag fick punka så det blev en lååång promenad hem.
 

Hackade konton

Enligt SÄPO har RF blivit hackade för att någon stat ska kunna sprida misstroende om svenska idrottare. Tydligen kan vad som helst bli hackat och hur kan t ex ideella organistaioner som faktiskt RF är skydda sig? Och varför händer det?

Aprilväder

Eftersom Lasse måste åka till Kramfors blev det cykel i snöoväder idag.Jag  blev blöt! Så här såg det ut utnaför mitt  fönster på jobbet på förmiddagen.
 

Nya smaker

PÅ lunchen testade vi etiopisk/eritreansk mat. Mycket hett. Och äntligen fick jag smaka injera, ett bröd som jag med misslyckat resultat försökt baka. Den som vill  kan få mjölet jag köpte då.
Jag har hittat en kurs jag kan läsa om jag går i pension i vår...kan var kul
 

En tanke att ta fasta på

Hörde ett bra uttryck men vet inte ursprunget
Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker,

Påsk och onda fötter

Trevlig påsk hos  AK. Det är så mysigt med barnen. Lite smolk i bägaren att Astrid plötsligt fick jätteont informera och fick åka till akuten där hon och AK satt på tre på natten.De hittade ingen orsak men dagen efter blev en trött dag.
 

Skärtorsdag och rättvisa

Skärtorsdag och förkortad arbetstid samt första april. gick stavgång upp på södra dvs sommarmotiionen är på g. köpt påskägg till en av småttingarna som är lite  stötte än de vi har, men hur blir det rättvist..

RSS 2.0