Vinter

Nu ska det bli kallt så vi får se hur värmen håller i år!
Det går inget vidare för AIK så det är lite deppigt men S har klarat sin tenta och det väger ju upp!

Snart så...

Revisorerna är avklarade. Nu återstår allt annat som måste göras på jobbet men IDAG SNÖAR DET och i helgen ska det bli så kallt att snökanonerna ska gå!!!

Grubbel

Hemma efter kurs som fått  mig att grubbla över mig själv men hann också med  en trevlig kväll med AK.
Nu är det dags för revisorerna imorgon!

Kurs

Dags för kurs! Tjugo över fem kommer taxin för tågfärd till Stockholm men med lite tur hinner jag med en simtur i Eriksdalsbadet!

Seminarium

Idag har jag varit på frukostseminarium med Myndighetsnätverket. Det var tillväxtverkets informationsansvariga som berättade om turbulensen kring tillväxtverkets representation i somras.  När föreläsningen var slut tackade nätverkets representant och sa
- Tack så mycket, det var ohyggligt intressant!

Misslyckad scanner

Nu är vi där igen! Jag försöker få scannern att funka utan att lyckas. Dags att sluta innan jag blir ARG. Tror jag ska sälja den!

U137

AIK vann och jag har cyklat en halv timme. Dessutom har jag tvättat bilen!!! dvs den stora. Den lilla behöver också tvättas annars ser jag inte ut snart.
Såg ett program om U137. Man undrar hur det kunde hända egentliger?
 

Umeresa

Årets resa till S för att fira hans födelsedag är genomförd. I år förgylld med både AK och S! Roligt och trevligt

Torpvägen

Jaha nu är Torpvägen 8 till salu igen. Har kollat på bilderna på nätet! Det är inte mitt Torpvägen längre och kanske någon gång om si så där 20 år kommer man att tycka att man förstört en massa 50-tals hus. Det enda som verkar finnas kvar är rabatten mot vägen
Men har ni sett hur mitt rum ser ut. Tacka vet jag säckvävstapeter!
Men mest saknas mamma och pappa där!

Arvsfråga o fotboll

Hörde på radion idag en fråga om man kan ärva e-böcker? Och det kan man ju fundera över....
PÅ jobbet har vi som sagt gått över till windows 7 och nu hoppar mina texter omkring. Beslutstexen är huller om buller....hoppas det går fixa!
Fotboll är inte min grej men ändå...vilken fotbollsspelare han är Zlatan! Helt fantastiskt! 4 mål vid invigningsmatchen av Friends arena. Namnet på arenan är dock pinsam. Varför Friends, om man nu ville ha nåt i den stilen kunde den väl heta Vänskapsarenan!

Undervattenskoll mm

Att ha simglasögon med styrka ger möjlighet att fundera på simkonsten. Idag undrar jag om det verkligen är meningen att man ska använda benen när man simmar med dolme?
På jobbet har vi fått windows 7 idag vilket medfört att vårt system inte funkat på hela dagen. Frustrerande.
Men p g a Bengts möte har jag haft telefonjouren. En arg herre ringde och undrade om inte rättshjälp kunde utgå för att betala utdömda böter! S fyller strax 23. det här var när han fyllde 21!

Badvakterna

Efter en halvkrasslig vecka så är det dags att dra igång igen. Det blev 1500 m i bassängen. Mest förvånande är att det inte längre är kommunens anställda som vaktar insläppet och är badvakt utan simklubbens föräldrar. Allt för att simhallen ska vaar öppen så att deras ungar ska få träna. Som idrottsförälder kan man få utföra en hel del sysslor som man aldrig tänkt sig!

Helgen

Lena o Martin har varit här i helgen. Trevligt.
och tur att vädret var ok. det blev en promenad upp till ängen!

Skidgång

Lasse och jag har varit i skogen i kväll på en timmes skidgång. Jag undrar om det inte kommer att känas imorgon?
Men det var ganska skönt.
Imorgon kommer Lena och Martin och stannar till på söndag. Vi hade hoppats på öppet vatten och kanske fiske men det tror jag inte det blir. det ska vara smällkallt i natt.
Idag åt vi rödlök som vi skördade ifjol. Snacka om lång hållbarhet!
 

Val

är amerikanska valet över! Vilket tjat!
Imorgon blir det ny ledare i Kina också, vad nu han (antar att det är en han) kan heta?

Dagens nyhetsrapportering

Ganska less kan man bli på all raportering om det amerikanska valet! Ideligen hör man om detta.
T o m i Mittnytt hade man ett repotage om vad Dragons amerikanska basketkillar ansåg!!!! Men en helt annan sak fick man också veta av Mittnytt.
Det lukar illa i ett polisförråd!

Allhelgona

Det känns som helgen varit otroligt lång. Vi har hunnit med en hel del. Först test av tåglinjen till Kramfors för vidare färd till Staan, besök hos pappa, koll på läget i Mats o Britts stuga i Långviken (isen låg), hockey med storseger samt slutligen magsjuka på vägen hem vilket innebar att jag är hemma från jobbet idag sedan får vi se hur det funkar imorgon!
Dessutom fick vi uppleva hysterin för att komma fram till parkeringsplatsen vid gravarna. det var många fler än vi som besökte sina anhörigas gravar!

Hockeyvärd

Har varit på hjockey och sett Timrå Brynäs. Som vanligt blev vi välkomnade med handskakning och kram från Tomas S! Varför han nu alltid välkomnar oss?

RSS 2.0