Intervaller

Lite löjligt är det kanske att vara 58 år och försöka sig på lufsande intervaller men man har väl inte roligare än man gör sig!
 
 

Måndag

JA så var det dags igen. En person som hotat ta livet av sig eftersom vi inte svarar som den vill! Trist 
Jag har också klättrat in i den mastlösa segelbåten för första gången. Ska detta gå vägen får vi nog satsa på lite balansövningar.

Aktiv kväll

En aktiv kväll med gräsklippning, vattning, havtornsbak och rågbullebak. Konstig att man blir så aktiv när det är varmt och skönt!

Vem där?

Hittade denna bild på "fejan" Skelleftebilder från förr, en bild från Brännanskolans försöksutbildnig på 70 talet och nu undrar jag, är det inte Mats, ialla fall verkar tröjan bekant  
 

Inspektion

Riksarkivet har nu inspekterat vårt arkiv och rutiner. det gick ganska bra förutom den verksamhetsbaserade redovisningen, men det visste jag ju.
Idag skulle morfar ha fyllt 125!
Plommonträdet blommar för fullt
 
 

Inga bönor

Igår la jag lite bönor i blöt för utplantering idag. Men fröerna har fåglarna eller nåt annat ätit upp i dag!
Nu har jag ju satt några tidigare så med lite tur blir det en och annan böna i alla fall men faktiskt tror jag det var den tjuvaktiga skatan.
Här en annan fågel som bor längre söderut!
 

Aj

Ikväll har jag försökt så och plantera men det är lite svårt när man är lebruten! Kanske jag är nära att bli lite gammal??? NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
En ödla kanske....
 
 

Aktiv kväll

Mera frön (hur ska de rymmas ?) återvinningsbesök, gräsklippning och kaffe hos Södermans blev kvällens aktiviteter. Det är bra att hålla igång under fastadagarna

AK fyller år

Idag fyller min lilla AK 28!!!!
 

Sådd mm

 
 
Jaha så var det dags för första fröna att hamna i jorden. Nu i mitt miniväxthus, få se om det blir en ogärsodling eller? Jag är tyvärr väldigt dålig på att rensa.
S och jag har varit hos pappa i helegn samt sett Anders nya fina hus och ätit hans födelsedagssmörgåstårta!
Söndagkväll blev det kinamat och hockey med Anna-Lena
 Men här en costaricablomma!
 
 
 

Tupplur

80 jobbansökningar, möte med myndighetsnätverket och inte återställd från tidsomställningen gjorde att jag somnade när jag kom hem från jobbet och la mig på soffan för att läsa lite valsedlar, eller var det valselarna som var tråkiga
 

Loranga

Idag var de EU debatt i riksdagen som sändes i P3. Detta innebar att dagens följetong utgick vilket var väldigt trist. Just nu är det Loranga-uppläsning viket är  himla kul . Tyvär läste jag inte den för mina barn det var nog när jag var barnvakt åt Samba som jag sist kom i kontakt med en, men himla kul.  Nu lite Costa Rica igen!
En fantastisk flodfärd i Turtuguero
 
Kolibri
 
 
 
 

S blir Kramforsare

 
 
S har nu bestämt sig och blir kvar i Kramfors med fast jobb och hockeyuppdrag: Kul och förhoppningar om att få glimtar av honom när han kommer hitåt.
AK har börjat sitt nya jobb och verkar trivas!
Här kommer lite Costa Rica!
Hacke igen
och en vitare typ
och här en blå i leran
 
 

Åter i arbete

 
 
Ja så var det jobb igen, en förmiddag med att rensa mejlboxen,
Men här kommer min kompis krokko som jag träffade i en flod utanför Tamarindo
eller vad tror ni om hacke hackspett?
 
 
 
 
 

Hemma

 
 
Hemma igen från Costa Rica. I avvaktan på de bätte bilderna kan ni få se hur San Josés flygplat såg ut när vi blev utskjutsade för hemfärd
ock kanske en bekant från badet
 

Efter hemresan är jag något seg men nu ska jag se sammandrag från SM-finalen som ju AIK vann igen men jag missat!
 
 

RSS 2.0