Morgontur

 
Vaknade tidigt,innan väckkarklockan och bstämde mig för en sväng på Södra då det var pistat på natten. Jag och cirka 10 till fic en bra tur innan det blev för varmt.
Man kan undra hur giriga bankerna är egentligen är efter Swedbankhärvan?
 

Uttråkad

Nu kommer en tid att bli uttråkad. Ingen skidåkning, ingen cykling, ingen gräsklippning , ingen bärplockning, det går nästan inte göra något, möjligen fiska om isen håller.
Utvecklingprojjekten på jobbet står ochså stilla
Vi får längta efter Alfred och barnen till påsk

Snart slut före

Nu är skidåkningen på upphällningen, det blir nog inte många gånger till. Det känns trist.
 

Pjäxskrapare

Det blev en fin tur på södra ikväll. Jag bara önskar att det dök upp en människa som tar bort snön från pjäxorna när jag ska ta på mig skidorna dvs en sådan där pjäxskrapare som åkarna i världscupen har.
På väg hem härom dagen råkade jag komma in på P2 och hittade en ny favoritlåt, Adelides aria med Nuria Rial, lyssna på den! Jag har försökt hitta den på spotyfy men tji och de andra som skjuger arian sjunger falskt (antagligen inte men jag tycker det låter så)
 

Kritik mot bemötande

Idag  var det en person som upplyste mig om att jag var mycket otrevlig och inte passade att ha ett jobb inom offentlig sektor när jag var så lite tillmötesgående. Även om jag den här gången inte alls tyckte att det stämde så är sådant inte något som bara rinner av.
 

Lycka

Undrar om jag skulle vara ett uns lyckligare om jag levde i Finland. De är tydligen världens lyckligaste folk och viär bara 7:a. Men antagligen skiljer det inte så mycket

Moské i Kramfors

SD politikern i Kramfors som föreslog att de skulle bygga en moské i Kramfors har begärt utträde ur partiet efter alla reaktioner! Övriga SD verkar inte gilla förslaget!
Vissa dagar går det mycket trögt att åka skidor, som ikväll då jag blev heltstum.

Tåg till Piteå

Liberalerna har gått ut med en annons som säger att det ska var lika lätt att boka tåg till Paris som till Piteå. Väldigt roligt tycker jag men liberalernas representant tycker det är bansligt att skratta åt det men de har tagit bort annonsen . I vart fall kanske det i en avlägsen framtid kommer att gå åka tåg till Piteå om Norrbotniabanan någon gång blir av..
I helgen fick vi en rejäl påfyllning av snö, nu en väldigt kladdig och tung snö.
 

Tårtkalas

Efter en kort runda på södra har vi varit på födelsedagskalas hos Ingrid med god tårta .
 

Brexit

Ingen skidåkning på grund av snöstorm.
Men vad är det för något som händer i England. Alla röstar nej till allt i frågan om Brexit. Det verkar omöjligt

Vad kan man lagstifta om

Ja men skidskyttetjejerna levererar också, ett vm-guld idag.
Annars kan man förundra sig över den debatt som förs om is-barnen och för övrigt vad som ska hända med is-människorna.  Hur länge kan de hållas i de läger de är nu?
Man får akta sig så vi inte inför en lagstiftning som kan anvädas på ett sätt som man inte hade tänkt sig nu. Vem ska bestämma vad som är en terrororganisation? Vilka var terrioristerna i det finska inbördeskriget, de röda eller vita. Det fanns svenskar som deltog på båda sidorna....
Men just nu slåss de politiska partierna om att låta hådast! För att vinna poäng antar jag
Den viktigaste frågan måste ju vara hur vi ska agera för att det inte ska hända igen..

Finväder

S har varit hemma i helgen, Vi har ätit gott och åkt skidor. När vädret är så fantastiskt  som i helgen behöver man inte resa någonstans och till och med hotellslingan är trevlig
 

Upprepande

Om man haft telefontid minst någon dag varje vecka sedan 1991 och senaste 7 åren varannan dag så känner jag mig som en papegoja. det är säkert inte bra för bemötandet heller. Någon annan borde ta över men så länge vi bara blir färre och färre så finns det inte en chans.
Nu snöar det i alla fall så förhoppningsvis har vi snö till början av april!

Elände

Det blir bara eländigare och eländigare nu har jag ryggskott också. Vissa rörelser går bara inte utföra. Men det gick åka skidor fast Lasse fick hjälpa mig att ta av dom

Fint på södra

Å så fin klassisk skidåkning det var ikväll på södra med -10 grader, perfekta spår och min vallare (Lasse) hade gjort ett fantastiskt jobb!
Och efteråt semla med varm mjölk, kanske inte det bästa för min onda mage men gott

Helgens aktivitet

Alltid trevligt att komma hem

RSS 2.0