Kaors lite här och där

Idag var det kaos på jobbet, nya datorer och ny telefon. Mycket tid gick för att få det funka och nu är det kaos med framtagande av segelgrejer hemma

Extra cykeltur

Jag bestämde mig för att cykla till jobbet i morse och susade nedför backen och ner till stranden vid tennisplan då jag insåg att jag glömt ryggsäcken ute på gården. det blev 1,5 km uppför innan jag fick jäkta i rekordfart till jobbet. Det var ganska svettigt!

Varmt och bak

Idag har en person mejlat och talat om att jag är en idiot precis som alla andra människor på myndigheter!
Det är fantastiskt varm, det är inte ofta att jag är ute ute och rensar ogräs halv nio på kvällen i maj. Anna på jobbet badade i Dyket i går och påstår att det var 19 grader. Tyvärr saknar jag badvakt.
Bakade hopplockmuffins ikväll med kokos, apelsin och rabarber. Rabarbern var onödig
 

Bönor

Ganska mycket på jobbet idag. Bara Sara, Anette och jag där men eftersom vi bara blir färre och färre så måste det bli såhär ibland.
Ikväll har jag planterat brytbönor och vaxbönor lite här och där. I landet förstås men också i en kruka var så får vi se om det funkar och vilken som funkar bäst! 

Akuten

Nästan en hel dag på akuten med vad jag trodde var bröstsmärtor men när jag åkte hem var diagnosen magsmärtor!
Det var långtråkigt och ganska bedrövligt att se alla gamla stackare. Inte mycket att se fram emot!

Årets Aurikler

Såg en rubrik om hur man ska få den perfekta bikinikroppen, men det är nog för sent för mig!
Nu är finvädret slut men det finns hopp förstås. Här kommer årets Auriklerbild. När jag kollade bakåt så dyker de upp ganska punktligt varje år.
 

Ingen skadeersättning

Igår försökte jag skadeanmälan min telefon som vars display spruckit men eftersom jag inte kunde tala om när den spruckit fick jag ingen ersättning. Jag antar att det är vanligt att man hittar på för att få ersättning
Idag har jag premiärklippt gräset

Firande

Vi har firat både vår egen lilla A K och charmtrollet Alfred i helgen
 

Packdags

Det är ganska mycket pollen nu! Men fint ändå!
Vi packar för visit på Hammarö! Trevligt!
 

Morötter

Årets första skidgång avklarad. Igår köpte vi pallkragar och satte morötter. Mycket dyra morötter om det ens blir några. Vi fylld med jord för 500 kronor och kanske vi får ett kilo eller något mer!

Biblioteksbesök

Lilla Alfred är sjuk med hög feber, stackars lilla gubben.
Här varnas för högs flöden i samband med snösmältningen. Men hemma hos oss är det snöfritt!
Lasse och jag har skaffat nya bibliotekskort så nu är det bara att låna igen.

Gammelstan

Strax kommer Ingrid och så blir det sedvanlig tårta. Och så har jag pratat  med Alfred som kan säga både lampa och traktor!
Kollade på bilderna på hemmet där Inga-Britt säljer sitt hus och hittade detta foto från 30-talet. Huset med pilen är Larssons gamla, kan det vara det nuvarande gula tro! Och det var inte mycket bebyggelse! Längst upp till höger tror jag att Johan och Anna-Lena  Lindgren bodde.  Och har ni sett vad stor Bonnstan var
 

RSS 2.0