Men hur ska det gå

Tydligen räkar man  att 10-20 000 av oss i Sverige ska dö av covid-19. Ska man bara ge upp eler vad kan vi göra

Bullbak

Idag blev det bullbak i brist på annat. det snöade på eftermiddagen så det blev ingen cykling hem.
 

Nya ställen i brist på annat

Eftersom vi inte får träffa andra i någon större utsträcknig har vi senaste tiden kollat på många ställen i närormrådet som vi aldrig besökt tidigar. I går var vi i Hårte och i dag Gårdssjön i närheten av Kvasätt. Men kanse vi varit i Kvasätt på en orientering någon gång för länge sedan som vi nu glömt.
Men helst skulle jag vilja besöka dessa två och deras familj.
 
 

Slitna händer

Lite hjärtrusning igen på väg hem. Men inte så farligt och det gick över fort.
På lunchen sitter vi alla vid två långbord. Undrar hur det egentligen funkar med den fysiska distanseringen som man rekommenderar?
Och alla handtvätt har fått  mig att fundera på köpa handkräm vilket jag aldrig haft behov av tidigare
 

Längre reseförbud och tandläkare

Andra dagen vi äter middag på uteplatsen! Varmt och skönt.
Och idag har vi fått veta att det inte blir några resor utomlands i alla fall före 15:e juni, i alla fall enligt statsministern, så resa till S får vänta.
Tandläkarbesök idag och jag har fått en ny tandkrona, ett ålderstecken eller ett underkännande av tandläkarna på 60-talet som lagade varenda litet småhål på alla ungar!
 

Varmt och skönt

Imorgon ska S få testa om han har covid-19. En inte helt galen gissning är att han inte har det. Var ska man få det från det om man sitter isolerad i en och en halv månad!
Det var 20 grader när jag cyklade hem i fin vind, alltså sommarväder.
Och i radion pratar man om att kanske kan europeerna resa lite igen i sommar men det dröjer nog innan vi kommer till Wien. Eller när kan det bli ett dopp i havet i Kroatien igen?
 
 
 

Helgens isolering

I helgen har vi roat oss med en promenad till Smackgrundet, verkar vara en bäldigt fin badstrand som nog passar småbarnen om de nu kan komma hit i sommar. Annars blev det besserwisser med S igen.
Och idag har vi platerat ramslök som jag fått av Susanne, så får vi se hur det går.
Vi har i alla fall lyckats träffa Karin och Kennet en stund på vår uteplats i alla fall!

Foto på mig själv?

Tänkte skicka en bild på mig som bebis till AK men jag hittar ingen. Antagligen var det till sist inte så intressant att fotografera alla familjen Boströms små barn men jag hittade i alla fall en bild på pappa och Mats
 
 

Deppig och trött

Men nog är det ganska deprimerande med allt just nu. Virus och död och isolering. Och en statsbudget som man undra hur man ska kunna finansiera.
På sistone har jag använt pulsklocka när jag tränar. Inte bara bra. I kväll fick jag för mig att jag inte kört något ordentligt pass på länge så jag tog cykeln (MTB) och for iväg på ett riktigt backpass så nu är jag helt utpumpad!
Dagens roliga är änså att Linnea kan krypa!
 

När jag blir gammal

Hörde på radion om en man som spelade in en film när han åkte draghund ochskickade till sin gamla mamma  som sitter isolerad på grund av corona. Om jag blir gammal och sjuk och inte kan komma ut önskar jag att AK tar en lång skidtur med kamera som hon skickar till mig!

Skattat och klart

Deklaration  gjod och skatten är betald
Hörde på radion idag och undra  om man kan fastna i ett dopingprov?
Och snart påsk utan att få träffa de här:
 

saknad

Det blev en kort natt men sen till jobbet.
Coronan härjar och just nu undrar jag vart det ska ta vägen och när vi får. träffa barn o barnbarn? Saknar

Akuten

Hjärtat rusade igen  så nu ligger jag på akuten och väntar på ett EKG. Klockan är jättemycket och jag är jättetrött. Antagligen är det inget fel men nu blir det feln p g a sömnbrist. Det var i vårt fall inte helt lätt att bli insläppt....

Matsedel

Så blev det ett besök hos tandläkaren igen, vilket elände, nu hade en flisa ur en tand gått så jag skr mig på tungan.
Palten var ganska god och Lasse  och jag har handlat  fredagsmat ikväll istället för att beblanda oss med alla fredagshandlare i morgon. Imorgon blir det chickenwings!

Palt

I kväll har jag fixat morgondagens middag som jag hoppas blir fin fin men det är osäkert. Jag använder det recept jag fått av mamma och det är inte så tydligt med måtten. Ta lite potatis och mjöl så det blir en smet man kan anväda....

RSS 2.0