Onda ben

Mitt knä funkar inte optimalt än och ibland kan jag undra hur det skulle vara på flykt med skador? Det måte ha funnits människor som hade svårigheter att gå som vandrade genom Europa 2015!
 Dagens värv: Gräsklipp, gräsklipp och ett skönt bad i Dyket

Cykelbanan

Bakar kakor i värmen för att ha med mig till Hammarö.
En busschaufför skrek åt mig när jag cyklade. han tyckte jag skulle använda cykelbanan och det kan man ju förstås göra men då måste man korsa vägen ett antal gånger eftersom cykelbanan byter sida hela tiden! Så frågan är vad som är säkrast?

Blåbär

I helgen har jag plockat blåbär. Nu har det åter blivit så att om jag blundar så ser jag blåbärsris!
Lasse, Anders och Birgitta har tagit upp båten

Mormorsglädje

Det blev tårta idag för att fira de små flickornas ankomst. Vem kunde tro att man skulle bli så glad varje gång man blir mormor, inte nåt jag trodde för så där 30 år sedan
 
 

Puh

Våndan är över. Alfred har blivit  storebror och allt verkar ha gått bra.  Två små flickor har kommit till världen,
 

väntan

och vi väntar och väntar men kanske det närmar sig...men är jag den enda mamman som har ångest när min dotter ska föda barn?

Helgen

Helg med sútströmming och födelsedagsfirande. Dessutom kom Edith och Lina på trevligt besök igår. Och så plockar vi blåbär, äntligen har vi hittat dom.
 

Måne och surströmming

Surstömmingspremiär och vi ska äta imorgon!
Och i kväll är månen aldeles röd.
Egentligen finns inte mycket att skriva förutom att vi önskar att Knoll o Tott snart kommer och att allt går bra. Det är tungt för AK förstås
 

Växlande väder

Det är höstigt ute men det har ju också v i mitten av augusti ibland varit högsommar. jag kommer särskilt ihåg när min systerdotter Lina fyllde år 14 augusti(kanske 7 eller så) dvs det var på 70-talet eller början av 80 och hon fick en Cindydocka av mormor. Vi satt ute på uteplatsen mot vardagrummer på Torpvägen och det var så varmt och skönt! Längtar till Torpvägen ibland...

Bär?

Det finns ganska gott om hallon men ingea blåbär. Hur ska vintern bli?
 

Lite av varje

Åter på jobbet med stora hlgar då Bengt var sjuk förra veckan. det tar nog ett tag att beta av. Idag kortdag i alla fall då det blev återbesök hos sjukgymnasten eller de kallas nog nåt annat numera.
Det gick bra att cykla i alla fall.
I lördags blev det segeling för andra gången i år, mycket bra segling men nu ska båten upp

Ont och väntan

det är inte roligt att knappt kunna gå och på någit sätt känner jag mig hängig också men imorgon har jag tid hos sjukgymnasten.
Nu väntar vi på Elias med sällskap som ska övernatta.
Knoll och Tott väger nu äver 2,5 kg var men de tänker  vänta till 5 september inna man ser till att de kommer ut.

Ajajaj

å Hammarö lufsade jage en gång, första gågen i år och nu skuylle jag fortsätta.Lägstbort på 2,5:an small det till i mitt htills friska kbäs och nu kan jag knappt gå...
Annars..ganska mycket kantareller, drygt en liter hallon och lunch på en lite sjökrog.Och så nya dynor

Hemma igen

Så har vi kommit hem efter en tripp till Tallin och sedan till Hammarö. trevligt alltihop. Alfred är den allra finaste och jag hoppas att hans systrar kommer snart. det är tungt för AK.
Idag har vi plockat tre liter hjortron vilket innebrä att vi har årets behov uppfyllt (4 liter)

RSS 2.0