Sista augusti

Två dagar till är S hemma sen är det slut på sommaren. Det är den sista imorgon. Kanske man skulle ta på sig sommarkläder då oavsett väder!

Motion

AK o S är i Sverige igen! Skönt!
Jag har sprungit idag igen! Svettigt men kanske nyttigt!

Ordkoll

Ibland tror man att saker stavas och heter annat än vad det gör i verkligheten. Kanske vi alla borde kolla ibland. Idag läste jag ett brev från en advokat vars klient hade problem med köldsköteln! En annan jurist som jag brevväxlar med börjar breven med Bästa Yvonne!

Här fiskade vi!
 Föesten gratulerade jag Britt en dag för tidigt idag!
 

Lufs

Ikväll fick jag plötsligt för mig att jag skulle börja springa igen (det är länge sedan sist och då pratar vi om år) så jag har gå lufsat i 35 minuter! Sen får vi se vad benen säger imorgon!
Såhär såg mina gladiolus ut igår. Idag ligger de ner p g a störtregn i natt.

Regnbåge

Efter mycket prat har vi slutligen kommit oss iväg på en fisktur. Ca 3 timmar gav oss middag! En lagom stor regnbåge drog Lasse upp!

Snygg restaurering o trav

av ett Jesusporträtt de gjort i Spanien. Mr Bean-aktigt!
 
Lasse o jag ska på trav i helgen för att kolla in Matilda o Caroline som kör. Matilda kör första loppet kl 12 o Caroline vid halv sex tiden! Det blir en lång lördag om vi orkar! 
 
 

Hortensia

Städdag! och gräsklippning.
Jag hade lovat att jag skulle ta bort Hortensian om den inte blommar i år och nu kommer en pytteliten blomma så det får bli ett år till.
I USA bland republikanerna pågår en helt idiotisk abortdebatt. Ibland undrar över nivån på diskussionerna i US!
 

Dokumentär

Ser en dokumentär om en 15 årig pojke som oskydigt blivit anklagad för mord. Ruskigt och delar av det är faktiskt aktuellt här också med alla turer om Qvick!

Jobb igen

Jaha så var det jobb igen. Det första som hände var att jag fick ett samtal från en jättearg människa ocgh förtvivlad så det blev rivstart och efter halva dagen var allt som vanligt igen. dessutom är det lite kallare igen!
Lyckades få med mig Lasse o S i blåbärsskogen så det blev blåbär o socker till kvällsfika. Insprerad av sin morfar spetsade S det med ganska mycket ovispad grädde!
 

Slutet av sommaren

Semestern är slut! Lasse har skjutsat AK till Uppsala och snart far S. Hemska tider!
Men det finns en del att se fram mot i alla fall...lite resor mm.
Var hos Froms igår kväll och pratade b la  Afrika!

Två travlopp

blev det ikväll. Vi åkte till Bergsåker för att spela på Caroline som körde lärlingslopp men hon blev diskad. Så jag spelade på två andra hästar i nästa lopp. Resultat förlust 7 kr!

Snaps

Idag har jag köpt alkoholfri snaps. Ska bli spännande att smaka till surströmmingen! Den var också mycket billigare en snaps med alkohol.

Tomatskörd

Efter otroigt mycket vattnade har vi skördat tomater (4 st) som vi gjort caprese av. GAnska hårt skal men kanske det är så med hemodlade!
  

Om Vasa

blev tvp-rogrammet jag kollade på istället för OS.
Har också cyklat tor stan på lunch. E4-bygget går framåt men det är ganska krångligt att cykla ibland. Hoppas att det blir bra till slut. Annars är ju inte Sundsvall den bästa cykelstad man kan tänka sig. Cyklisterna verkar inte vara prio 1 precis.
(1 liter blåbär).
Här är några av mina krassar!

En vecka kvar

av semstern. Inte länge men vädret är fint och bärem många.
OS är slut förutom handbollen som faktiskt ska bli spännande!

Stuga?

Idag har vi kollat på en stuga i närheten av Skatan men vill vi bo i Sundsvall jämt????
och snart är det dags för 200-meters-finalen. Spännande

Blåbärsskogen

Dagen började i blåbärsskogen. 5 dl per dagär målsättningen. Troligen nyttigt för min ishisasrygg! Nu på kvällskvisten ska AK o jag ut på hallonjakt. Kanske blir det ett bad också. det beror på vädret och om vi hinner innan kvällens OS sändningar börjar.
Här en bild på en simmande AK, på triathlon

Semestertisdag

Halvdåligt väder men vi har pockat hallon och varit på en liten triathlon arrangerad av fröknarna Jonsson på Dyket!
 
 

Hemma igen men semester

Hemma efter en trevlig vecka i Staan. På vägen hem blev husbehovet av hjortron fyllt.
Nu hoppas vi på badväder! Idag blev det premiärdopp i havet vilket var kallare ön Falket, Falmarksträsket och Dyket men helt ok!
Pappa slappar i Långviken!

RSS 2.0