Kaffe o kaka och saknad

På vägen till Box.festivalen hände något ovanligt. När vi parkerat bilen och gick mot ingången gick vi förbi ett hus där några kvinnor bjöd på kaffe och kaka utan att ta betalt. Inte ens en kollektburk efter fikat! Trevligt, trevligt!
I övrigt saknar jag AK. Hur stod jag ut när hon bodde i US?

Hundra år sedan

Ser ett program om första världskriget och undrar vad mormor, morfar, farmor och farfar gjorde? Antagligen var morfar och farfar inkallade....
 

Lite krasslig

Tredje antibiotka- (heter det så)kuren utan hjälp. Ska det vara så...kanske VC  redan från början borde ta reda på vad som gäller! snart måste jag dit och sitta o vänta på min tur på akuttider. det är det enda som erbjuds i sommar!
Har också varit hos naprapaten och fått ett träningsprogram för att avhjälpa ont knä o höft. Jag tror att han egentligen menade att jag var för svag...men det sa han ju inte! Dags för styrketräning alltså!

Snöslunga

Glömde säga att vi hämtat hit Ingrids snöslunga i helgen. Typiskt midsommarsyssla???? Men passande för vädret i alla fall!
I vinter får vi se om den funkar också.

Midsommarhelg

 
 
En ovanligt kall sådan men tack vare lagat bomfäste blev det en liten segling ändå....med en  glad seglare
sedan blev det så kallt så man fick hitta på annat....vi f(Lasse mest) fixade gardinerna vi köpte i höstas så nu är de på plats! Det trodde jag inte skulle hända!
 

Bra fråga....

Idag har jag haft telefonförfrågningarna på jobbet dvs man får fråga om rättshjälp....en person  ringde och var mycket upprörd för att inte Svenska Spel skickade något spelkort till honom! Arg blev han också för att jag inte kunde hjälpa honom!!!

Inte som vi tänkt

Kris på jobbet eller kanske i alla fall. Vår semesterplanering blir inte som vi tänkt så nu blir det att tänka om igen!
Hemma längtar vi efter bommen men nu ska det vsst bli kallt i helgen så vi kanske ska vara glada!
Nå vi har i alla fall ätit god surströmming i helgen och oroat oss för S Vätterncykling men han kom ju fram trots blåst mm.

AW

After work på torget i med Lena och Agneta. Kul och trevligt!
Jag år sparris vilket för mig är en ovanlig middag!

AW

After work på torget i med Lena och Agneta. Kul och trevligt!
Jag år sparris vilket för mig är en ovanlig middag!

Arga dagen

Idag var det arga dagen tror jag (och övriga på jobbet) . Bara gnäll och arga människor. En man avslutade ett samtal med mig med att skrika
"Drag åt helvete jävla maffiakärring!"
Jag tror att han menade någon slags myndighetsmaffia, men vad vet jag!

Slut studenter

Ja så var det sista studenten av våra syskonbarn. Idag tog Matilda studenten så nu är det slut på pajätande och buffemat. Trist. Men dagens kalas var mycket trevlig!

Blommor

2-dag u (dvs 2 av 5:2)utan Lasse = havregrynsgröt.
Annars regnar det så att jag inte behöver vattna så mycket!
Dags för pioner o min fulaste blomma rhododen asch vad heter den???
 
 
 
 
 
 
 

Segelproblem

I fredags lyckades vi segla hyfsat i alla fall. Men så var det någon gubbe som sagt att masten inte satt riktigt rakt så Lasse o S skulle fixa det med följd att masten rasade och bomfästet gick av så nu är vi utan segelduglig båt! Just när det skulle börja vara kul!
 
Lasse Berglunds foto.
I alla fall hann vi ha  en hyfsad segleing först! 
 
 

Sladd

Haha på mittnytt idag var det ett inslag om AK:s barndomskompis Fredrik som tävlar i hur man sladdar snyggast med bil. Han leder sladdserien i Sverige! Och tänk att Fredrik helt frimodigt pratade i TV!!!! men då handlade det ju om bilar!

Fiskeförsök igen!

Kvällsfiske i Igeltjärn. Många fiskar hoppade och en del åt upp vår mask också men ingen nappade! Vad gör vi för fel egentligen?

Avtackning

Idag har vi haft avtackningsdag på jobbet. Många slutar! God lunch och senare italiensk buffé på kvällen.

Segling på gång

Vardag igen efter gravsättning och besök från AK och M samt S. Vi har försökt oss på att segla, men behlver nog fixa vissa detaljer innan vi ger oss ut igen. Vi tog oss ut så att vi såg Draghällan i alla fall.

RSS 2.0