Blomköp

 
Lite trist med en helgdagsafton i ensamhet. Jag tog en tripp till Ljusdals handelsträdgård och införskaffade lite blommor. Några är utplanetade och dessa väntar på sin tur imorgon!

Förändringar

Utkast till förslag om hyr det ska bli med RM kom idag. Vi blir nog inte kvar så länge. Undrar bara vad vi ska pyssla ,ed om något år. Eller om vi får nya arbetskamrater nåt av det måste det bli..

Båtpyssel

S har varit hemma och hjälp till att göra i ordning båten. Men det återstår en hel del så kanske vi får den i sjön till midsommar! I vart fall var det förstås roligt att han var här.
 
 

Inget blir gjort

Men varför har man en massa ideér om vad man ska ta sig för och så hamnar bara framför tv:n igen. Jag tänker att jag ska göra ett fotocollage, plantera, släkforska, baka och allt möjligt annat men det stannar hela tiden med en tanke...jag tror jag går ner och bakar lite i alla fall.........................................................................................................................................
.........två timmar senare....pesto och bröd ...mera nöjd
 

Debatt

I P1 har det varit EUvals-debatt idag. En mycket hetsig debatt. Och med tanke på klimatfrågan kan vem som helst bli upprörd.
 Jag är lite hängig efter att ha kramat Aldred för mycket!

Gräsklipp

Första gräsklippet på baksidan och efter alla larm om för lite mat för isekter och bin struntar jag i att klippa där det finns blommor, Det får vänta...men hur kunde det bli så eländigt

Tvåårs...

Nu är potatisen i jorden! Änligen. Det finns inte många stunder att fixa grejer på när Lasse reser så mycket som han gör just nu. Och i helgen har vi varit på Hammarö och firat vår lilla tvååring som var sjuk! Han ville inte öppna paketen, det var att riva sönder så han ville att vi skulle laga.
 

Försiktighet om information

Läste om informationen iför EU-valet, någon på MSB sa att om man blir mycket upprörd över något ska man ta sig en funderare. Tydligen florerar det en massa icke faktaundebyggda påståennde i syfte att skapa missnöje ochj  misstro mot demokrati mm

Cykel och turisttips

När vi åker till Karlstad nästa gång tror jag att jag ska kolla i om Gerda Hellbergs villa på Hellbergsvägen finns kvar. Hörde på radion om henne idag, en riktig pionjär.
Jag har lyckats cykla både över bron och upp till Södra från jobbet så det är inte läge för elcykel än men jag cyklade saktare upp på Södra än han som sprang upp samtidigt. Helt säker är jag ändå att det gick fortare för mig ner.

33 år

Idag fyller min lilla gumma 33 och väntar två småttingar. Tråkigt att vi inte är där och sjuger men hon har ju Alfred och det är ju ändå det bästa .
Lasse o S har varit på golfresa på Irland så jag har lullat på här hemma ensam och haft rejält tråkigt i det usla vädret.
AK lite yngre

Förkylt

På slutet av dagen var vi bara två på jobbet. det är förkylning över allt, och jaghar svårt att andas!
 

Utrotningshotade arter

En helg med förkylning och allergi. Vi har inte gjort mycket och än är det inte riktigt bra.
Och nu är det risigt väder också.
Här kommer rapporter om att det är massor av arter som är utrotningshotade men man kan hoppas att det blir en skärpning av miljöpolitiken globalt!
Dags att skaffa bihotell och låta gräsmattan växa lite vilt för insekternas skull.

Födelsedag

Blommor från barnen men annars en ganska trist födelsedag. Lasse är sjukare igen och min allergi blev inte bättr trots att de kom gansa mycket snö idag.

Lugn dag

Ganska hängigt idag trots en mycket lugn Valborg. Jag har dock tvättat uterumsfönstren! Lasse är något bättre och jag mer hängig, svårt att veta om det är allergi eller Lassens smitta.

RSS 2.0