Byte av barn

På lördag åker S för sommaren men om 14 dagar kommer AK hem för att jobba! Roligt för oss och vi hoppas att hon kommer att trivas med oss.
 

Svampplock

Anna-Lena och jaghar plockat kantareller ikväll. Hittade några men de är så torra att de knappt gav från sig något vatten när jag förvällde. Efter utflykten bjöd S Anna-Lena på en pastarätt som luktade gruvligt gott medan jag som har fastedag idag åt en tomat!!!
Ytterligare en dopbild
 

Syrien

Hur ska det gå och vad är sant? Väldig oroligt!

Trevlig helg!

En mycket trevlig helg med släkten! Och ett fantastiskt dop, jag har aldrig varit på ett så trevligt dop förut!
och vilket kalas med fantastiska tårtor o kakor, inte vackrast men mycket god var korintkakorna! ett måste i min släkt
 
 
 
 
 
 

Kräftor

 
 
Lasse har fiskat kräftor så nu får vi se hur vi ska lyckas tillaga detta! Hur länge kan de kravla omkring i en hink innan de dör?
Tre timmar senare....nu vet jag
 ...steg 1
 
 
steg 2
 
steg 3
 
 
 

Onsdagsfasta

Ikväll har jag hittat en kantarell. Tydligen har Lasse fångat en hel drös kräftor men vem ska äta dom? Fast det är fastedag idag och då är det trevligt att fantisera om all möjlig mat. Just nu längtar jag efter pizza! Eller spagetti o köttfärssås.

TV-torka

Just nu Kan du slå en pensionär på TV! Hur många fåniga såpor kan det finnas???Eller alla mordiska deckare på TV. Jag tror Maud på jobbet har rätt...det är inte underligt att folk mår dåligt???
Nå´t kul skulle inte vara fel, eller en jättebra bok kanske, men det är svårt att hitta! Det är inte alltid man hittar böcker som Högt bland Sarajärvis moar, kanske jag borde läsa om den!!!
Men S och jag har badat på Dyket idag, fortfarande skönt

Svarögat blommar än!
 
 
 
 
 
 
 

Åter på jobbet

Första dagen efter semestern vilket betyder mejlläsning! Vädret var dock semesteraktigt

Slut på semestern

Semestern är slut och det känns som hösten är här! Jag vet inte hur mina äpplen smakar men ganska fina är dom
 

Dåliga fiskare

VM guld till Sverige! Kul
Lasse o jag har suttit på en brygga och fiskat hela dagen utan napp. Snart har det gått ettt år sen sist vi fick nån fisk! Utsikt från gårdagens brygga.
 

Höst

Hux flux blev det höst! Till och med nyheterna är lite mer seriösa. Oroligheter i Egypten och förhandling mellan Israel o Palestina

Tisdag

TV:n är fixad! I övrigt regn

Nu på bild

Duvan AK har varit snäll och skickat en bild!
 

Sköna duvor

Hahaha, fick ett sms från AK där hon o M är på duvjakt utklädda till Duva eller nåt sånt. Ak som var rädd för ugglan Hedvig som liten var ganska lik henne (näsan fattades) Synd jag inte kan lägga ut en bild...
Själv har jag lyckats vispa söder en visp med elvispen! det ni!!! Blåbärskrämen sprrutande överallt.
 
 
 

Blåbär

De säger att det finns mycket blåbär men det är inte sant! Jag har letat i skogen utan större lycka! Annars har detta varit en städdag

Tji napp

Inte heller fiskarna i Medelpad vill nappa på våra maskar. Vi testade hela eftermiddagen.

Bottenrekord

Hemma igen efter en bra vecka i Staan. Igår slog jag bottenrekord gällande Rovörundan. Jag har aldrig förut sprungit så sakta! Men badet i Falket efteråt var häärligt!

söndag

En solig dag i Långviken med bad, hallonplock o misslyckat fiske

RSS 2.0