Skogspromenad

I helgen har vi försökt reparera våra skador och förkylningar med skogsvandringar. På lördag kantareller och på söndag trattisar, Sedan ifjol är det röjt så nu är det mera utsikt
Och på jobbet svävar vi fortfarande i ovisshet..
Men Daniel Ståhl tog WM-guld så dagen slutade bra
 

Sent

Sent hem efter höstfest på jobbet. Nu sängen!
 

Havet

Jag byter medicin så får vi se.
Men havet..havet... FN:s rapport om vetten och is är förskräckligt. Vad kan vi göra..men antagligen kommer det inte att göras något vettigt. Girigheten vinner förmodligen igen

Byta jobb?

Idag har S grejer hamnat i Sing Sing och Astrid och Linnea blivit vägda. de väger nu som normalbebisar!
Osäkerheten på jobbet fortsätter och kanske jag inte har lust att fortsätta men å andra sidan har jag inte lust att sluta jobba heller. Jag skulle säkert kunna jobba som lärare något år (det är ju brist på sådana och jag antar att jag kan undervisa i Samhällskunskap och histroria men jag tror inte att jag passar.

Hälsoproblem och flytt

Jag har hunnit en sväng på Kardiologen för hjärtrusningar. Så nu har jag bytrt blodtrycksmedicin och har högt blodtryck igen och en betablockerartablett som gör att jag knappt har någon puls. Jobbigt, det blir ett samtal till vårdcentralen imorgon.
Och S har flyttat till Wien. Själv har vi en hel del av hans grejer att ta hand om.
 

Bränd

Fortfarande less och uppgiven om jobbet men vad skulle man ta sig till om man blir pensionär????
I fredagas brände jag mig på en såsslev!!!! och nu har mina brännblåsor spruckit så jag har ont delar av högerhanden vilket gör att det är svårt att föra vissa saker!
 
 

Osäker sysselsättning

Det ser inte så ljust ut när det gäller hur vi ska klara av vårt jobb inom kort. Om fem månader är vi bara två kvar som är anställda på myndigheten och en till som arbetar med vår verksamheten. Det finns inget besked om hur det ska bli. Ganska jobbigt faktiskt.
Jag trodde vi skulle jobba med att utveckal ett bra sätt att hantera våra frågor men det finns ingen möjlighet till det som det ser ut.

Flytt och visp

S är härikväll för att hämta bilen och förbereda sin flytt till Wien. Lite synd om Lasse och mig blir det, snart har vi inga barn nära.
Men jag fick åter min elvisp som jag köpte 1978 och har saknat.  Jag köpte den ungefär samtidigt som AIK tog sitt första SM-guld men den är inte gul och svart.

Begravning

Vi har varit på Lars begravning, så sorgligt.
 

Ingånens berydelse

Jagvet inte varför men inatt har jag grubblat på anledningen till att ingången till vårt hus på Torpvägen var vänt från vägen till skillnad från alla andra hus på vägen? Fast det var ju en trevligt att kolla på lägdorna

Kulturinriktining

Lite förskräckande Sölvesborgs kommuns nya inriktning avseende kultur:

När konst köps in av kommunen ska tidlös och klassisk konst som ger uttryck för och harmoniserar med kommunens historia, lokala identitet och fysiskt bebyggd miljö, sättas framför utmanande samtidskonst.

Liknar inriktinar som beslutades i Tyskland på 1930-talet

 

 

 


Piemonte

Hemma efter resa till Pimonte. Trevligt och gott
 

Barbaresco

Nästan en mils vandring bland vinodlingarna och två smakställen. Trevligt men ont
 

Sjukgymnastik

femte besöket hos sjukgymnasten. Han påstår att det ska bli bra men att jag inte ska gå och stå så mycket just nu. Kan förstås bli svårt under kommande Italienresa! Dock får jag cykla och simma och det räcker ju gott för mig.

Barnbarn

I helgen har vi varit och hälsat på Astrid och Linnea och deras storebror med föräldrar. Mycket fina flickor och väldig små och en såååååå gullig storebror.
 

RSS 2.0